Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 16:42:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Най-женската седмичка 06.03-12.03  (Прочетена 34594 пъти)

Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #45 -: март 07, 2012, 11:36:10 »

Момичета привет и от мен  danceg danceg danceg
Аз  Aviator от щастие - сбъдната се това което искахме най-много  със съпругът ми  Sunshine
Жужи ,Ариелче,Магинце - благодаря Ви за подкрепата  give_rose give_rose give_rose
Маги радвам се мила ,че вече си по добре  give_rose
prety успех в кастинга  give_rose
gucci недей така - мисли по зитивно .Знам че понякога е трудно но се налага да съберем всикчи останали сили и да се изправим срешу дадения проблем ,колкото и банален и противен да е той.Горе главата- ще се радвам ако мога да ти помогна с нещичко ... give_rose
InLove_Girl -  give_rose
maya_bunny то цените винаги по такива празници рязко скачат нали знаеш .... което си е чист обир ама няма начин .. give_rose
Hecate оправяй се бързичко give_rose
Лек ден засега от мен девойки ,ако съм пропуснала някой съжалявам не е е нарочно ,но вие знаете  blush

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Ариелче - здравей мила  give_rose
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 07, 2012, 11:44:51 »

Радвам се, че има някой с истински хубава новина, каквато и да е тя, честито Бибси give_rose
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #47 -: март 07, 2012, 11:51:00 »

Чудесна новина Бибси. Независимо какво се е случило  важното е, че е станало това, което сте искали и сега летите от щастие както се изрази. Дано все повече хубави новини да се пишат из форума и усмивките да не слизат от лицата Ви.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 07, 2012, 11:52:08 »

Привет и от мен момичета, да оздравяват бързо болничките!  heart
аз пък чакам с нетърпение да се прибере майка ми от чужбина, да разгледам снимки от Италия- поне да поточа малко лиги, като не мога да ида лично Xixixi
поръчах ѝ една икона, ако намери-там нали предимно статуетки имат. намерила е и била първата която вижда с Богородица, облечена в черни дрехи. Стана ми интересно. Не съм се заглеждала в този детайл.
Иначе чакам да се достоплии, на Панчарево има едно малко езерце което е отделено с ограда-  плуват патици и лебеди даже. Много ме отпускат животинките и птиците- с нетърпение очаквам пак да ида. cat
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #49 -: март 07, 2012, 12:04:01 »

Честито и от мен!!! Прекрасна новина!!
Момичета мили, не мога и аз да споделя нещо...Днес съм рожденичка  smile.
Този път обаче колегите така ме изненадаха, че още съм в еуфория и затова исках и тук да го споделя. Този екип сме от години и по принцип си отбелязваме празниците приятно - има цветя, почерпки, мили пожелания и после си навлизаме в работния ритъм, който е напрегнат и не позволява други емоции освен служебните. Днес обаче, когато влязох, просто ахнах и загубих "ума и дума". Всичко беше като в страхотен филм - целия офис беше украсен, посрещнаха ме с фанфари и конфети и беше шеметно лудо!!!!  danceg
Прегръщам ви всички и ви пожелавам прекрасен ден!!!!!!  give_rose  give_rose  give_rose
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #50 -: март 07, 2012, 12:32:11 »

Честит рожден ден, мила Тонина! Бъди здрава и все така очарователна и обаятелна! Пожелавам ти прекрасен празник!
Хубав ден на всички!

* Easter07guide1_02.jpg (30.07 KB, 131x153 - видяно 2597 пъти.)
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 07, 2012, 12:41:14 »

Tonina браво на колегите ти и честит рожден ден.Бъди здрава,щастлива и обичана,усмихната и успешна.
Бибси много се радвам за вас.нека повече мечти се сбъдват.
emmmmmy браво че имаш място за почивка извън големия град.
prety успех с кастинга и ще чакаме снимки.
Ариелче така се радвам ,че си с мъжа ти вкъщи и се наслаждаваш на компанията му макар че той поработва.Довечера ще се справиш с влакове,пътища и т.н.Сигурна съм в тебе и няма да има сълзи.
Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208

« Отговор #52 -: март 07, 2012, 13:39:39 »

Ето ме пак тук Girl_hide

Мерси за подкрепата на всички! Кастинга беше за реклама на Памперс и сега ще чакаме да видиме дали ще ни избератblush

Магито, времемтов Дубай много се промени през годините. От последните 5-6год може би някъде вали и то порой. ПОнеже тука за такова нещо не бяха чували до скоро и канализация по улиците нямаше и няма да ви казвам какви реки се получаваха. Аз съм плувала с колата в вода дo предния капак, е не изплувахме естествено nea. Веднуж едно такси беше закъсало до нас и моя мъж му помага да избутат колата от водата, беше пълно с вода вътре дори седалките бяха мокри. След тези случай се научиха и си построиха канализация pardon. Иначе приятелката ти е права бетон и стъкло, но пък красиво. На сафари в пустинята ходих миналия месец за 1път. Беше много хубаво като стугнахме в лагера, но минаването през пустинята,мятането по пясъчни дюни ми беше в повече.На мен ми става лошо при такова возене и въпреки че взех хапче, не ми помогна.Ще кача снимка на Дубай да видите бетонната джунгла.
Gucci не се предавай, всичко е поправимо само трябва да си силна. Една голяма и силна прегръдка от мен:gu6:.За Facebook ако ползваш explorer може той да създава проблеми.Пробвай с Мозила, Гугъл Хром или някоя друга.
Hecate за хремата пробвай чай от джинджифил. Аз вчера си купих едно коренче, нарязах полувината и го сварих,пих го с мед. Ей много ми помогна good.
Ариел на какъв workshop ще ходиш? И да не си забравиш мобилния,че да те намерят или да те насочат ако се загубиш (шегичка) tease banana. Стискам палци да стигнеш и да се върнеш невредима.
Бибси честито за хубавите новини.
Еми кога пристига майка ти?Къде в итали е била?
Тонина Честит рожден ден!да си жива и здрава,много щастлива и много обичана! Страхотна изненада са ти спретнали.Браво.
лелее много дълго стана, Извинявам се  blush

* ImreSoltDubai (12).JPG (46.51 KB, 336x448 - видяно 250 пъти.)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 07, 2012, 13:52:12 »

Така се радвам, че се повдигна духа с тези хубави новини!!!  yahoo
Tonina, честит рожден ден, миличка! Желая ти цялото щастие на света, което да споделиш с любимия си човек  give_rose  heart
Bibsi8792, честито за сбъдната ви мечта - няма по-голямо щастие от това човек да сбъдне своя мечта!
Ariel, толкова е хубаво човек да може да работи от вкъщи ... и аз искам. А за пътуването - ако се загубиш, звънни ми (мъжа ми когато е в командировка и се залута из уличките, спира и ми звъни: "Аз съм на ул. еди-коя си, на къде трябва да вървя?" и аз отварям гугъл мапс и ставам навигатор). Така че ще се справим с проблема!  biggrin Flower
prety как ми се ходи и на мен на сафарииии  cap Но и аз като теб имам проблем с пътуването (също ми прилошава ужас bad )
Hecate, на мен ми хвалят Стеримар - бил с морска вода или нещо от сорта и бил щадящ и за бебета го предписват - да се оправяш скоро  Заглеждане
Активен
prety
Сватбар

« Отговор #54 -: март 07, 2012, 14:00:06 »

m0onlight аз затова толкова години събирам смелост sarcastic,обаче си заслужава да се опита.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 07, 2012, 14:03:32 »

О,да! Ако имам възможност, със сигурност бих опитала! Другото, което много искам да опитам е круиз обачееее там положението е по-зле и от пътуването по суша!!!  funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 07, 2012, 14:04:05 »

Момичета за хрема мога да ви препоръчам Сребърна вода-много помага,а за настинки-ехинацея.И двете не са химии и много бързо помагат.
Активен
prety
Сватбар

« Отговор #57 -: март 07, 2012, 14:12:10 »

Moonlight Аз съм пътувала с круизен кораб, и да ти кажа хич не се клатушкаше само като навлиза в пристанище и намали скроста. Мисля че колкото е по-голям кораба толкова по-малко се усеща люшкането.  Затова давай смело и си вземи хапченца за всеки случай blum
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: март 07, 2012, 14:35:14 »

Здравейте пак Wink

Купихме страхотно кошнички с цветя за трите госпожи и съм много доволна, имаше и прилични цени, бях приятно изненадана. Точно на входа на пазара един циганин ме посрещна с думите: "Хубави са ни кошничките, нали? Главата си режа, че няма да намериш други такива под 8 лв.". Е с една обиколка намерих много красиви за 5лв. ама не ми се гледаше как си режи главата, ихихихиииии

Тонина, страхотна изненада от колегите, щастливка си!!! Все така да ти върви и на колеги и на работа, и на любов и на всичко smile

И в Сф започна да прехвърча сняг ц ц ц  ц ц ц ц, проклето време женско Wink
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 07, 2012, 14:35:46 »

Момичета за хрема мога да ви препоръчам Сребърна вода-много помага,а за настинки-ехинацея.И двете не са химии и много бързо помагат.
Гучи, сега се сетих, познавам много добър билкар, вярно че е далеч от теб, чак до мен- близо до София, но ако решиш, пиши, ще ти дам на лични координатите. Дотук е помогнал на доста жени от семейството ми. Мъжете са малко скептични, но дори баща ми ходи чат пат.
Сребърната вода е вълшебница, аз имам приятел с уредче за сребърна вода, той ми прави, аз си слагам в пулверизаторче и си пръскам директно в гърлото и носа като ме боли.Отделно имам и по-силен концентрат за кожни проблемчета.
Prety , майка ми намаза екскурзия до Рим, срам не срам, още не знам кои други места са посещавали. blush после ще покажа някоя и друга снимка като си дойде събота.
Ариел, много си смела give_rose - аз не съм като теб, и в родната си страна не бих тръгнала сама на семинар в друг град- но си признавам без бой де.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: