Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 16:31:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Най-женската седмичка 06.03-12.03
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Най-женската седмичка 06.03-12.03 (Прочетена 34592 пъти)
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
Отг: Най-женската седмичка 06.03-12.03
«
Отговор #45 -:
март 07, 2012, 11:36:10 »
Момичета привет и от мен
Аз
от щастие - сбъдната се това което искахме най-много със съпругът ми
Жужи ,Ариелче,Магинце
- благодаря Ви за подкрепата
Маги
радвам се мила ,че вече си по добре
prety
успех в кастинга
gucci
недей така - мисли по зитивно .Знам че понякога е трудно но се налага да съберем всикчи останали сили и да се изправим срешу дадения проблем ,колкото и банален и противен да е той.Горе главата- ще се радвам ако мога да ти помогна с нещичко ...
InLove_Girl
-
maya_bunny
то цените винаги по такива празници рязко скачат нали знаеш .... което си е чист обир ама няма начин ..
Hecate
оправяй се бързичко
Лек ден засега от мен девойки ,ако съм пропуснала някой съжалявам не е е нарочно ,но вие знаете
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Ариелче - здравей мила
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #46 -:
март 07, 2012, 11:44:51 »
Радвам се, че има някой с истински хубава новина, каквато и да е тя, честито Бибси
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #47 -:
март 07, 2012, 11:51:00 »
Чудесна новина Бибси. Независимо какво се е случило важното е, че е станало това, което сте искали и сега летите от щастие както се изрази. Дано все повече хубави новини да се пишат из форума и усмивките да не слизат от лицата Ви.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #48 -:
март 07, 2012, 11:52:08 »
Привет и от мен момичета, да оздравяват бързо болничките!
аз пък чакам с нетърпение да се прибере майка ми от чужбина, да разгледам снимки от Италия- поне да поточа малко лиги, като не мога да ида лично
поръчах ѝ една икона, ако намери-там нали предимно статуетки имат. намерила е и била първата която вижда с Богородица, облечена в черни дрехи. Стана ми интересно. Не съм се заглеждала в този детайл.
Иначе чакам да се достоплии, на Панчарево има едно малко езерце което е отделено с ограда- плуват патици и лебеди даже. Много ме отпускат животинките и птиците- с нетърпение очаквам пак да ида.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #49 -:
март 07, 2012, 12:04:01 »
Честито и от мен!!! Прекрасна новина!!
Момичета мили, не мога и аз да споделя нещо...Днес съм рожденичка
.
Този път обаче колегите така ме изненадаха, че още съм в еуфория и затова исках и тук да го споделя. Този екип сме от години и по принцип си отбелязваме празниците приятно - има цветя, почерпки, мили пожелания и после си навлизаме в работния ритъм, който е напрегнат и не позволява други емоции освен служебните. Днес обаче, когато влязох, просто ахнах и загубих "ума и дума". Всичко беше като в страхотен филм - целия офис беше украсен, посрещнаха ме с фанфари и конфети и беше шеметно лудо!!!!
Прегръщам ви всички и ви пожелавам прекрасен ден!!!!!!
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #50 -:
март 07, 2012, 12:32:11 »
Честит рожден ден, мила
Тонина
! Бъди здрава и все така очарователна и обаятелна! Пожелавам ти прекрасен празник!
Хубав ден на всички!
Easter07guide1_02.jpg
(30.07 KB, 131x153 - видяно 2596 пъти.)
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #51 -:
март 07, 2012, 12:41:14 »
Tonina браво на колегите ти и честит рожден ден.Бъди здрава,щастлива и обичана,усмихната и успешна.
Бибси много се радвам за вас.нека повече мечти се сбъдват.
emmmmmy браво че имаш място за почивка извън големия град.
prety успех с кастинга и ще чакаме снимки.
Ариелче така се радвам ,че си с мъжа ти вкъщи и се наслаждаваш на компанията му макар че той поработва.Довечера ще се справиш с влакове,пътища и т.н.Сигурна съм в тебе и няма да има сълзи.
Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208
«
Отговор #52 -:
март 07, 2012, 13:39:39 »
Ето ме пак тук
Мерси за подкрепата на всички! Кастинга беше за реклама на Памперс и сега ще чакаме да видиме дали ще ни изберат
Магито, времемтов Дубай много се промени през годините. От последните 5-6год може би някъде вали и то порой. ПОнеже тука за такова нещо не бяха чували до скоро и канализация по улиците нямаше и няма да ви казвам какви реки се получаваха. Аз съм плувала с колата в вода дo предния капак, е не изплувахме естествено
. Веднуж едно такси беше закъсало до нас и моя мъж му помага да избутат колата от водата, беше пълно с вода вътре дори седалките бяха мокри. След тези случай се научиха и си построиха канализация
. Иначе приятелката ти е права бетон и стъкло, но пък красиво. На сафари в пустинята ходих миналия месец за 1път. Беше много хубаво като стугнахме в лагера, но минаването през пустинята,мятането по пясъчни дюни ми беше в повече.На мен ми става лошо при такова возене и въпреки че взех хапче, не ми помогна.Ще кача снимка на Дубай да видите бетонната джунгла.
Gucci не се предавай, всичко е поправимо само трябва да си силна. Една голяма и силна прегръдка от мен:gu6:.За Facebook ако ползваш explorer може той да създава проблеми.Пробвай с Мозила, Гугъл Хром или някоя друга.
Hecate за хремата пробвай чай от джинджифил. Аз вчера си купих едно коренче, нарязах полувината и го сварих,пих го с мед. Ей много ми помогна
.
Ариел на какъв workshop ще ходиш? И да не си забравиш мобилния,че да те намерят или да те насочат ако се загубиш (шегичка)
. Стискам палци да стигнеш и да се върнеш невредима.
Бибси честито за хубавите новини.
Еми кога пристига майка ти?Къде в итали е била?
Тонина Честит рожден ден!да си жива и здрава,много щастлива и много обичана! Страхотна изненада са ти спретнали.Браво.
лелее много дълго стана, Извинявам се
ImreSoltDubai (12).JPG
(46.51 KB, 336x448 - видяно 250 пъти.)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #53 -:
март 07, 2012, 13:52:12 »
Така се радвам, че се повдигна духа с тези хубави новини!!!
Tonina
, честит рожден ден, миличка! Желая ти цялото щастие на света, което да споделиш с любимия си човек
Bibsi8792
, честито за сбъдната ви мечта - няма по-голямо щастие от това човек да сбъдне своя мечта!
Ariel
, толкова е хубаво човек да може да работи от вкъщи ... и аз искам. А за пътуването - ако се загубиш, звънни ми (мъжа ми когато е в командировка и се залута из уличките, спира и ми звъни: "Аз съм на ул. еди-коя си, на къде трябва да вървя?" и аз отварям гугъл мапс и ставам навигатор). Така че ще се справим с проблема!
prety
как ми се ходи и на мен на сафарииии
Но и аз като теб имам проблем с пътуването (също ми прилошава ужас
)
Hecate
, на мен ми хвалят Стеримар - бил с морска вода или нещо от сорта и бил щадящ и за бебета го предписват - да се оправяш скоро
Активен
prety
Сватбар
«
Отговор #54 -:
март 07, 2012, 14:00:06 »
m0onlight аз затова толкова години събирам смелост
,обаче си заслужава да се опита.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #55 -:
март 07, 2012, 14:03:32 »
О,да! Ако имам възможност, със сигурност бих опитала! Другото, което много искам да опитам е круиз обачееее там положението е по-зле и от пътуването по суша!!!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #56 -:
март 07, 2012, 14:04:05 »
Момичета за хрема мога да ви препоръчам Сребърна вода-много помага,а за настинки-ехинацея.И двете не са химии и много бързо помагат.
Активен
prety
Сватбар
«
Отговор #57 -:
март 07, 2012, 14:12:10 »
Moonlight Аз съм пътувала с круизен кораб, и да ти кажа хич не се клатушкаше само като навлиза в пристанище и намали скроста. Мисля че колкото е по-голям кораба толкова по-малко се усеща люшкането. Затова давай смело и си вземи хапченца за всеки случай
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #58 -:
март 07, 2012, 14:35:14 »
Здравейте пак
Купихме страхотно кошнички с цветя за трите госпожи и съм много доволна, имаше и прилични цени, бях приятно изненадана. Точно на входа на пазара един циганин ме посрещна с думите: "Хубави са ни кошничките, нали? Главата си режа, че няма да намериш други такива под 8 лв.". Е с една обиколка намерих много красиви за 5лв. ама не ми се гледаше как си режи главата, ихихихиииии
Тонина, страхотна изненада от колегите, щастливка си!!! Все така да ти върви и на колеги и на работа, и на любов и на всичко
И в Сф започна да прехвърча сняг ц ц ц ц ц ц ц, проклето време женско
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #59 -:
март 07, 2012, 14:35:46 »
Цитат на: gucci в март 07, 2012, 14:04:05
Момичета за хрема мога да ви препоръчам Сребърна вода-много помага,а за настинки-ехинацея.И двете не са химии и много бързо помагат.
Гучи
, сега се сетих, познавам много добър билкар, вярно че е далеч от теб, чак до мен- близо до София, но ако решиш, пиши, ще ти дам на лични координатите. Дотук е помогнал на доста жени от семейството ми. Мъжете са малко скептични, но дори баща ми ходи чат пат.
Сребърната вода е вълшебница, аз имам приятел с уредче за сребърна вода, той ми прави, аз си слагам в пулверизаторче и си пръскам директно в гърлото и носа като ме боли.Отделно имам и по-силен концентрат за кожни проблемчета.
Prety
, майка ми намаза екскурзия до Рим, срам не срам, още не знам кои други места са посещавали.
после ще покажа някоя и друга снимка като си дойде събота.
Ариел, много си смела
- аз не съм като теб, и в родната си страна не бих тръгнала сама на семинар в друг град- но си признавам без бой де.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
8