Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 07:39:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата - как точно протича всичко ?- III -та част  (Прочетена 161462 пъти)

DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #45 -: април 05, 2012, 18:18:55 »

Ето една идея къде може да включите шаферите и шаферките
http://www.youtube.com/watch?v=BbiedQdlbhk

Шаферите по принцип са не само братя или сестри на младоженците, те могат да бъдат и близки приятели. По принцип шаферите са хората които помагат на младоженците във всеки едн монет, спомагат за по бързата адаптация на гостите към дансинга и танците, участват в отделните ритуали и още много моменти. Шаферите могат да измислят игри и закачки с гостите, да ги подканват да се включат в някоя закачка и още много подобни неща......
« Последна редакция: април 05, 2012, 18:21:42 от DjNick Mc » Активен
Philipoff
Регистриран

Публикации: 5

Когато качеството има значение. www.philipoff.com

« Отговор #46 -: април 14, 2012, 17:57:47 »

Здравейте,

изчетох мненията от началото и въпреки че има и доста добри попадения мога да Ви дам само един съвет. Срещнете се с професионалист - DJ или сватбен агент, който да Ви разясни как протичат нещата. Не бързайте да казвате каквото и да било, изслушайте какво се случва обикновено, какви са неговите съвети. Чак тогава зачеркнете това, което не Ви допада. Добавете нещо, ако смятате за необходимо. Това е най-добрият начин да организирате сватбата си перфектно.

Относно въпросите за шаферите - те участват в американския тип сватба. При нас ролята им е при раздаването на сувенирите, било то в по време на минаването сред гостите или в началото. Ако решите да правите надиграване с дарове пред кумовете в традициония вид там една шаферка се танцува пред кума, а един шафер пред кумата. Естествено може да ги включите във всякаква допълнителна игра или хореография, както предлага колегата Найден.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #47 -: април 23, 2012, 19:39:10 »

Ето какво предложение дава една от водещите сватбени агенции

Сватбата започва така:
Първо се взима булката ........

www.youtube.com/watch?v=ekW_Oeravvc]http://www.youtube.com/watch?v=ekW_Oeravvc
« Последна редакция: април 23, 2012, 19:45:36 от DjNick Mc » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: април 25, 2012, 09:31:56 »

какво мислите за този план

10:30-13:30 грима и прическата
13:45 обличане на рокля и снимки вкъщи
14:00 младоженеца отива при кумовете
14:30 идват да ме вземат
15:30 църковен брак
16:00 снимки пред църквата, после ние отиваме за фотосесията
19:00 празненство в ресторанта
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 25, 2012, 09:34:12 »

Аз мисля, че времето за снимки е много - 3 часа!  Oh my ...
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 25, 2012, 09:40:40 »

такова е по наше решение, аз питам за другите неща като време дали са добре  good
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 25, 2012, 09:49:08 »

Ами то предполагам, че всички са по ваше решение...Нали искаше коментар на часовете или не съм разбрала?
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 25, 2012, 09:57:43 »

да, не се сърдя, специално за другите питам защото тази разлика с трите часа си я има, но не знам дали другите ще са добре като времетраене
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 25, 2012, 10:03:21 »

_Ezra_ хубаво е ,че сте отделили 3 часа за фотосесия .Другото нещо ,което незнам дали се налага да предвидиш е какви са разстоянията от дома на младоженеца до кума и после до булката,защото и за преодоляването на тези разстояние е необходим ресурс от време.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 25, 2012, 10:06:17 »

да, като се замисля 30 мин може да са малко за отиването до тях и после до нас и малко да постоят там, ще помислим -благодаря ти  good
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 25, 2012, 10:13:55 »

ние сме
от 17.00 в гражданското, предполагам че до 17.30 приключва, до 18.00 да кажем приемане на поздравления и лека полека към фотосесията- от 18.15 до 19.15 часа. 15 мин път до ресторанта и 19.30 ще сме там, като се има предвид че е неделя и няма много трафик принципно.
аз лично бих отделила и  2 часа за фотосесия, но тъй като ще имаме още една за църковния брак в друг ден, решихме тази да е един час. Dance2
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 25, 2012, 10:14:52 »

Както фийби е казала, разстоянията са много важни. Ако помня правилно, че си от Варна, ми се струват добре разпределени часовете. Като изключим престоя при кумовете, защото няма как за полочин час да стоят при кумовете, да тръгнат и да стигнат до теб.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 25, 2012, 10:49:33 »

Аз смятам, че часовете са добре разпределени. Трите часа за фотосесия са много добър вариант. Ние също ще отделим толкова. То само пътуването от едно място до друго отнема по 10- 15 минути. Времето при кумовете ми се вижда малко, но то си зависи дали ще остават там да се черпят, или директно ще тръгнат към теб, както и от разстоянията.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 25, 2012, 10:57:39 »

в интерес на истината, гледах от други постове и горе долу по тях си направих нашия план, защото не мога сама да го измисля... ще обсъждаме още  smile да, от Варна съм; по принцип избрахме 15 и 30 църковен , защ. мисля че после ще има хубава светлина за снимки, а за мен са доста важни (нямаме видео), искам да ни е спокойно, фотографа каза че е добре така (да не се тревожим)
Има дупка за гостите, но все пак се надявам всеки да измисли какво да прави; аз лично като съм била гост съм се радвала да има почивка, да си почина малко, да се освежа, да имам време ако нещо съм забравила... който иска може да се прибере за малко в тях; няма за всеки да е удобно, но няма как; иначе сигурно щях да се тревожа за това дали на нас ще ни стигне времето  smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 25, 2012, 14:46:52 »

_Ezra_, часовете ми се струват добре, само ме притесняват тези 30мин, които сте отделили от кумовете до вземането ти(от 14 до 14 и 30). Имай предвид, че вземането на кумовете може да се проточи(ако са замислили някакви шегички за младоженеца), а и ако имате вземане на булка, това също изисква време.
Иначе 3 часа фотосесия е много добра идея, защото за толкова време ще имате време да се отпуснете пред обектива и да станат стахотни кадри! good
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: