Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 14:06:19

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Готвенето - част 14  (Прочетена 220366 пъти)
 
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 07, 2012, 11:35:06 »

Мацки, сега дават по Нова спагети от елда и зелен чай, някой да знае от къде мога да си ги купя.??
 Не съм яла спагети отдавна, ограничавах ги, но тези може да ги пробвам. Е като изключим сицилианската салата, която скоро я правих. Но от елда ще е по-диетично, от обикновените. А цвета е жесток от зеления чай, все пак той е също полезен.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 07, 2012, 14:22:25 »

Туити,предполагам,че ще се предлагат в някой био магазин.Ето какво открих,ако имате такива магазини в града.
Предполагам,че би могла и сама да си ги приготвиш с брашно от елда,ако ти се занимава. smile
« Последна редакция: март 07, 2012, 14:24:42 от carlyangel » Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: март 07, 2012, 14:36:58 »

Carlyangel, аз ги гледах по нет магазините, но не ми се занимава да поръчвах, чудех си дали някой не ги е виждал по големите вериги магазини. А да си ги правя, няма как, нямам време smile Но гледах как да се направят бисквитки от елда, което ми хареса, тъкмо си мислех за такива и че ще открия топлата вода, ама видях, че вече има такива lol))))))))))))))
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1083



Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 07, 2012, 15:20:00 »

За елда не знам, но спелт мога с две ръце да препоръчам ако искате да избегнете пшеницата!  good
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: март 07, 2012, 16:15:08 »

В Биомагазините ги има и на щандовете за диабетици в големите вериги.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 07, 2012, 18:12:00 »

Аз елда не бих казала, че обичам, но я въведох за бебето. Та, Ариел, благодаря за информацията. Гучи, да за диетичните магазини се сетих, исках да знам дали има в по-големите магазини. Мисля, че в карфур може да намеря, те имат такъв сектор, благодаря.
Искам да ви попитам за утрешния празник ако сте в къщи ще готвите ли и какво?
Аз мисля да готвя, но с бебето е вече много трудно като на батерии е.
Ще гледам да е нещо набързо.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 08, 2012, 10:06:54 »

Честит 8-ми март, момичета, да сте здрави, живи, засмени, обичани и много положителни емоции на днешния празник и подаръци от любимите хора. Аз получих една орхидея вече и ще си поръчам любимия ми парфюм (един от любимите).
Гледам не сте писали, може би ще излизате навън. Аз започнах да си приготвям нещата, защото малката се е заиграла, а после не знам дали ще смогна.
Ако някой готви да каже какво ще е .
За предястие:
Саганаки с мед и сладко от сливи, сусам и орехи
Салата
зелена с портокал, ягоди, орехи, сирене
Основно:
Печено пиле, не знам каква гарнитура ще е
Десерта го мисля в момента
Ще чакам да пишете момичета.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1209



Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 08, 2012, 10:32:02 »

Честит празник момичета, бъдете здрави, усмихнати, влюбени и най-вече обичани!!!
Аз ще правя суши, със сьомга, с тон, с авокадо...ще видим какво ще сътворя.
Салатката ще е бейби спанак, синьо сирене, ементал, бри и пармезан, стафидки, орехчета и дресинг от босилек, кедрови ядки и балсамико  smile Ще направя и различни хапки. За десерт ще правя шоколадово суфле .. Това е за сега...и след малко отивам да пазарувам  Wink
« Последна редакция: март 08, 2012, 13:23:22 от InLove_Girl » Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #233 -: март 08, 2012, 12:57:51 »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН МОМИЧЕТА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ.
Аз днес ще правя едни пържоли на хурна с салата от няколко вида марула ,рукола,репички и авокадо blum.Обаче не съм решила какъв ще е дресинга,ако някой има идея да казва.
И още нещо,за първи път купувам Бри какво да го правя нещо не ми хареса като го опитах.В салатата мислех да го сложа ама вкуса му нещо не ми допадна.Дали може да се добави към сметановия сос за пържолите?
Ако някой има идея да помага
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Жена
Публикации: 4922


яхнала метлата


Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: март 08, 2012, 12:59:44 »

Жужи, Бри-то аз го правех на топки, в смисъл равни части бри, обикновенно сирене и круша нарязана на ситно, правя топки и овалвам в натрошени орехи.Изядоха се за нула бройки.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1209



Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 08, 2012, 13:10:07 »

Аз често панирам бри-то с корнфлейкс и после го заливам с боровинково сладко, идеално е за сосове  give_rose
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: март 08, 2012, 13:15:58 »

Аз Бри-то също не го харесвам освен запечено с боровинки.
Честит празник момичета.Бъдете здрави,щастливи,обичани и много усмихнати.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #237 -: март 08, 2012, 13:20:48 »

Мерси момичета,Маги как го оформяш то е едно твърдо,а щях да забравя да питам,белите ли го или с кората си се яде,пууу как ме е е  }:->яд сега
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 08, 2012, 13:24:06 »

Днеска май всички ще сме на зелени салати smile
Аз изпекох пилето, направих и десерта, едно кремче, ще ги кача по-късно. Ами за бързо толкова smile И саганаките ми е готово, използвах докато бебето си играеше. Сега тя спи и мисля да тренирам и да се изкъпя ако не се събуди до тогава.
Жужи, аз също не харесвам Бри, купувала съм си в Америка ох, леле, то един голям пакет разделен на няколко по-малки, е няма такава гадост....за мен де, ето на Маги са се харесали, според мен трябва да се обработи по някакъв начин, иначе така да си го хапваш.:!A и на Маги рецептата ми звучи добре, има си обикновено сирене, круша, орехи, вкуса му се потушава така.  
Виж сега как може да го приготвиш:

В бутер тесто също


Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Жена
Публикации: 4922


яхнала метлата


Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: март 08, 2012, 13:27:08 »

Точно както Туити го е показала.Беля го и го режа на много ситно, обикновенното го намачквам, а крушата я режа също на много ситно.Значи 3 круши ми заминават с около 200 гр Бри и 200 гр обикновенно, но ще си видиш и ти консистенцията, объркваш ги добре, да се смесят идеално.И го правиш на топчета и го овалваш в орехи.Поднасяш с предястието и се унищожава.Може би защото е с по-лек не накъртващ вкус като синьото в къщи се хареса повече от топчетата със синьо сирене.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines