Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 11:50:25

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Готвенето - част 14  (Прочетена 220171 пъти)
 
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 23, 2012, 16:35:31 »

Аз винаги запържвам до прозрачно ориза когато го готвя и така никога не ми се слепва независимо дали пека или варя после ориза.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1096



« Отговор #76 -: февруари 23, 2012, 16:38:23 »

Аз винаги запържвам до прозрачно ориза когато го готвя и така никога не ми се слепва независимо дали пека или варя после ориза.
goodpost

Да именно това е идеята ,да не се слепва ориза при самото му готвене smile

А вземали ли сте от черния ориз .... който се вари заедно с пликчето???Ах как ми прилича на  буболекчи този ориз ... bad
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 23, 2012, 16:56:41 »

Аз съм взимала.Вярвай ми той ще ти се стори превъзходен пред неолющения кафяв ориз.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1096



« Отговор #78 -: февруари 23, 2012, 16:59:38 »

Аз съм взимала.Вярвай ми той ще ти се стори превъзходен пред неолющения кафяв ориз.
Мила Гери тотално ме отказа от "цветния" ориз smile
Моя скъп съпруг туко що ми сподели ,че  той щял да приготви вечерята ...бил измислил какво - тръпна в очакване  girl_wink да видим какво ще сътвори smile

Гери,а този неолющен ориз ... той е за някакво по специално ястие или може да се консумира пак след варене ,че никога не съм се заглеждала по него .. blush
« Последна редакция: февруари 23, 2012, 17:31:36 от Bibsi8792 » Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 23, 2012, 17:03:59 »

Неолющения ориз е за диабетици.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 859


Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 23, 2012, 17:18:17 »

Неолющения ориз е за диабетици.
Не е само за диабетици. Пълнозърнестия ориз е много полезна храна, но и вкусово се рзличава от нормалния, не се харесва на всеки. Аз карам в момента само на такъв, правя макробиотична диета, и само пълнозърнесто се яде... Свиква се  sarcastic Даже ми е безвкусен нормалния ориз сега
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 23, 2012, 17:24:42 »

anelcka80 аз така и не можах да свикна с вкуса му и да ми хареса.Затова и като замествам ориз го замествам с булгур.Дам може би не се изразих правилно за това че е само за диабетици.По полезен е от другия определено и не е преработен.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 859


Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: февруари 23, 2012, 17:37:24 »

Можеш да го замесваш и с жито и да ги вариш в тенджера под налягане, ако обичаш жито де. Обичам и аз да смесвам, но с булгур не съм пробвала. Благодаря за идеята  Bravo
Аз за това не мога и тук да се включвам с кулинарни вкусотии, при тази диета не се яде нищо животинско, без мляко, сирене, яйца... Едва ли биха се усладили на някого тук  blum
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 23, 2012, 21:35:40 »

anelcka80 аз жито не обичам ама булгур това е друга работа.Включвай се с рецептички.Доволна ли си от тази диета.
Активен
JANET_1
Професор
****
Публикации: 314



Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 23, 2012, 21:43:33 »

Момичета да ви кажа не става въпрос за Маслинова паста ,а Маслинова каша
Притвяла се така :Маслините се набождат с вилица и се запържват в мазнина,добавя се малко вода и така да покъкри,после малко брашно,предварително разбито в хладка вода ,покъкря още малко и било готово  smile
Някоя от вас да в пробвала  give_rose
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 859


Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: февруари 23, 2012, 21:59:07 »

gucci няма да хареса на никого вкуса на тази диета- 60% пълнозърнести храни, 20 бобови и зеленчуци, 10 риба и ядки и др. Ядат се алги на супа редовно и темподобни- японски начин на хранене на принципа на инг и янг... Има иначе голям ефект- 3 кг за 2 седмици, поне за сега де...
Активен
*mwpo
Професор
****
Публикации: 479



« Отговор #86 -: февруари 23, 2012, 22:22:26 »

JANET_1 не съм те разбрала,сори. За кашата-не, не съм опитвала аз,такива брашняни яденета не правя и не ям.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 23, 2012, 22:57:22 »

Туити,аз искам рецептата за спаначената супа без олио,ако може.Много искам да си приготвя нещо със спанак тия дни,но заради диетата не ми хрумва нищо. smile
Благодаря предварително! give_rose
« Последна редакция: февруари 23, 2012, 22:58:54 от carlyangel » Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #88 -: февруари 23, 2012, 23:07:15 »

Момичета,гледате ли Черешката на тортата,Рут и Дидо,си се сториха много приятни свежи и готини
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2805


Имам всичко.


Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: февруари 23, 2012, 23:38:34 »

Момичета,гледате ли Черешката на тортата,Рут и Дидо,си се сториха много приятни свежи и готини

Особено Рут ми напълни душата Bravo Аз и като певица я харесвах, но в тази й светлина също се справи перфектно!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines