Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 01:52:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За него
(Модератор:
Teo
) > Тема:
Изненада в самия ден!
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Изненада в самия ден! (Прочетена 137491 пъти)
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Отг: Изненада в самия ден!
«
Отговор #30 -:
март 30, 2012, 09:26:20 »
Аз също съм правила миналата година такова клипче,текста беше текста на песента,получи се страхотно...и аз мисля да направя сега,но още го обмислям
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #31 -:
март 30, 2012, 09:35:28 »
За начало мисля да е нещо такова, какво ще кажете?
За мъжът, които завладя сърцето ми и за мъжът, които ще бъде баща на децата ми.
Вярвам, че още със своето раждане съдбата ни е преопределена – пътя ни е начертан и сърцата са там,където винаги е трябвало … само трябва да намерим половината от нашето, за да се сформира сърцето на любовта… И така, когато ти си се родил, Бог е отредил, че ще бъдем заедно, но е трябвало да изживеем всичко, за да стигнем до тук … Минали през болка и тъга, сълзи и смях, емоции,отминали любови, мислили, че те са нашия живот, но излъгали се, очаквания или разочарования, ние сме тук … ние сме истински – ние сме ЗАЕДНО!
Но как да продължа? Дали да разкажа набързо историята ни, но пък да не да е отегчително?Или ... нещо както казваш ти от песента, с която ще звучи видеото???
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #32 -:
март 30, 2012, 09:44:41 »
Мила много е трогателно!!!
Но дали ще смогнат хората да го прочетат..или ти ще пишеш по малко на всяка снимка
Аз бях сложила на клипчето 2 уникални песни...едната беше "тя има очи",другата "Bacause you loved me"...,написах текстовете на български език,текстовете са уникални..получи се много добре....даже страхотно...
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #33 -:
март 30, 2012, 09:52:18 »
Мисля си този текст да бъде прочетен от Дж-я .. а на самото видео да има също текст, но да е по 1 изречение на всеки слайд .. или просто фраза ... аз също си мислих във видеото да звучи " Bacause you loved me" или Michael Bolton Said I Loved You...But I Lied, защото тези две песни са свързани с нас много дълбоко ...
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #34 -:
март 30, 2012, 11:55:54 »
Супер!
Ние се чудим дали песента ни на първия танц да е "Обичам те" на Силвия Кацарова или "Bacause you loved me"
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #35 -:
март 30, 2012, 12:04:36 »
и двете песни са чувствени и хубави, изберете които жанр повече ви допада - чуждо или БГ
... нашата ще е Enrigue Iglesias - Hero
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #36 -:
март 30, 2012, 12:16:10 »
Мале булка, ние освен, че сме на една дата, може и с една песен да сме - ние твърдо сме се спрели на "Обичам те" на Силвия Кацарова. В интерес на истината имаме и "по-наши" песни, но първо са на английски, и второ текстовете им не са съвсем удачни за първи танц, нищо че са адски нежни... А на българската песен ще се развълнуват всички, да не говорим, че е страхотна!
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #37 -:
март 30, 2012, 13:11:26 »
Цитат на: Christy в март 30, 2012, 12:16:10
Мале булка, ние освен, че сме на една дата, може и с една песен да сме - ние твърдо сме се спрели на "Обичам те" на Силвия Кацарова. В интерес на истината имаме и "по-наши" песни, но първо са на английски, и второ текстовете им не са съвсем удачни за първи танц, нищо че са адски нежни... А на българската песен ще се развълнуват всички, да не говорим, че е страхотна!
Мила и аз така мисля,песента е уникална и ще е разбираема за всички....миля че клоня повече към нея...повечето няма да разберат какво се пее в другата...
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #38 -:
март 30, 2012, 14:05:15 »
Цитат на: Bulka88 в март 30, 2012, 13:11:26
Мила и аз така мисля,песента е уникална и ще е разбираема за всички....миля че клоня повече към нея...повечето няма да разберат какво се пее в другата...
Другата може да си я оставите за последен танц, ние май така ще направим
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
март 30, 2012, 14:09:24 »
Да прекрасна идея! Благодаря!
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #40 -:
март 30, 2012, 15:48:07 »
хубави емоции е да си булка
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #41 -:
март 30, 2012, 16:28:42 »
Какво ще кажете момичета? Това е цялостния текст, които мисля да сложа за фон към видеото, които текст ще бъде прочетен от ДЖ - я. Мисля, че не е много дълго и не звучи и отегчително .. вие какво ще кажете???
За мъжът, които завладя сърцето ми и за мъжът, които ще бъде баща на децата ми.
Вярвам, че още със своето раждане съдбата ни е преопределена – пътя ни е начертан и сърцата са там,където винаги е трябвало … само трябва да намерим половината от нашето, за да се сформира сърцето на любовта…
И така, когато ти си се родил, Бог е отредил, че ще бъдем заедно, но е трябвало да изживеем всичко, за да стигнем до тук … Минали през болка и тъга, сълзи и смях, емоции,отминали любови, мислили, че те са нашия живот, но излъгали се, очаквания или разочарования, ние сме тук … ние сме истински – ние сме ЗАЕДНО!
Ако някой някога ми беше казал, че ще гледам с тoзи жар и трепет, както сега към теб, бих му се изсмяла .. “Та, аз …Познавам го от толкова дълго време … надали” бих отговорила. Но с годините, дълбоко в себе си, аз започнах да се надявам, един ден ти просто да стоиш до мен и да ми се усмихваш. Не след дълго, когато това се случи, аз пак не вярвах, че бихме стигнали до тук. Не вярвах на приятелката ми, която беше до мен и ме подкрепяше и казваше „Той е луд по теб – личи му” Не вярвах и на родители си, които още тогава са виждали онзи пламък в очите на тяхното малко момиченце и са усещали, че тази любов, не е като предишните … че се крие нещо по-дълбоко и истинско. А когато се сгодихме, майка ми възкликна „Аз знаех и без да си ми казвала!”
Тази усмивка, която събаря мостове и стени, събори и мен в твоите обятия – завинаги.
Ти, любов, ми доказа всичко онова, което никои друг не успя. Доказа пред всички, че аз съм твоето момиче, и аз ти повярвах, повече отвсякога, че това е така . Показа ми любовта, която никои друг не ми е давал. Даде ми уважение, даде ми онова, което ми липсваше,това е важното за мен – че ме обичаш . Благодаря ти, че те открих! Благодаря ти, че те имам!
И сега, когато от днес натам ние вече сме семейство, аз ти обещавам, че бих отишла и в Ада за теб, стига да поискаш, защото … моят живот едва сега започва .. нуждая се от теб завинаги и имам нужда да останеш до мен,защото ти си единствения и като казах, че те обичам, аз излъгах, защото това, което чувствам дълбоко в себе си е нещо повече от ЛЮБОВ!
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #42 -:
март 30, 2012, 20:29:32 »
Олеее tOnItKaTa направо настръхнах...браво...страшно чувствено и нежно!!!!
Много ми харесва но това:"Минали през болка и тъга, сълзи и смях, емоции,отминали любови, мислили, че те са нашия живот, но излъгали се, очаквания или разочарования," това ми звучи все едно сте имали супер много бройки...разваля цялата приказка....не знам,ти си знаеш най-добре!
Иначе останалото е....
нямам думи...
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #43 -:
март 30, 2012, 21:38:42 »
Благодаря ти, Bulka
Видях си грешката и я поправих, просто докато съм писала не съм се изразила правилно ...
Радвам се, че ти харесва, дано и на гостите им хареса и всичко мине така, както го искам
«
Последна редакция: март 30, 2012, 22:02:35 от tOnItKaTa
»
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
април 02, 2012, 13:47:04 »
Със сигурност!Успех!
Активен