Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 04, 2024, 21:41:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Ако сме във цикъл на сватбата?
Страници: [
1
]
2
3
...
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ако сме във цикъл на сватбата? (Прочетена 62442 пъти)
maianiki
Сватбар
Публикации: 199
Ако сме във цикъл на сватбата?
«
-:
февруари 11, 2012, 17:28:16 »
Момичета много се притеснявам ,че точно на сватбата ще съм неразположена.По -принцип ми е редовен и идва на една и съща дата + - 1 ден.Мисля си за някакви хапчета дето да ми дойде по-рано...???????
«
Последна редакция: февруари 11, 2012, 17:36:40 от maianiki
»
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
Отг: Ако сме във цикъл на сватбата?
«
Отговор #1 -:
февруари 11, 2012, 17:47:40 »
Цитат на: maianiki в февруари 11, 2012, 17:28:16
Момичета много се притеснявам ,че точно на сватбата ще съм неразположена.По -принцип ми е редовен и идва на една и съща дата + - 1 ден.Мисля си за някакви хапчета дето да ми дойде по-рано...???????
Мила защо не се консултираш с гинеколог?????Знам ,че можеш да го забавиш с противозачатъчни..Моята кума беше си взела някакви ( не противозачатъчни някакви други - сега съжалява 150 пъти) за да забави цикъла ( да не е в цикъл в деня на сватбата ни).Когато и дойде след определеното време 5 дена беше на легло с ужасни болки ,така че според мен е по хубаво да се консултираш с лекар !Успех
Активен
Medeia
Ентусиаст
«
Отговор #2 -:
февруари 11, 2012, 18:33:39 »
Като човек, който е взимал хапчета, те съветвам никога да не започваш да пиеш, особено ако имаш редовен цикъл. Посъветвай се с гинеколог дали няма по-безобиден начин (знам, че голямо количесто витамин С няколко дена поред забавя цикъла).
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #3 -:
февруари 11, 2012, 19:13:31 »
Витамин C,казвам го от опит, наистина забавя цикъла,намалява количеството и продължителността му,ако вече ви е дошло,но може да докара и песъчинки в бъбреците(и това го знам от опит за съжаление).Най-добре гинеколога ще те посъветва
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #4 -:
февруари 11, 2012, 22:51:04 »
вит Ц и желязо, а си спомням едно време като нямаше модерни работи, братовчедка ми беше ходила на билкар и с билки й се забави цикълът...
но все пак - лекар или специалист по билките, не ни слушай само нас
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #5 -:
февруари 11, 2012, 22:53:19 »
Аз едно време действах с Вит.С, но си знаех, че следващия месец ме очакват суууупер гадни болки. Съветвай се с гинеколог
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #6 -:
февруари 11, 2012, 23:14:45 »
Витамин Ц не действа на всеки еднакво. Понякога се получават съсиреци. Лекар!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #7 -:
февруари 12, 2012, 01:24:51 »
Лекаря ще каже същото - че не е препоръчително да се прави каквото и да било. Аз веднъж исках да ми дойде по-рано и гинеколога ми ме изгледа строго и забрани да си го помислям повече.
И все пак каза, че е предписвал хапчета на едно момиче, за да не му дойде на бала, защото имала ужасни болки. Отиди, гинеколога ще има решение на "проблема", но истината е, че не е хубаво да се стига до там.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #8 -:
февруари 12, 2012, 02:03:30 »
Витамин С не помага на всички. На мен и майка ми не действа въобще. Веднъж ми се наложи, не питайте колко съм изпила и нищо! Аз знам, че ефикасен е Orgametril - започва се няколко дена преди очакваната дата и се пие сутрин и вечер по едно хапче. Спира се в деня, когато вече няма проблем да ти дойде. Но това наистина не трябва да се практикува често! За сватбата е ок, все пак не е всеки ден.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #9 -:
февруари 12, 2012, 09:39:51 »
Orgametril-а е хормонален препарат,може и да свърши работа, но ако не ви се налага наистина и без препоръка от лекар не го пийте. С хормоналните препарати шега не бива, никой не знае точно колко странични ефекти дават.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #10 -:
февруари 12, 2012, 09:45:51 »
Според мен най-добре си е консултация с гинеколог, защото това си е сериозно нещоо и ако не стане с най-безвредното витамин C е хубаво лекар да каже, какво точно да се вземе, иначе незнам как се казват, но има хапчета за забавяне на цикъла, а има и такива, които го предизвикват...това също е вариант-цикъла да приключи преди сватбата
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #11 -:
февруари 12, 2012, 09:47:30 »
Благодаря ви момичета.Аз също съм против да се взима каквото и да е,но със сигурност ще се консултирам със гинеколог.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #12 -:
февруари 12, 2012, 10:08:54 »
Сещам се за още един лекарствен вариант - противозачатъчни. Взимат се от първата дата на цикъла преди сватбата докато свърши опаковката и после вместо 7 дни пауза се почва новата опаковка, така не ти идва докато не си изпиеш всичките хапчета.
Обаче е гадно, на мен лично противозачатъчните ми побъркаха настроението. В момент, в който всичко ми беше наред и дори трябваше да съм много щастлива бях безпричинно тъжна, а и отделно ми ставаше замаяно отвреме на време. След справка в гугъл открих и други момичета с подобни симптоми и дори с още по-страшни. Ама нямаше начин, по медицински причини трябваше да се пият
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #13 -:
февруари 12, 2012, 14:43:20 »
Веднъж бях пила някакви хапчета, за да не ми дойде на бала. Сутрин едно и вечер едно. В момента, когато ги спреш - идва. Тогава обаче от къде акъл да се консултирам с гинеколог, слава богу нямам никакви последици. Имам много редовен цикъл. В никакъв случай на твоя глава не го прави, но... за този ден аз бих повторила (този път след консултация!).
Аз така както го смятам не би трябвало да съм в цикъл в този ден, но да не ми излязат криви сметките... Ако има подобна възможност ще направя консултация с гинеколог.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #14 -:
февруари 12, 2012, 15:34:27 »
Цитат на: Christy в февруари 12, 2012, 14:43:20
Веднъж бях пила някакви хапчета, за да не ми дойде на бала. Сутрин едно и вечер едно. В момента, когато ги спреш - идва. Тогава обаче от къде акъл да се консултирам с гинеколог, слава богу нямам никакви последици. Имам много редовен цикъл. В никакъв случай на твоя глава не го прави, но... за този ден аз бих повторила (този път след консултация!).
Аз така както го смятам не би трябвало да съм в цикъл в този ден, но да не ми излязат криви сметките... Ако има подобна възможност ще направя консултация с гинеколог.
Може би говориш за Дуфастон. И аз съм го пила. Доколкото знам е по-безобиден от Оргаметрил-а, но във всички случаи не е препоръчително.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
5
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg