Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 01, 2025, 21:56:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Танците 2  (Прочетена 183816 пъти)

evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #225 -: април 07, 2013, 00:28:42 »

Ели, харесват ми всички песнички - весели, танцувални...Ако всички ти харесват - използвай ги! По мое мнение не е необходимо да се ограничиш само до 2-3 парчета. Аз лично не се притеснявам нито от броя на песните, нито от различните им стилове. Ще стане истински миш-маш, но на мен така ми харесва smile Така, че смело напред!
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: юни 08, 2013, 19:47:25 »

Момичета, искам да ви се похваля. Вече имахме няколко индивидуални урока и сглобихме половината комбинация smile Супер яка става... Дори и да я направим в сватбения ден на 60% пак ще е супер. Много съм въодушевена  Bravo  danceg Yes
Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: юни 09, 2013, 02:38:41 »

Супер! Много рано сте започнали с уроците, ще имате време да се усъвършенствате Wink
Активен
evyevy
Професор

« Отговор #228 -: юни 09, 2013, 03:22:59 »

Амисега, при кого ходите на уроци? На кои песнички се спряхте?
Активен
amisega
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: юни 09, 2013, 08:10:35 »

Аз ходя (любителски) на латино танци (в София) и попитах треньорката дали може да ни направи хореография за първия сватбен танц.
Ще танцуваме само на една песен - Por Una Cabeza (тангото от Усещане за жена). Тъй като моят мъж е много схванат в краката, това е най-лесният танц - мъжът няма много крачки, а жената се върти и прави разни фигури около него smile
Много яко стана, защото песента е известна, половинката я знае, има силни моменти в мелодията и така много лесно се запомня на кой момент какво трябва да се прави smile
Ако искаш мога да ти пратя телефона й на лични. Плаща се на индивидуален урок - 30 лв. Всичко зависи от това колко сложна ви е хореографията и колко бързо схващате smile
Като оформим хореографията, тя ни препоръча да си я запишем на видео и да я упражняваме в къщи. Ще пробвам да я кача в нета smile
Почнахме от рано, тъй като половинката сега има няколко командировки и няма да сварим иначе smile
Активен
evyevy
Професор

« Отговор #230 -: юни 09, 2013, 12:24:39 »

Благодаря ти, но София ми идва далечко, аз бях останала с впечатлението, че си от Варна и затова попитах. Ние още не сме почнали танца, имам няколко идеи, чудя се дали ще се справя сама с хореографията или да търся професионалист. smile
Активен
amisega
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: юни 09, 2013, 13:00:46 »

От Варна съм  pardon Но работим и живеем в София...
Сватбата ще е във Варна smile
Активен
Gravitations
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: юни 14, 2013, 15:28:03 »

Като ви слушам как с половинките си измисляте танци или ходите на уроци ви завиждам. Моя не ще и да чуе за нещо по нестандартно. А аз лично за мен сватбения танц е най-скучната част от програмата. Винаги съм искала да има шоу покрай този танц. Само го попитах искаш ли PSY- GANGNAM STYLE , а неговата реакция бе  Oh my ... shok Oh my ... shok  crazy и повече не съм и подхвърлила темата след тия физиономии хахахахах
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #233 -: юни 14, 2013, 16:05:17 »

... А аз лично за мен сватбения танц е най-скучната част от програмата. Винаги съм искала да има шоу покрай този танц...
При всеки човек културните и естетически потребности и разбирания са различни smile. Според мен лично, сватбения танц е може би най-вълнуващия и тържествен момент след църковния и гражданския ритуал (а като гледам напоследък, гражданските ритуали как ги претупват и колко безлично изглеждат, нямам думи просто)...С малко помощ от професионалисти, сватбения танц може да бъде изключително преживяване и незабравим спомен.
« Последна редакция: юни 14, 2013, 16:07:32 от djdimi » Активен
amisega
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: юни 14, 2013, 22:10:29 »

Съгласна съм с djdimi  good

Аз половинката също не можех да го накарам да направи нещо подобно...
Хореография?!? Стъпки?!? Ритъм?!? Каза ми, че трябва да съм луда...
А аз понеже съм, успях да си го изтъргувам... Трябваше да ходим на едно суууупер скучно мероприятие, аз бях много против, но на него много му се ходеше...
И му обясних, че след като е много важно за него, ще отидем, защото за мен е по-важно той да е щастлив... И добавих, че и аз бих била много щастлива, ако си имаме сватбен танц и че е много важно за мен... И щом аз съм му целия свят, за него ще бъде удоволствие да го на правим ЗАЕДНО...
Стана му много кофти и се съгласи smile
След първите няколко тренировки, като видя как се получават нещата и колко съм щастлива, вече нещата стоят по друг начин... Репетираме сами в къщи... Иска да му сваля мелодията на телефона и аз да му звъня с нея...
Така че всичко е до маркетинг умения и уцелване на подходящия момент Wink
Активен
veseto85
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: юни 17, 2013, 09:11:29 »

Здравейте! Някой може ли да ми каже след първия танц на младоженците какви други танци и поздрави трябва да има задължително? Има ли танц за кумовете, за родителите и на булката с бащата? Благодаря предварително:)
Активен
amisega
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: юни 17, 2013, 10:13:54 »

Няма задъжлителни танци в една сватба smile На повечето сватби, на които съм била, фигурират следните танци:
- първи сватбен танц на младоженците (понякога към средата на песента се включват и кумовете)
- танц за родителите на младоженците;
- хоро, което го повежда булката (в някои случаи тя държи кошничка и който иска да се хване на хорото, трябва да пусне паричка в кошничката);
- ръченица за надиграване - в някои случаи това е само за кумовете, в други и за младоженците. Двама/четирима танцьора играят ръченица срещу кумовете/и младоженците, като целта е последните да надиграят първите. За награда ще получат питка, пиле, торта и/или алкохол (напр. бутилка уиски).

На нашата сватба от гореизброените ще имаме само първи сватбен танц, тъй като родителите на половинката категорично отказаха да танцуват.
Но тъй като има много гости, които си падат по хората (а някои и тренират), ще пусна до всички гости един списък с имена на хора, които ще се играят на сватбата - който иска, може да ги научи и да се включи smile
« Последна редакция: юни 17, 2013, 10:29:07 от amisega » Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: юни 17, 2013, 10:20:26 »

Много хубава идея Амисега  Bravo Как смяташ да им пуснеш списъка с хората?
Активен
amisega
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: юни 17, 2013, 10:24:54 »

Скайп, e-mail, оризова хартия с цветен шрифт, sms... В зависимост кой кога и дали ще го видя преди сватбата smile Аз фейсбук нямам, но предполагам, че и през него може... smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: юни 17, 2013, 10:28:43 »

Наистина идеята ни е много добра и мисляда ти я открадна, ако не възразяваш  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: