Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 09:48:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Танците 2
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Танците 2 (Прочетена 178154 пъти)
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268
Отг: Танците 2
«
Отговор #15 -:
февруари 23, 2012, 15:58:13 »
Цитат на: Vivid в февруари 21, 2012, 20:40:59
Ами ние взехме ваучър за 5 индивидуални посещения и хореография на избрана пт нас песен от сайт за колективно пазаруване. Той сам се нави. Каза, че е добра оферта, и че бил дърво и ще му е от полза.
Може ли да ми дадеш линк към ваучера, ако още е активен?
Или някой ако има контакти за човек, който може да покаже основни стъпки по 2-3 стила- лошото е, че ще имаме само 2 седмици, т.е. 4-5 урока. Мисля за рок, малко латинои това е като цяло.
Аз пък много обичам танците, но не знам как изглеждам отстрани, може би сме смешни, трудно се синхорнизираме. И аз се притеснявам как няма да съм най-добрата на дансинга
и кто цяло винаги нещо сякаш ми стяга гърлото като гледам професионални танцьори и знам, че аз не мога...искам да съм на тяхното място, а няма да стане...Кофти тема е, искам да сме на дансинга постоянно, да се забавляваме, да радваме и впечатляваме гостите, а се притеснявам, че няма да е така
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #16 -:
февруари 23, 2012, 16:02:49 »
anna_karenina аз мисля, че няма значение как изглеждате от страни, това е вашият ден и трябва да се забалявате...да професионалните танциори са супер, но те по цял ден само това правят и е нормално да са добри...а пък да ти кажа чесно едва ли някой ще очакма от вас да бъдете като тях... просто се отпуснете и се забавлявайте много....това е вашият приказен ден
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #17 -:
февруари 24, 2012, 09:59:14 »
Цитат на: anna_karenina в февруари 23, 2012, 15:58:13
Може ли да ми дадеш линк към ваучера, ако още е активен?
Или някой ако има контакти за човек, който може да покаже основни стъпки по 2-3 стила- лошото е, че ще имаме само 2 седмици, т.е. 4-5 урока. Мисля за рок, малко латинои това е като цяло.
Аз пък много обичам танците, но не знам как изглеждам отстрани, може би сме смешни, трудно се синхорнизираме. И аз се притеснявам как няма да съм най-добрата на дансинга
и кто цяло винаги нещо сякаш ми стяга гърлото като гледам професионални танцьори и знам, че аз не мога...искам да съм на тяхното място, а няма да стане...Кофти тема е, искам да сме на дансинга постоянно, да се забавляваме, да радваме и впечатляваме гостите, а се притеснявам, че няма да е така
Не е активен вече за съжаление. Следи за обяви в такива сайтове, аз търсех точно това и го намерих. Другия вариант е да се вземе ваучър за посещение на бални или латино танци да речем, в група. Поне ще усвоите някои основни движения и можете да покажете нещо на дансинга. Повечето школи за танци предлагат такава услуга - индивидуални уроци и хореография към музика за младоженци. Не е много евтино като цена, но си заслужава според мен, а и ще се забавлявате заедно, докато се учите.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #18 -:
февруари 25, 2012, 14:58:37 »
специално за хората се уговорихме с дж-ят да пуска само прави и популярни, за да няма обърквания... въпреки, че при разговор с шаферките и кумата имах три различни мнения как се танцува право хоро
важното е да е весело!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #19 -:
февруари 25, 2012, 17:28:12 »
и аз в началото мн. се бърках с това право хоро, докато разбера че просто всеки го играе по различен начин; в началото все си мислех че аз нещо го бъркам
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #20 -:
март 14, 2012, 09:47:33 »
Момичета търся музиката от "Танца на пингвина"
http://www.youtube.com/watch?v=B-tbIJA7OhU&feature=related
Активен
lili4ka
Ентусиаст
«
Отговор #21 -:
март 14, 2012, 11:29:54 »
Момичета, и ние мислим да ходим на няколко урока, за да направим някакъв по-интересен първи сватбен танц
, едвам навих половинката си, но все пак успях*THUMBS*, а иначе мен ме бива в народните танци, отдавна ходя на уроци
така че ще скачам и играя и за младоженеца
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308
«
Отговор #22 -:
март 15, 2012, 03:04:34 »
Момичета , здравейте
Нашата сватба ще е на 22.09.2012.
Чета отдавна форума, но първият ми пост е именно тук - "танците"
Имайте предвид, че колко весела е една сватба, зависи именно от младоженците!(поне всички така казват - фотографи и DJ-и)
А и най - важното нали това е нашият ден
, така че ние трябва да се забавляваме!
Ние с половинката ми обожаваме народна музика и традициите с хорАта за нас ще бъде рай
А за тези, които се притесняват да танцуват дори и право хоро - нали разбирате , че и това си има своя чар - ще бъде много забавно
Аз лично си записвам още от сега всяка песен, която чуя по радио, ТВ или в заведение и на която усещам, че гостите ни ще се забавляват
Ще дадем списък с песни на DJ. Каквото и да организирате (украси, музика, покани, подаръци), не забравяйте това е нашият ден - няма от какво да се притесняваме, а гостите са поканени, за да споделят с нас радостта ни
П.с. Доста се поразписах като за 1ви пост
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #23 -:
март 15, 2012, 18:18:10 »
Цитат на: maianiki в март 14, 2012, 09:47:33
Момичета търся музиката от "Танца на пингвина"
http://www.youtube.com/watch?v=B-tbIJA7OhU&feature=related
Има информация някъде в темите за този танц миналата година, проверете във форума.Обяснил съм подробно от къде произлиза и какви версии има.Версията от вашият клип е на румънски изпълнители...малко на кючек прилича
.Пишете в Гугъл Dansul pinguinul...
Активен
semantika
Ентусиаст
«
Отговор #24 -:
март 16, 2012, 14:22:51 »
Цитат на: Lady_sunflower в март 15, 2012, 03:04:34
Момичета , здравейте
Нашата сватба ще е на 22.09.2012.
Чета отдавна форума, но първият ми пост е именно тук - "танците"
Имайте предвид, че колко весела е една сватба, зависи именно от младоженците!(поне всички така казват - фотографи и DJ-и)
А и най - важното нали това е нашият ден
, така че ние трябва да се забавляваме!
Ние с половинката ми обожаваме народна музика и традициите с хорАта за нас ще бъде рай
А за тези, които се притесняват да танцуват дори и право хоро - нали разбирате , че и това си има своя чар - ще бъде много забавно
Аз лично си записвам още от сега всяка песен, която чуя по радио, ТВ или в заведение и на която усещам, че гостите ни ще се забавляват
Ще дадем списък с песни на DJ. Каквото и да организирате (украси, музика, покани, подаръци), не забравяйте това е нашият ден - няма от какво да се притесняваме, а гостите са поканени, за да споделят с нас радостта ни
П.с. Доста се поразписах като за 1ви пост
Lady_sunflower как ме зарадва. Ще се женим на една дата
22.09.2012г.
Напълно съгласна съм с теб. Най-важното е всички да се забавляват на този ден, а това до голяма степен зависи от настроението на младоженците. Трябва да съумеем да игнорираме стреса и напрежението (ама всичко наред ли е, ама гостите забавляват ли се, ама храната харесва ли им --- например) и да се отдадем на мига! На нашия миг! И съответно да се забавляваме истински, превръщайки това в един наистина незабравим ден!
Така че момичета - не сме професионални танцьорки, но това в никакъв случай не трябва да ни притеснява. Нали все пак това е нашият ден!
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308
«
Отговор #25 -:
март 19, 2012, 01:17:28 »
Semantika, радвам се, че сте избрали и вие тази дата
Успех с подготовката (най вече в танците) на всички
След кратко обсъждане годеникът ми и аз решихме да отидем на уроци по танго или валс (за първия танц), за да не е стандартният блус
. Дано и вие, и вашите половинки сте също така ентусиазирани с танците, колкото нас
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268
«
Отговор #26 -:
април 10, 2012, 09:28:55 »
Имам въпрос. Кое хоро се водеше от булката- право или дунавско? Правото е много лесно, него го можем и аз, и годеника, и кумата, дунавско също мога, но ми е трудно да го започна. Ако някой друг води, го правя идеално след 10 секунди, но да започна сама- ще объркам нещо...
Иначе ние ходихме на един урок и тренирахме право, ширто, дунавско и ганкино. Мислим още 2-3 урока и пак тях да тренираме, то и гостите не знаят повече, няма смисъл от сложни хора...
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #27 -:
април 10, 2012, 09:30:54 »
И ние ходихме на народни танци и искам само да ви кажа, че опитах да изтанцувам нещо с роклята и дори право е невъзможно... а да не говорим за по-сложно хоро. При връщане леко назад и настъпвам роклята, ще се скъса... изобщо не знам как се танцува с рокля
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #28 -:
април 10, 2012, 09:41:40 »
Аз танцувам народни танци от дете до днес супер активно и ако роклята не е с обръч или лека наистина човек с три урока трудно ще се справи, но упорствай не е невъзможно
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #29 -:
април 10, 2012, 10:10:20 »
И ние ходим на народни танци, само да вметна, че бях като спънат кон
Сега мога да се похваля поне с 10тина хора.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
22
Нагоре
Изпечатай