Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 06:50:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ"
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ" (Прочетена 207716 пъти)
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
Отг: " Очаквани Бебета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ"
«
Отговор #405 -:
май 19, 2012, 14:40:29 »
Мале то не останало време и малкият бонбон ще се появи на бял свят при мама и тати - колко бързо лети времето само
Името ,което сте избрали е великолепно
,а и явно малката принцеса е харесала буквата "В"
На мен ми се върти едно име ,което харесвам ужасно много ,но да видим таткото какво мисли по въпроса
Ще чакам да ми кажете дали има ефект от масажа
Относно това хълцане ,незнам дали при мен е точно хълцане (незнам дали не е ранно) ,но и аз усещам по 3-4 пъти на ден такива ритмични движения по 5-6 минутки ,че понякога и повече..
Мамчетаааааааааааа прегръщам Ви
«
Последна редакция: май 19, 2012, 14:44:22 от Bibsi8792
»
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #406 -:
май 19, 2012, 20:40:17 »
Princess_of_the_Dawn, прекрасно име сте избрали на малката дама. Чудесно е, когато зад името има подобна интересна история и съм сигурна, че дъщеричката ви много ще се радва, когато и я разкажете. Мога ли да те попитам на коя марка е това масло за масажи. Аз такова специално съм виждала само на Weleda, но ми се стори твърде скъпо. И аз съм решила да започна към 32 седмица, въпреки, че ако плацентата ми не се вдигне достатъчно може да се наложи секцио. Другата седмица съм на преглед стискайте палци да ми кажат, че нещата са нормални.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #407 -:
май 20, 2012, 09:20:35 »
Привет и от нас на всички мами! Чудесно е, че вече знаете пола. При нас този въпрос все още е неизвестен, бебо не иска да го покаже. Постоянно показва само по едно бедро. Все още не сме ходили на 4Д, надявам се там да се види, но това го планираме за началото на Юни. По въпроса за имената сме постигнали съгласие за женското име. Таткото го измисли, без да е свързано с някой от родителите ни и на мен ми хареса. На последната консултация в четвъртък ми казаха, че бебо е на пълни 6 месеца, но доколкото знам понякога ехографа не е съвсем точен в това. Във вторник ще ходя и за стандартните кръвни изследвания и тогава пак ще споделя как се развиват нещата. Засега не пия никакви допълнителни добавки, но ще видим изследванията какво ще покажат. Около мен повечето бебчета са момиченца, засега има само едно момченце
. За масажа за който говорите не бях чувала, по-скоро знам за упражнение за стягане. Така, че очаквам да споделите резултати
. Това е засега от нас! Хубав ден на всички!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #408 -:
май 20, 2012, 14:44:01 »
Благодаря ви момичета и аз.
Roxanne_
аз си купих това олио онлайн, на мен ми излиза евтино:
http://www.ebay.co.uk/itm/150611546125?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1249wt_1270
До България с доставка ще излезе около 20 лева. Но аз ако бях на теб ще си взема едно от тези олиа на Икаров:
http://www.ikarov.eu/masla-blizki.html
Подходящи олиа са: бадемово, жожоба, кокос, маслиново или пшенични кълнове.
dorina79
вашето бебче май иска да ви изненада, милото.
Упражнения за стягане, ако имаш предвид Кегел и аз ги правя, в комбинация с Пилатес. Последните 2-3 месеца по-рядко, но сега започвам да ги правя всеки ден. За масажа можеш да прочетеш повече тук:
http://www.moetodete.bg/rajdane/masaj-sreshtu-bolkata.html
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #409 -:
май 20, 2012, 19:16:16 »
здравейте мамчета и бебчета,
Princess
, много хубаво име ще си има малката, да си го носи с удоволствие
виждала съм и аз това олио за перинеума (не помня каква марка е, но пише че предотвратява разкъсвания), но тук го дават за след 34 седмица. Питах акошерките тъй като ми беше интересно и те казаха че не вреди ако искам да го ползвам, някои жени казвали че помага, други че не.
След като не пречи може да го пробвам.
dorina79
, защо не подрусаш коремчето следващия път, може да се обърне, аз цели кючеци съм играла на леглото, особено за синдрома на Даун цял час се мъчихме да я обърнем. Пробвай докато е още малък бебчо.
Аз да ви се оплача, коремчето толкова много ми порасна и стърчи напред, че нищо не ми става вече, бях си купила в 4-ти месец едни бременнлийски дънки които все още нося, но си останах само с тях. От моите дрехи нищо не ми става, дори анцуга.
Наложи се да обуя анцуг на моя мъж, но коремчето пак беше отвън, за да идем на покупки. Запасих се с още 2 бременнлийски панталона,1 клин, 1 туника, 1 блуза, 1 рокля.
Да имам да сменям, това е чист позор да ходя с на мъжа ми дрехите, поне да ми ставаха....
така че внимавайте да не осъмнете като мен по голо дупе и да няма какво да облечете, не се усеща кога пораства това тумбаче, но и аз все отлагах, мислех че ще изкарам с дрехите които имам.
поздрави и гушки на всички
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #410 -:
май 21, 2012, 08:53:51 »
Момичета, добро утро,
Черпя Ви с кексче и кафенце за ИМЕННИЯ МИ ДЕН !
Пожелавам Ви весел и усмихнат ден на всички!
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #411 -:
май 21, 2012, 09:00:59 »
Ели
, честит имен ден, мила! Бъди много здрава, щастлива и след няколко месеца горда мама
Принцес
, и на мен много ми харесва името, което сте избрали. Още като малка бяхме на море и имаше едни момиченца близначки, едното, от които беше Вероника и от тогава ми е супер симпатично това име.
Дорина
, много срамежливо бебоче си имате. Нашето още в 13 г.с. ни се показа и на всеки преглед си вири достойнството на ехографа
А за дрехите, да ви кажа само да си вземате 100% памучни, че иначе може да се обринете сега като стане топло особено. Аз все още ходя с памучни потници под дрехите, че на бременлийските панталони еластичната платка не е 100% памук и се обривам
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #412 -:
май 21, 2012, 09:42:55 »
ellimink
Честит Имен ден
,
всичко най хубаво ти пожелавам на теб и бебчо.
Как изкарахте на почивката?
Аз да се отчета малко, днес бях на преглед, чухме сърчицето на бебка, кръвното, но при измерването на матката ме позаболя. Нали главичката вече слиза на доло и бая понатисна с ръка за да види акошерката до къде е и как е разположена.
Та моята бойна сладурка реши да защити мама и удари лелката с ръчичка
, чак се чу на микрофончето, моя мъж много се смя
.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #413 -:
май 21, 2012, 12:01:12 »
elimnik
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и от нас с бебчо
желаем ти много здраве ,много щастие и в най-скоро време горда мама на едно прекрасно създание:)
Дорина
,бебока явно иска да Ви изненада
и затова така настоятелно се крие
kala
малко е неприятно с тези пъпчици
,но щом се налага ще носиш памучни потничета
fibi
,след като ти измериха матката ... всичко ок ли ????Болката отшумя ли бързо???Матката в нормални размери ли е??
Покрай нас с бебе нищо ново ,освен че започваме да ритаме все по силно и съм много щастлива от този факт ( коя бъдеща мама не е ) В последно време ми е едно такова отвеяно ,а незнам защо....в единия момчент ми е весело в другия супер тъпо....луда работа
Отскоро отново имам киселини ,особено вечер.....нали старите хора казват имаш ли киселини бебето ще е с много коса
след раждането - ама дали е така ще видим
О щях да забравя ,черпя Ви мамчета с по едно парче торта (снимка няма да слагам ,че на някой от Вас да не му се прияде такава торта ) по случай рождения ден на сестра ми
Да ми е жива и здрава Обичам си я много.
Това е засега от мен
Целувки
«
Последна редакция: май 21, 2012, 12:15:07 от Bibsi8792
»
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #414 -:
май 21, 2012, 17:19:18 »
Честита рожденничка
Bibsi
,
като говорим за рожденници и моя мъж ще е тази неделя, много ще ме затрудни, особено сега като съм тежкотоварна, незнам с какво да ги гощавам гостите, но имам цяла седмица да реша.
Няма да се изхвърлям този път и да майстора деликатеси, нещо обикновено, лесно и бързо.
След него като се почне на 2 юни свекървата, на 19 брат му, на 24-ти е на майка рожденния ден, мани/мани, да видим моите води кога ще се пукнат и на кой юни, дали малката няма да реши да се премести за юли!!!!!
Цитат
fibi ,след като ти измериха матката ... всичко ок ли ????Болката отшумя ли бързо???Матката в нормални размери ли е??
само на момента ме заболя, докато натискаше. Всичко е наред с матката, тя отдавна вече е достигнала максималния размер, сега гледат дали главичката се намества добре в малкия таз.
Всъщност тя отдавна се е свряла там и понаболява доста защото притиска, като се добави и разширяването на таза, но кажи речи свикнах вече с тази болка.
Като си помисля че сега ме боли, какво ще стане като се свре още повече, бременнлийската възглавница между краката вече не ми помага,
още малко остана за да се оплаквам
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #415 -:
май 21, 2012, 19:04:46 »
elimnik
Честит Имен Ден и от мен! Пожелавам ти много здраве и късмет!
Bibsi8792
да ти е жива и здрава рожденичката!
С тези тортички и кексчета определено ме изкушихте, за десерт със сигурност ще си хапна нещо сладичко днес. Аз между другото внимавам със сладките неща напоследък. Цяла бременност не ми се ядяха сладки неща въобще, въпреки че по принцип си похапвам, но от месец насам всеки ден имам желание за нещо сладко.
fibi
, много ми стана смешно това с дрехите, където си писала, защото аз нали по твоите стъпки вървя, май май и мен това ме чака. Засега си мисля как всичко почти си нося и съм си добре, ама да не усъмна и аз с на мъжа панталона.
Радвам се, че и прегледа е минал добре. Малкото на кой се е метнало такова бойно казвай си веднага?
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #416 -:
май 22, 2012, 00:12:14 »
elimnik
, Честит имен ден! Буди много здрава,обичана и позитивна!
Дори
, много срамежлив вашият мъж
Радвам се,че всичко останало при вас е наред!
Фиби
, много забано разказваш
Разсмя ме доста с анцунга на мъжа ти. Ама си права и ти благодарим за предупреждението! Вярно е,че коремчето расте с часове и може всяка една от нас да се изненада на сутринта с едни утеснели панталони .
Бибси
, честита ти рожденничка!
Аз от днес влязох в 26та седмица. Добре сме с бебка. Тя постоянно се върти и ме натиска.Корема ми всеки ден има различна форма
Миналата седмица като ходих на консултация докторката ми каза,че повече няма да има ехографи,то не че е имало много само в началото няколко и посе още един в 16та седмица. Тя каза,че ако няма усложнения и проблеми едва ли ще се правят повече. Това малко ме узадачи,ама явно такава е системата. Да видим в края на месеца как ще ми мине изследването за диабет. Започнах Кегеловите упражнения,когато се сетя де...Иначе сега май съм в период в който ми се хапва повече,но бебка явно ме притиска и като хапна малко и вече съм преяла. При нас започнаха адските жеги и гледам много да не излизам,да пия много вода и да плувам в басейна като имам възможност.
Хубава седмица на всички момичета!
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #417 -:
май 22, 2012, 08:48:37 »
Момичета, как сте? Надявам се да не сте се уплашили много.
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #418 -:
май 22, 2012, 08:56:38 »
Аз си се постреснах доста. При нас изпадаха разни неща от рафтовете и един голям часовник падна и се разхвърчаха стъкла навсякъде
Освен това до 6ч стояхме навън, уж в колата се мъчихме да дремнем, ама не се получи много. Сега съм на работа, но доста съм отпаднала и усещам тежест и леки болки долу ниско в корема. Пих едно ношпа за всеки случай. Бебко доста шава, дано не съм го стресирала много.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #419 -:
май 22, 2012, 09:41:57 »
Момичета надявам се да сте добре ,лично аз нищо не съм усетила (в Бургас) ,макар че не спах добре вечерта.Силно се надявам всички да сте добре- и вие и бебчетата ви -ПО една голяма гушка за всяка от Вас !!
Аз забравих да споделя ,че имам песъчинки в бъбреците ,а никога досега съм нямала и левия бъбрек така ме скубе ,че чак ми се плаче.Лошото е ,че явно не мога да изхвърля поетата течност през деня и го правя вечер - и през деня корема ми се стяга ..... а вечер съм в тоалетната през час.
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...