Здравей,
Гост
Вход:
Регистрация
Забравена парола
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 13:01:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрация
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13 (Прочетена 190473 пъти)
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #30 -:
януари 16, 2012, 12:55:56 »
Капризче, обожавам люти чушки.
Понеже съм от Югозападна Бг и там , поне в моето семейство постоянно правим подобни чушки, но не ги пържим и съответно не ги съхраняваме в буркан.
Изпичам чушките на скара и ги обелвам. В купичка слагам вода,оцет, олио, магданоз и копър нарязани, чесън и сол. Топвам чушките и войла, много вкусно. Сега живея в северна БГ и тук никой около мен не ги е правил така. Даже уикенда бяхме на вилата с още 4 двойки и всички изядоха чушките , а после си топяха хляба в сосчето, че е много сладко и лютиво.
Ето това е corn dog, но аз ги правих с мини кремвиршчета. В Америка е хит още докато бях на студентска бригада , навсякъде по курортното градче ги продаваха. Топват се в различни сосове по желание.
Това са панирани люти чушки, които и аз правих.
Ъпдейтвам си поста, това е закуска за мъжа ми, нарекох ги кремвиршки, увити са в тесто, поръсено с естрагон, жълтък, кашкавал.
«
Последна редакция: януари 16, 2012, 20:21:37 от tweety bird
»
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #31 -:
януари 17, 2012, 15:32:42 »
Момичета, не готвите ли?
) Ето, Гучи ме подсети за спаначена супа, но аз я направих здравословна и вместо сметана сложих прясно и кисело мляко. Не е много добре пасирана, защото бях много гладна и не можах да изчакам целия процес
.
Без мазнини е, сварих накълцания спанак, сложих връзка магданоз и копър, лук няколко малки глави, чесън, сол, пипер и накрая като се свари сложих млеката. Гарнирах с кисело мляко. Много вкусно и здравословно. Изядох две чинии
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1083
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #32 -:
януари 17, 2012, 16:28:50 »
Моят мъж е в командировка, днес се връща, но ако съм сама хич не ми се готви само за мен.
Скоро ще се включа и аз. Туити, кажи сега, как удържаш да не хапнеш от вкусотиите, които готвиш за мъжа ти, но не и за теб?
Спаначена супичка - чек! Ще се прави! Но май ще избера версията на gucci, че мъжът ми няма да я хареса чак пък толкова диетична!
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #33 -:
януари 17, 2012, 20:05:28 »
Ариел, воля трябва, понякога нямам, но след като искам да изглеждам както преди трябва да си го наложа. Още малко ми остава, няма да се предам
За мен спаначена супа и с това приключи вечерята, така се наядох, хем беше без мазнина. А за мъжа ми
Зеленчукова крем супа с крутони и кашкавал.
Кюфтенца (останали от барбекюто) и мексиканска салата.
Тарталетки.
Признавам, че понякога просто си хапвам по малко, или си опитвам като от крема на тарталетките
Но не може постоянно да си на диета. Ето спаначената супа стана супер.Може много неща да се заместят с диетични и пак да са хубави, може би съм свикнала да не консумирам мазнини.
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #34 -:
януари 17, 2012, 20:14:34 »
Новото ми предложение за вас е крем супа от броколи със синьо сирене и пармезан.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1083
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #35 -:
януари 17, 2012, 20:16:22 »
Искаме го!
По-вкусно ли се получи от спаначената супа?
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #36 -:
януари 17, 2012, 20:17:51 »
Гучи, слагай снимки да се радваме
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #37 -:
януари 17, 2012, 20:21:50 »
Ariel на мен мн ми допада
1 пакет броколи-ползвам Бондюел
1 заквасена сметана
синьо сирене на вкус
пармезан за поръсване
Броколито се задушава.Най добре на пара.След това се пасира.Слага се заквасена сметана да заври и няколко парчета синьо сирене-зависи колко наситен аромат искате.Махате от котлона и добавяте пасираното броколи и се пасира пак до хомогенност.Поднася с с настърган пармезан.Лесна бързо и вкусно.Добър апетит.
tweety bird фотото ми не работи.А с телефона не се получават нормални снимки.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #38 -:
януари 17, 2012, 21:36:38 »
Цитат на: gucci в януари 17, 2012, 20:14:34
Новото ми предложение за вас е крем супа от броколи със синьо сирене и пармезан.
Пармезана и синьото сирене са малко мазни и калорични,с какво да се заменят
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #39 -:
януари 17, 2012, 21:54:40 »
Пармезана може да се пропусне.Синьото сирене е малко-друга мазнина не се слага.Въглехидратите са почти никакви.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #40 -:
януари 17, 2012, 22:30:47 »
Цитат на: juji в януари 17, 2012, 21:36:38
Пармезана и синьото сирене са малко мазни и калорични,с какво да се заменят
Juji, ами не ги слагай, аз днес мислех броколи да правя, но нямаше замразени в Кауфланд, имаше свежи, но нямаше как да се върна, бях с бебето.
Ако искаш може да сложиш прясно мляко с нисък процент или кисело, пък може и двете.
Ето ти снимка на нискокалорична броколи супа без сирена.
Има само вода, броколи, лук, чесън и ако не се лъжа, че гледах няколко рецепти на по-лекия вариант слагат и кокосово мляко.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #41 -:
януари 17, 2012, 22:56:02 »
мерси момичета
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #42 -:
януари 18, 2012, 18:57:42 »
Аз приготвих тази вечер аранчини,толкова им се страхувах и чудех а то било фасулска работа.Много ама много вкусни станаха
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1083
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #43 -:
януари 18, 2012, 19:06:13 »
Аран... какво?
Би ли пояснила?
Виждам ориз и панировка... Какво друго?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #44 -:
януари 18, 2012, 19:24:23 »
Оризовите топки Аранчини са гордостта на сицилианската кухня. Могат да се консумират като предястие, гарнитура или като основно ястие. В Сицилия ги има навсякъде и по всяко време. Сменяйки града, може да ги намерите в различна форма и размер - крушовидни, овални или топчести, а пълнежът им е най-разнообразен - кашкавали, сирена, шунка, зеленчуци... Оризовите топки Аранчини дължат името си на своята визуална прилика с портокал (от италиански „arancia“ означава „портокал“). -Това е буквално копирано от нета ,моите бяха с моцарела,има ги с рагу и доматен сос и различни вариации
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
-----------------------------
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
-----------------------------
Приготовления за сватбения ден
-----------------------------
=> За нея
=> За него
=> Организация на сватбата
=> Всичко около сватбата
-----------------------------
След сватбата
-----------------------------
=> Сватбата на...
===> Меден месец
=> Свършената и несвършена работа
-----------------------------
Лафче
-----------------------------
=> Любовта и ... брака
=> Бебчета и майчинство
=> Домашен уют
=> Здраве и красота
=> Празници
=> Кафе или чай?
===> ГОРЕЩ СТОЛ
=> Форумски игри
-----------------------------
От Svatbata.bg
-----------------------------
=> "Сватбени емоции" V
===> Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
=> Албуми
Powered by SMF 1.1.16
|
SMF © 2011, Simple Machines