Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 12:40:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Maslinka - 29.09.07  (Прочетена 80176 пъти)

Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: октомври 31, 2007, 13:47:12 »

Честито първо месече Роси с малко закъснение!  give_rose
Много, много семейно щастие ви желая и скоро да се радвате на дечица!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: октомври 31, 2007, 15:12:09 »

честито и от мен!!!!!! DANCE DANCE DANCE Безкрайно семейно щастие и винаги да се обичате!!!!!!!!!! heart
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: ноември 01, 2007, 10:50:39 »

Честито и от мен,мила !
Обичайте се винаги и бъдете безкрайно щастливи заедно!  girl_in_love
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: ноември 02, 2007, 10:31:49 »

Честит 1ви месец и бъдете много щастливи CHEERS
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: ноември 02, 2007, 18:47:45 »

ето го и нашият меден месец в разказ:
на 15:10 решихме да пътуваме  с влак до София(доста тъпо решение),нямаше свободни спални места,а в първа класа нямаше парно,цяла вечер бяхме натъпкани като джумерки във в тора класа.На другият ден бяхме много щастиви като видяхме автобуса и всички около него с багажите,очаквахме да иам само пенсионери,не че нямаше и такива но имаше доста млади семейни двойки :danceg:Аз никога не съм ходила в друга страна и ми беше супер интересно на границата със  Сърбия,а милото реши да ме послъже,че сега ще ни разпердушинят багажите,ще чакаме с часове и други такива глупости,аз направо гледах като теленце и сръбският полицай като ме попита"ти къде отиваш?" и аз гледах тъпо 1-2 минути :laugh:И така потеглихме към Австрияи така сладко си спинках в автобуса ако не бяха тия почивки за на 4 часа нямаше и да се събудя.Сутринта рано рано пред нас се откриха алпите girl_in_love,поля,къщички зеленина само дето кравите не бяха лилави blum,преди Залцбург спряхме в едно крайпътно кафенце,пихме някакво специално кафе и ни подариха чашки за кафе към него.В хотела в Залцбург като пристигнахме вообще не ми се излизаше повече,взехем си душче,трябваше да правим обиколка на града,а като излязохме навън австрийците по потници,беше супер топло а ние навлечени като за северния полюс.Разглеждахем какви ли не страхотни неща,дворци,градини,къщата на Моцарт(в която не дават да снимаш,Симо побесня laugh),катедралата,после се качихме с едно много интересно влакче(зъбчата железница) до крепестта на Залцбург,от там се откри страхотна панорама на града а в крепоста имаше най-разнообразни зали,направиха ни и снимки монтажи с крепостта.След това решихме да хапнем,купихме си ръчно правени бонбони Моцарт по много стара рецепта от някаква много стара сладкарника и взехем градския автобус до хотела и се отдадохме на почивка Sleep
Сутринта след закуска тръгнахме за Мюнхен и пак започна едно лудо обикаляне-първата бирария,катедралата,кметството.....снимки....................по едно време заваля и решихме да се скрием в едно кафенце.До 8вечерта се отдадохме на луд шопинг,чак не ми се тръгваше,милото каза че се отказва да влачи и още една торба и тръгва към автобуса :angry:преди да потеглим ядохме турски дюнери(вообще нямат нищо общо с нашите си дюнери nea)и в автобуса сме чакали половин час един от спътниците ни дядо Митъо laugh,оле като се сетя за него и ме  напушва на смях,един 70годишен дядо,който винаги закъсняваше,винаги всички му се карахем а той се правеше че не ни е чул laugh
Сутринта пристигнахме във Франция,но за съжаление Париж ни посрещна с  ужасно задръстване поради стачка на желизничарите и 30км. и ги взехем за час и половина,не ме питайте как издържах,по едно време почнах да си гризя възглавничката от нерви shok
Към обяд най-после спряхме  на брега на Сена и се качихме в корабчето,беше страхотно "плаване" :laugh:а като слязохме ни нападнаха едни негри с ключодържателчета само викаха"5 за едно евро" laugh и като видеха полиция хукваха да бягат като луди.Добре че после на айфеловата кула не чакахме и влязохме директно,че като видях какв опашки се вихрят и ми стана лошо.Симо му стана лошо в асансюра към последния етаж laugh и после докато се окопити голям смях падна.Гледката от върха е божествена,аз само зяпах и не можех да повярвам че съм там и гледам Париж от  високо.Препоръчвам на всеки да отиде там,чуството е страхотно.По едно време съзрях триумфалната арка и започнах да скачам и да се радвам като малко детенце и другите туристи бая ми се чудеха(а китайците са навсякъде laugh,екскурзодката викаше"бързо бързо че да не ни изпревари жълтата раса)
Симо пък нападна сувенирните магазини,накупи си сумати и бисквити laugh
« Последна редакция: ноември 02, 2007, 21:12:47 от maslinka » Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: ноември 02, 2007, 18:48:26 »

На тръгване към хотела,нямах търпение да дойде утрешният ден за да разгледам всичко,но не от високо!
20.10.2007г. часат е 9 сутринта и ние сме на панорамна обиколка на Париж,имах чуството,че града е огромен и никога нямам да имаме време да видим всичко обстойно.След обиколката ни раздадоха на всички карта на париж и ни казаха среща на автобуса в 22:00 и чао.аз направо онемях Oh my ... ние с милото в пловдив се губим с карта,а си представям в париж.Но явно фрнцузите имат доста по верни  карти и добра организация,защото до края на пребиваването ни в Париж не се изгубихем и открихме всичко което ни трябваше!Посетихем Лувара,Нотердам(страхотна катедрала) хранхем галъбите,отидохме до пантеона и решихме да си починем в Люксембуркските градини.............ооо страхотни са невероятно красиви,със столчета които си ги местиш където пожелаеш,много хубави фонтани,малки понита за разходки на дечицата.След почивката Симо реши да не остава назад(милия нищо не си хареса в Мюнхен)но явно Париж е неговя град за покупки blum.Разгледахме  и градинките на сорбоната където студентите си ходят с много готини двуколки.
На следващият ден трябваше да разгледаме Версай,напълно съм безмълвна пред такава красота,толкова много сме снимали там,че вообще не съм слушала екскурзоводката какво ми бръщолевеше в слушалката.Но времето ни беше само 4 часа за разглеждане на двореца и градините и не успяхме да се повозим на лодките в езерцето на градините(много ме е яд angry)Върнахме се в Париж и с милото отидохем на романтичен обяд laugh в един френски ресторант само дето метрото от време на време минаваше под ресторанта и ни раздрусваше чашите и ни си се кикотехме сладко сладко.(да ви кажа френските нещица са много вкусни)Следобяд отидохме в музея на восъчните фигури там от начало ни вкараха в една кръгла зала само с огледала и иамше някакво светлинно-звуково шоу с което ни пренасяха в джунглата,в египет и на много други места,имаше спускащи се пеперудки от тавана а всчки огледала отразяваха всичко много интересно направо имаш чуството че си попаднал в дебрите на джунгла.След това влизахме в най различни зали с фигури,повечето са като живи и малко преди края ни паднаха батериите и настана страхотен скандал,защото Симо не беше взел резервните,но както и да е продължихме с камерата(филмчето още не сме го гледали).Излязохем от музея и се озовахме на някаква много малка уличка с магазини за играчки.Имаше невероятни кукленски нещица,истински мебели но много малки,естествено нищо не можах да си купя,беше неделя а французите неделя не работе ли!!!!
Разгледахме една църква(не и помня името) била най-красивата в Париж,и отидохме  към градините на Тюйлери,там в околността имаше много сувенирни магазинчета(добре че поне те работели в неделя) и се нагледахем малко на дранкулки.После се разходихме по брега на Сена,гледахме лодките и корабчетата.
Следващият ден беше последен в Париж,качихем се до върха Монтмартър и църквата Сарекъор,кпих си едно сватбено списание laugh и се размечтах за отминалите дни на подготовка и милото ме завлече на Шан зелизе да пиел кафе че му било писнало от забележителности и след това пак яко обикаляне на магазините защото не можело да си трагнем от там без да съм си купила нищо,и познайте нищо не си харесах angry,само едни плюшени сини ботушко-пантофки успях да си харесам за спомен от Париж.Почти нямахме време до срещата групата и бързахме да отидем до триумфалната арка,там иамше някаква церемония по запалването на вечния огън.Снимахме и айфеловата кула светеща вечерта girl_in_love
И другото което нямах време да видя беше един квартал на Париж където нямало улици,а цялото движение било под земята,звучеше ми много интересно,но на нас не ни остана време cray
към 20:00 отпатувахем за Прага.
« Последна редакция: ноември 02, 2007, 21:17:43 от maslinka » Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: ноември 02, 2007, 18:49:11 »

Там не искаха да ни настаняват в хотела толкова рано и слязохем до центъра,да разгледаме малко от града.Вече беше студено и нищо не съм слушала и дори незнам това което съм го видяла какво е било.А на всичкото отгоре и заваля и се запътихме към хотела.На сутринта правихем панаромна обикалка на стария град наистина е много красиво,но от Париж по-красиво място не съм виждала,минахме по карловият мост,пихме греяно вино с карамфил,ядохме страхотни тортички в едно кафененце до часовника на площада,много ме впечатлли катедралата girl_in_love а пред нея имаше файтони с коне които имаха шапчици на ушите като рицарски кончета бяха blum
В свободното време решихме да се помотаем по магазините и накрая едвам се побрахме с торбите в автобуса laugh.Много тъжна бях като пристигнахме в България,даже сега се натъжавам като се сетя за този момент,бях толкова опиянена от Париж,че исках да останем завинаги cray
А и медени вечери почти нямаше с изключение на 1-2 laugh,много са измурителни езкурзиите,но не съжаляваме и грам,че избрахме точно този вариянт за меден месец girl_in_love
ето ги и снимките

http://album.svatbata.bg/simeonovi
« Последна редакция: ноември 02, 2007, 21:23:33 от maslinka » Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #217 -: ноември 03, 2007, 09:37:33 »

Роси, много весело сте изкарали въпреки леките неудобства!Сигурна съм, че си струват спомените, които ще останат завинаги!
Аз искам да те попитам един технически въпрос blum Понеже моята рокля по модел е с един такъв дълъг шлейф, подобен на твоя- я кжи как танцува с това чудо зад теб на сватбата, че аз се колебая дали да не се откажа от шлейфа-а пък иначе той е прекрасен, придава тежст на самата рокля crazy
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: ноември 03, 2007, 10:13:43 »

ох миличка ужасно тежи  и допълнително от бродерията и камъните направо на моменти издъхвах,но той шлейфа се закача с едни нещица от плата за копчетата на гърба и не пречи на танцуването само че тежи pardon иначе не се отказвай,много е красиво направо суперско е аз като си гледам снимките с шлейфа ииии girl_in_love
а другия вариянт е да си вземеш друга рокличка за ресторанта,мен много мее  яд че не направих така мисех да мине първия сватбен блус и да си облека друга бяла рокличка удобна за танцуване но така и не ми остана време да си купя пак и не бях сигурна на 100%.Но аз ти препоръчвам да има шлейф роклята а после друга рокличк аза ресторанта Wink
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: ноември 04, 2007, 23:45:08 »

Ееееех,маслинче мило,така ми се приходи в Париж Girl_sing ........И така сладко разказваш!
Много ми хареса това
качихем се до върха Монтмартър и църквата Сарекъор,кпих си едно сватбено списание laugh и се размечтах за отминалите дни на подготовка и милото ме завлече на Шан зелизе да пиел кафе
направо и аз се размечтах Love girl
 kiss2
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: ноември 04, 2007, 23:49:09 »

Роси и аз като ви гледах снимките от сватбеното пътешествие ми се приходи на френската ривиера girl_in_love
ще отидем мила все някога :вие в париж а ние на ривиерата DANCE
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: ноември 05, 2007, 12:49:22 »

Много хубави снимки имате и така добре е описано всичко!  DANCE Направо се пренесох с вас на сватбеното ви пътешествие! Чудесно сте си изкарали и забавно!  good
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: ноември 05, 2007, 16:52:37 »

Роси, аз чак сега се наканих да седна по-задълго пред компютъра и да прочета разказчето ти. Оказа се, че сте направили точно същата екскурзия каквато и аз направих преди 5 години със съучениците от гимназията (беше организирано от училище). И така ме обзеха едни спомени и всичко за което разказваш сякаш отново изникна пред очите ми. Да, уви в неделя тук в западните европейски страни почти никакви магазини не работят. И аз в началото се ядосвах като теб, ама вече свикнах и сега даже ми е странно като се върна в БГ, че всичко работи  laugh Браво за екскурзията и дано догодина си размените местата с другата Роси. Вие на ривиерата - те в Париж!  good smile
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: ноември 05, 2007, 17:10:18 »

Наталия Борисова и  prin4ipessa благодаря ви!!!
 prin4ipessa тя екскурзоводката ни предупреди,че магазините в неделя не работят а музеите не работят в понеделник и се бяхме подготвили така да се каже blum
иначе за френската ривиера незнам кога ще стане,догодина сериозно мислим да сме на почивка в гърция,можеби ще остане за по следващата година pardon
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #224 -: ноември 28, 2007, 16:38:04 »

Maslinka,в момента ви гледам по BTV.Ей,големи сладури сте!Още преди да представят двойките ви познах!Браво на вас и това за ........................................на люлката Bravo Bravo Bravo!Сега сядам пред тв за да догледам предаването.Поздрави! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: