Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 23:19:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Maslinka - 29.09.07  (Прочетена 79960 пъти)

maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: септември 25, 2007, 15:20:42 »

благодаря ви на всички за милите думи и пожелания give_rose
нямам много време да влизам в форума sad,но ще наваксам след сватбта DANCE
сега най-важното е да оздравея защото на рила като бяхме събота и неделя се разболях,тече ми носа и е като червена камба angry
вчера ходих на прическа,но не сам очарована много,пускам ви снимка само в гръб,но още мисля дали да са такива къдриците или някакви други,вие какво мислите?

* untitled.JPG (63.67 KB, 864x480 - видяно 369 пъти.)
« Последна редакция: септември 25, 2007, 15:22:32 от maslinka » Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #31 -: септември 25, 2007, 15:36:09 »

Мила косата ти изглежда божествено girl_in_love..Аз лично съм за good....Много исках за моята сватба да съм с такава дължина, но уви pardon..А и все пак това е пробна....когато те направят в самия ден и е в завършен вид ще е дори по-красива girl_in_love
Браво, страхотна коса имаш Bravo
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: септември 25, 2007, 15:51:24 »

maslinka, успех с подготовката! и весело изкарване! според мен си личи че са изкуствени кичурите, може да пробваш да ги смениш  good
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #33 -: септември 25, 2007, 16:06:59 »

maslinka, успех с подготовката! и весело изкарване! според мен си личи че са изкуствени кичурите, може да пробваш да ги смениш  good
Oh my ... Oh my ... Oh my ....... явно е от диоптера /незнам така ли се пише crazy/ laugh
Мила на мен лично ми харесва....по принцип и естествената изрусена коса си седи като изкуствена girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: септември 25, 2007, 17:15:56 »

много ми харесва коста мила аз се въртях въртях компа и накрая останових че тие  на главицата  laugh laugh laugh :laugh:помислих че е на маса много съм зле
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: септември 26, 2007, 07:57:56 »

Маслинке, на мен много ми харесва прическата отзад, а отпред как е???
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: септември 26, 2007, 08:04:42 »

Това наистина е най-дългоочаквана сватба във форума не само за Роси но и за мене.Остават 4 дни Маслинка,пожелавам ти много спокойствие и само приятни  и прекрасни мигове! DANCE
И аз се присъединявам към Ванис,аз също очаквам твоята сватба с нетърпние! Много усмивки на сватбеният Ви ден и слънчеов време!!!Само положителни емоции.... girl_in_love

Имам си фаворитки във форума,на които следя сватбите с интерес girl_wink
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: септември 26, 2007, 08:41:40 »

picolina  give_rose
Ели . благодаря ти! ми отпред се чудя още,но сигорно като онази прическа която бях показала преди време,с преплетените кичури.
kleo_20, maichenceto благодаря и на вас,но аз сякаш искам да не на такива отделни масури,а на големи къдрици като фолкаджийките laugh и ще я накарам да ме навие на големи ролки
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: септември 26, 2007, 08:51:01 »

Маслинка, аз също много харесвам прическата, но ако смяташ, че на теб нещо друго би ти допаднало повече - пробвай, за да видиш как стои good
Късмет и успех в подготовката през последните 2-3 дни и ще чакаме с нетърпение да разказваш как е минал Големият Ден CHEERS
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: септември 26, 2007, 08:55:08 »

picolina  give_rose
Ели . благодаря ти! ми отпред се чудя още,но сигорно като онази прическа която бях показала преди време,с преплетените кичури.
kleo_20, maichenceto благодаря и на вас,но аз сякаш искам да не на такива отделни масури,а на големи къдрици като фолкаджийките laugh и ще я накарам да ме навие на големи ролки

Мила ще си позволя да ти дам един съвет !!!!!! навитата на маша косата като предварително разбира се се пръска с лак е много по-издържлива и подредена от колкото на ролки !!! с ролките се постига единствено обем и лсед два часа ще падне !!!! има и по-дебели маши, с които къдриците стават още по-големи !!!!! но тази прическа наистина е много хубава !!!!! ако фризьорката ти има по-голяма маша като диаметър пробвайте с нея !!!! smile

долната част на косата е навита само на една страна и за това стои като подредена !!!! ако се редуват единият кичур да се започне да се навива отгоре на машата , а следващия отдолу на машата се постига различен ефект !!!! smile успех
« Последна редакция: септември 26, 2007, 08:57:03 от Ели . » Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #40 -: септември 26, 2007, 12:02:12 »

Миличка най- сетне почти дойде и твоя ден- бъдете много щастливи и ще видиш че всичко ще мине чудесно give_rose Сватбата ти ще бъде невероятна- след цялото старание и прекрсна организация просто няма как да бъде по друг начин  give_rose
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #41 -: септември 26, 2007, 12:38:49 »

Маслинке,  самотри дни ти останаха /по-точно два и половина/ да си момичка. Много слънчев и топъл сватбен ден ти пожелавам, много положителни емоции, танци до премала и усмивки. Убедена съм, че ще бъдеш  една невероятна, зашеметяваща булка. Възхитена съм от упоритостта и търпението ти да организираш цялата сватба в най-малки детайли. Просто ще имаш една прекрасна сватба, надявам се да можеш напълно да й се насладиш и да се забавляваш  Dance Dance 
Активен
Кашарел
Любопитен
*
Публикации: 38

Щастливка

« Отговор #42 -: септември 26, 2007, 14:31:17 »

Маслинке,миличка супер ти е прическата мила.Страхотни къдрици и как блести косата...направо е невероятна аз съм за good
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: септември 26, 2007, 15:16:16 »

Маслинка и твоя ред идва!  yahoo
Пожелавам ти един изпълнен с приятни емоции ден!
И не си притеснявай за организация и т.н. - всичко ще си бъде на място  good
Нека сватбения ден бъде една невероятна приказка, която да помниш цял живот  CHEERS

p.s. И за косата /незнам дали ще се получи при теб/ предния ден моята фризьорка ми каза след като я измия да я намажа с по-силно фиксираща пяна и след направата на прическата ме напръска доста с лак и не мръдна цяла нощ, а и дъжд ме валя. И смятам че на едри букли ще е по добре /мое мнение/.
УСПЕХ и не се тревожи за нищо вече  give_rose
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: септември 26, 2007, 15:33:03 »

Ето че само малко остана и ще станеш госпожа! Желая ти преди всичко слънце да грее и над главите ви и във душите ви в сватбения ден! Топло време и много разцъфтяли рози в ботаническата градина!  give_rose

P.S.  Това, което е дала Ели като съвет за прическата ти, звучи чудесно. Мисля, че няма да сбъркаш ако я послушаш, доколкото съм чела мненията й във форума съм останала с впечатление, че тя много разбира от тези работи и освен това има вкус! Но както и да бъде прическата ти съм сигурна, че ще бъдеш една зашеметяваща булка!  smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: