Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 13:04:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ето идва и ноември вече......а лятото е тоооолкова далече
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ето идва и ноември вече......а лятото е тоооолкова далече (Прочетена 34432 пъти)
irena_popova
Професор
Отг: Ето идва и ноември вече......а лятото е тоооолкова да
«
Отговор #45 -:
ноември 14, 2011, 11:11:45 »
Привет и от мен момичета
не съм писана , но хвърлях по едно око на темата, много е готина
За "море от любов" - случайно видях двойката и мисля, че са били заедно и всичко е било ОК докато са излизали за разнообразие, така че ако е истинска любовта, няма да са това причините за раздяла. Другото, което ми направи впечатление е, че си раздавали шамарчета, когато се изнервят - детска му работа, супер несериозна според мен.
За дискотеките, като Ви чета, раздирам че не съм единствената ненормална, на която вече не й се излиза, особено в студените зимни дни
Цитат на: Bibsi8792 в ноември 14, 2011, 10:50:18
Абе момичета TLC TV някой гледа ли я ?Моя мъж вече ще ме изгони с тази програма ,която допълвам с FIESTA TV /кулинарна / ....
За двете телевизии
, ТЛС гледам повече, много готини предавания дават, реакцията му беше същата, селд като постоянно ме хващаше, че премествам канала
Много ми допазат - "КАжете ДА на булчинксата рокля"- нали съм на тази вълна; "Татуировки в Маями" и "Кейт, Джон и пълният им дом" - но за съжаление май свърши.
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #46 -:
ноември 14, 2011, 11:13:39 »
Оп момиче попдравка,
не казвам, че вие сте ненормални
, но мислех за себе си след като съм на 24, а ми става все по - трудно да мърдна от вкъщи
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #47 -:
ноември 14, 2011, 11:15:38 »
Bibsi8792, какво има по тази програма? Иначе и аз си имам разправии с мъжа ми по повод Фиеста /при мен добавено и с Ютилисима и Фешън канала/. Ама аз не съм зодия близнаци, че да правя няколко неща - като гледам телевизия по по- сериозни канали, само това правя. Обяснявам, че въпросните канали са ми само за фон на домакинската работа, но пък тогава ми се казва да слушам радио. :girl_wink:Аз си мислех, че само възрастни двойки се "чепкат" за телевизора!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
ноември 14, 2011, 11:24:34 »
Аз този канал ТЛС дори не знаех, че го има. Търсих го току що, ама нещо май го нямаме. А изглежда интересен от заглавията на предаванията, които е споменала
irena_popova
.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #49 -:
ноември 14, 2011, 11:24:44 »
Цитат на: irena_popova в ноември 14, 2011, 11:13:39
Оп момиче попдравка,
не казвам, че вие сте ненормални
, но мислех за себе си след като съм на 24, а ми става все по - трудно да мърдна от вкъщи
Мила карам 27-та година и може би от 5 години съм така:) но ми е много добре ....Получава се така може би защото тръгнахме от много малки на дискотеки
и както се казва находихме се
svekarva по тази телевизия дават най различни истории и предавания - за бебенца ,за изповеданията на хора претърпели различни неща в живота ,за тайните на тялото - тоест хора с недостатъци по тялото /давам пример жена която е отслабнала с 80 кг се срамува от своето тяло ,години наред крие се от мъжа си заради увисналата кожа - най накаря се оперира и махат мисля че беше около 6 кг кожа / ,за организация на сватбата и пререканията на младоженците по време на организацията ,за татуировки абе за много неща ,типично дамска програма,но ми харесва определено
Eто една примерна програма
http://tv.dir.bg/tv_kanal_dnevna.php?id=178
А относно TLC май ще си купувам в най скоро време TV за трапезарията ,че на спокойствие да си гледам предаванията
Ей ама сте ми големи сладурки да знаете
«
Последна редакция: ноември 14, 2011, 11:27:48 от Bibsi8792
»
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #50 -:
ноември 14, 2011, 11:33:23 »
Цитат на: Bibsi8792 в ноември 14, 2011, 11:24:44
Мила карам 27-та година и може би от 5 години съм така:) но ми е много добре ....Получава се така може би защото тръгнахме от много малки на дискотеки
и както се казва находихме се
За дискотеките много си права, навремето като малки обикаляхме и се забавлявахме, даже бяха големи драми ако се прусне някоя събота или неделя
сега обаче, милото понякога ме кара да излизаме, нооо му е трудничко да ме навие
хихи "Домашна работилница" по Ютилисима - пукаха гонити идейки за дома и жената с фимо и не само.
Приятен ден от мен
Активен
svekarva
«
Отговор #51 -:
ноември 14, 2011, 11:41:23 »
Дано да я има в нашия пакет тази програма....Подобни неща гледам по Дискавъри и ЕмТиВи, на английски обаче. Ох, ще си имаме разправии
, но те са "по принцип" пускането на телевизора, че ми губи времето.
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #52 -:
ноември 14, 2011, 16:20:45 »
Готини разпукащи предавания дават по ТЛС, а ако сте гледали "Кралят на тортите" - това предаване го гледах с голям интерес, даже се бях запалила и аз да направя нещо с този фондан
мисля за коледните празници да се пробвам
За ТВ-голямо губене на време, но след работа в тези студени дни, аз лично нямам сили за друго освен, приказки с любимия и малко тв
, а напоследък вечер след работа обсъждаме нещата около сватбата
, нямаме все още фото и видео и гледаме различни оферти, а снощи успяхме да изгледаме цели две сватби
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #53 -:
ноември 14, 2011, 18:29:23 »
Какво да кажа аз като изобщо нямаме ТВ на етажа
?
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #54 -:
ноември 14, 2011, 20:59:16 »
Ехеее много сте се развихрили докато аз 12ч бях на гадните лекции и упражнения. Виждам, че сте подхванали 2 теми : дискотеки и тв. Аз преди не излизах от дискотеките, след което малко се спрях като си казах " ах идва студентския живот, ще се разбия", да ама не... не всичко е като по американските филми. А сега вече не ми се ходи даже и по дискотеките. Предпочитам заведенията с жива музка, добра кухня и разбира се яка компания, с която да споделя тези неща.
А за ТВ - може би забрявам, че плащам за 120 канала, а гледам само 2. Но съм попадала на тези ЛСТ и фиеста и дават много хубави предавания. На мен ми допадаше предаването за готвенето, която не съм сигурна дали все още го има, но съм го засичала.
Хайде приятна вечер от мен
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
ноември 16, 2011, 17:00:59 »
Къде сте, мацкииии
Нещо замря темата
:vivasvat:Аз тези канали не ги гледам много, много, но то и не ми остава време за тях
Иначе, след работа като се върна гледам Сделка или не
Много искам да участвам някой ден, даже от време на време пращам някой и друг sms, ама...още чакам да ме изберат
Да ви се похваля, ходихме на екскурзията събота и неделя до Ковачевица, Огняново, Гоце Делчев, Добърско, Банско! Беше супер весело
Вечерта имаше оркестър, после дискотека и .....
ната е ясно. Страна веселба
Да ви питам, няма ли да се включите в размяната на коледни подаръци тази година?
Активен
cherry_dream
Сватбар
«
Отговор #56 -:
ноември 16, 2011, 17:08:31 »
Аз съм тук. Голям мързел ме е налегнал, не мога да се позная. По цял ден бездействам, а даже не ми е гузно. Вкъщи нищо не ми се върши, за университета не ми се учи... Вманиачила съм се с бебеправенето, само за бебета чета, не мога да се позная.
Веси, браво за екскурзийката, много хубаво звучи. Ние сега сме на вълна Нова година, да видим къде ще я измъдрим
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #57 -:
ноември 16, 2011, 17:59:10 »
И аз съм туккк.
Веси браво на вас, че сте си изкарали толкова добре
а и това се искаше, нали затова сте тръгнали на екскурзийка
Дано някой ден и на мен ми се усмихне това щастие, но като гледам как вървят нещата никак няма да е скоро
Чери само ако знаеш как ти завиждам. Как копнея и аз да има това време и лежа и да не барвам нищо. Но трябва да съм на легло, че да не ми направят някоя физиономия, че седя и бездействам. А и с тези курсови направо ни съсъпаха. Чесно да ви кажа чак ми се плаче... Немога да смогна, постоянно сме изнервени и си го изкарваме един на друг. А има толкова по - жавни неща от тъпото училище. Както и да е извинете ме, но просто мн насъбрах напоследък.
Веси ти за какви подаръци говориш???
Активен
svekarva
«
Отговор #58 -:
ноември 17, 2011, 08:42:32 »
Миши, сигурно става въпрос за размяната на коледни подаръци. Ако пък не е това, аз да изпълня молбата на Гучи, която е организаторка тази година и да ви напомня за чудесната възможност да си разменяме подаръци чрез форума. Избирате си име на птица и заедно с имената и адреса си до 20-ти ги давате на Гучи. Някой ви харесва като птица и получавате от него подарък, съответно и вие изпращате подарък на някое хвъркато
. Нещо ни е рано за коледно настроение сигурно, щом темата не е много активна....Ние със съпруга ми сме си сами точно по Коледа и Нова Година и ще ми е приятно да следя кой какви подаръци получава
.
Нашият пакет програми за съжаление не включва интересния канал
!
Тук, в Пловдив, много се говори за
доктор
Христо Стоичков. Аз си мисля, че това направо е подигравка с него....
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
ноември 17, 2011, 08:54:06 »
Чериии,
и аз ти завиждам малко за бездействието
, но само недей, моля те, да се вманиачаваш с бебеправенето, защото не е хубаво така. Не го мисли токова и ще стане
Миши,
миличка, недей така
Не позволявай ежедневните проблеми и негативизми, които сте натрупали да се отразяват на връзката ви! Трябва да гледате как да се разбирате по-добре, а не как и за какво да се карате. В крайна сметка, това е човека, който трябва да те подкрепя, а не да те упреква или дразни. Опитай се да гледаш малко по-положително на нещата и всичко ще си дойде на мястото
Да ти кажа честно и аз изпадам в такава меланхолия
от време на време, но като вземе, че ме хване музата и
ела и гледай какво става
Всичко можеш да очакваш от мен!
Иначе, за подаръците - да точно за това говоря. Ето я темата
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,30549.0/topicseen.html
Прочетох и миналогодишната и смятам, че е супер идея, да се включим колкото може повече хора
Ще бъде много весело да видим кой какво ще получи от своята Снежанка или Дядо Коледа
И аз се чудя за Нова Година, а вие какви идеи имате?
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Нагоре
Изпечатай