Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 22:54:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 197151 пъти)

Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: ноември 15, 2007, 10:46:35 »

Ро6ко, ние Ники Колев го взехме с танциорите. Той 6те си ги доведе. Така поне вси4ко е организирано.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: ноември 15, 2007, 11:00:48 »

да миличка знам че той ги води, но аз него ан моята сватба не го искам.
бях на една негова сватба скоро и съм не благодаря.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: ноември 15, 2007, 11:43:56 »

Не ти ли хареса? Кое не ти хареса? pardon
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: ноември 15, 2007, 11:48:55 »

миличка, няма смисъл да ти казвам отрицателни неща, аз съм била в последната година на 2 негови неща -  на една сватба и на едно събиране и беше еднакво. Има мнгоо хора, които са невероятно доволни от услугите му, така че ти ще бъдеш една от тях!!!
важно е според мен, че ти е допаднал като човек - това най-важното!!
и аз мисля да ходя тези дни в Холидей smile blum danceg girl_in_love
едвам чакам да се видя с рокля вече smile
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: ноември 15, 2007, 18:12:54 »

Как стеее?  Wink
Авичка, как си ? Минаха ли болежките? Дай да пием кафе...
Мая, включвай се по- често ( не, че аз сум редовна  tease)
Рошко, ти няма ли да се прибираш скоро, че да си спретнем пак една среща?
Валентинка, по въпроса с Ники Колев, и аз чух от много места, че не харесват как води.Общо взето мненията бяха 50 на 50. Гледах сватба на касета, която е водил преди 5 години и знаеш ли все едно гледах нашия водещ те нали са били екип преди време и  работят еднакво...само дето нашия ни взе по-малко парички  *THUMBS*Същите ритуали със същия музикален съпровод. И двамата имат номер когато се реже тортата да пускат Heppy Birthay, което беше доста странно за мен tease
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: ноември 15, 2007, 18:54:43 »

Ами на сватбата, на която го видях аз, не е пускал Hаppy Birthay  nea и на мен ми хареса, даже много. Така или иначе вече сме го запазили laugh laugh както я проведе, така banana
Ти какво си прави6?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #201 -: ноември 15, 2007, 19:08:47 »

Ехаааа, вие се появихте,бре  blum
Аз се оправям,поне се надявам  Mad girl
Jungle, хайде утре на кафе?
Валентинка, а с ресторанта какво стана? Запазвате ли го окончателно него?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: ноември 16, 2007, 08:28:03 »

Силве, аз вече нищичко нямам в Стара Загора  Mad girl -  родителите ми се преместиха в Пловдив изцяло преди 3 г., сега само бъдещия ми мъж има там роднини и неговите родители.
по Коледа ще дойдем предполагам, така че тогава.
вчера избрахме няколко покани-да се похваля аз smile - направо ми останаха очите, обаче е 3 лв бройката и не мисля че ще можем да си позволим още 60 броя и за останалите гости... nea
Валентинка а вие на кой ресторант се спряхме окончателно? - Марица изток ли?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #203 -: ноември 16, 2007, 09:25:46 »

Ей, мацки-бацки  blum /това пък откъде го измислих/. Ние си харесахме един модел на покани в Интернет и сега разпитвам познатите в рекламни къщи дали могат да ги направят, че голяма сложнотия се оказва. То когато нещо е по-специално като изрязване и щамповане, се правят щанци, които са в порядъка 60-80лв.Отделно печатането. crazy Та не знам как ще го мислим.
Иначе още не сме се организирали и нито имаме списък на гостите, нито ресторант, ни диджей, ни фото-направо се дразня вече. Ама най-късно в средата на другия месец ще натискам да запазваме, щотооо... beating
А за Коледа- ами аз пък ще си бягам към Монтана, че не съм си ходила от лятото blush
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: ноември 16, 2007, 09:45:59 »

ето я нашата smile

* elegance1(2.50 lv).jpg (61.32 KB, 600x450 - видяно 375 пъти.)
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: ноември 16, 2007, 09:47:12 »

това е другата smile

* chantichka1(2.30 lv).jpg (64.01 KB, 600x450 - видяно 370 пъти.)
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: ноември 16, 2007, 10:51:56 »

Ро6ко Bravo, много са хубави!
Аз да ви се похваля, вече имаме запазена дата в ритуалната:8-ми март, 11:40 blum
Така че, Авви4ке, вече може6 да деиства6.
И аз се ядосвам, за6тото Александър о6те не се свурзал с управителя на ресторанта, но за сега той остава!
« Последна редакция: ноември 16, 2007, 11:27:40 от Valentinka » Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: ноември 16, 2007, 10:55:47 »

Ейййййй много е сладурска поканата! smile Но не си струва да се дават луди пари ... аз моите сама си ги направих и излезнаха 34лв, честно! Трябва да ви ги покажа като се видим. Аз все ходя по зъболекари и на физиотерапия и затова зачезвам, сори sad

А за Ники Колев да ви кажа моите мотиви и антимотиви, защото гледам че стана дискусийка smile Харесвам работата му на около 70%. Какво ми харесва? Много е организиран и е помислил за доста неща, които при другите водещи липсват и като направиш сравнение ти става лошо. Първо, страхотно ми харесва посрещането, а според мен то е много важно. Танцорите играят "танц на влюбените", постилат платното, посипват цветчета и т.н. За нашата сватба точно тези танцьори бяха в чужбина и затова той измисли друго - четирима танцьора танцуваха с платното, вдигат го над главите си, завъртат се, посипват цветчетата и т.н. - абе готино е, ефектно. После младоженците не влизат на сватбения марш и не пият шампанско в чаши, а влизат на 100 гайди (мнооооооооооого по-ефектно според мен), пият вино от пахарка и чупят нея. Но ако някой иска, може и на св. марш.
Друго, което ми харесва е, че при захранването участват всички, а не само свекито сякаш тя е център на света. При повечето водещи свекито захранва, а тъщата държи питата като някоя прислужница sad Тук народната танцьорка държи питата, свекито захранва с мед, тъщата със сол, свекъра налива вино в пахарката, а бащата на булката я подава на младоженците. На мен ми хареса този вариант, всеки има роля, взема участие и т.н.
Друго - водещия обяснява дори как се сгъва платното, от коя страна се подава, всичко. Когато обяснява ти се струва, че ужасно ти надува главата с детайли, но до голяма степен има нужда, ако искаш ритуала да изглежда добре. Гледах една сватба, на която свекито така смота платното, хвана го като чувал с картофи и го подаде през масата, абеееее - много се смях, ама като никой не и е обяснил на жената ...
После - на първия блус (две песни) се канят младоженците, кумовете и родителите, а на същата антисватба (водещите пеят чалга и взимат дори по-скъпо) кумовете дрямаха на едни столове встрани и си чакаха словото.
Какво не ми харесва? Вече казах, че Н. Колев не оставя младоженците намира по време на сватбата, почти всяка мин. се прави нещо и става като военно учение ... не като купон. Но това предполагам, че може да се уточни предварително, просто му кажете, че искате повече почивки от по 7,8 мин. и той да мисли как да направи програмата.
Второ - непрекъснато дрънка рзни клишета за любовта, някакви рицарски измишльотини и какво ли не. Пролетта бяхме на три негови сватби и ги научихме наизуст, но трябваше и на нашата да ги чуем ...
Сигурно има и друго, но сега не се сещам.

За съжеление засега няма достоен конкурент според мен и затова избрахме него. Иначе и аз самата се ослушах за други, но ... по-скоро ми бяха смешни и затова реших да не рискувам.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: ноември 16, 2007, 11:12:51 »

честно казано, аз мисля че поканата е първото впечатление за самата сватба и за това ми се иска наистина да са красиви и изискани! а ако знаете само ан живо, че са 100 пъти по-хубажи, картона и шнурчето са просто страхотни! - в картона има като вграден перлен блясък и се твърд - сякаш вътре има перли...
сега изчислих, че ни трябват всъщност само 45 покани - тя каза че за 45 ще струва по 2.5лв, така че ще е малко над 100 лв - мисля че е ок.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: ноември 16, 2007, 11:14:09 »

я вижте и още една - чудя се всъщност и между трите....

* biju2(2.50 lv).jpg (67.09 KB, 600x450 - видяно 353 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: