Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 22, 2025, 16:06:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Стара Загора?
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
53
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Стара Загора? (Прочетена 197110 пъти)
mirmar
Сватбен ШАМАН
Отг: Има ли булки от Стара Загора?
«
Отговор #150 -:
октомври 31, 2007, 12:09:14 »
Момичета, ей сега говорих с един познат, управител на ресторант. Те ще поръчват от една фирма да им направи малки шоколадови плочки по един повод. Фирмата правела и за сватби- сърчица с надпис примерно вашите имена. Тези сърца или плочки струват по 18ст. Интересно като идея, ам?
В чинийката на всеки гост например?
Майче
, забравих да кажа защо е издевателство според мен. Защото изхождам от презумпцията, че купувайки си един продукт, аз мога да правя с него каквото си искам и да разполагам с него както намеря за добре.Ако си купя блуза, мога да й отрежа ръкавите, да й сложа апликация, да я подаря и т.н. Ако си купя апартамент, мога да си забивам пирони за картини в стените, да си правя ниши, боксове, да остъклявам тераси-каквото ми хрумне. Защото продуктът е мой и аз съм платила съответната цена за него.
А като си "купя" диска със снимките, който е защитен срещу модификации, копиране или вадене или изобщо нямам диск, аз не мога да правя нищо с този продукт, освен да си го гледам.
Да не говорим, че ваденето на снимка от цифров носител в което и да е фотостудио е към 40-50ст., да не говоря наизуст сега. Откъде-накъде ще ми искат по 4 лв за допълнителна бройка? На какво основание?
«
Последна редакция: октомври 31, 2007, 12:31:04 от avva_stz
»
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #151 -:
октомври 31, 2007, 12:42:16 »
Авва, аз това за шоколадчетата отдавна съм си го мислила, но не знаех, че може и в БГ. Вземи адрес моля
иначе да продължа по темата за снимките,че нещо беше станало с писанието ми.
Казвах,че мн държа на качеството, понеже кожата ми не е винаги перфектана (като в момента, толкова нерви, че чак пъпки), а все пак искам да имам снимки от близо, но не и да ми се личат всичките ми пори
т.е. искам да съм сигурна, че] ако има нещо за корекция, ще е коригирано, или поне заснето така, че да не се вижда само това.
Правят ли корекции на снимките фотографите или изрично трябва да се пита?
«
Последна редакция: октомври 31, 2007, 19:49:18 от maria_lakova
»
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #152 -:
октомври 31, 2007, 12:52:50 »
Миличка, нямам информация кой ги оправя с Фотошоп и доколко добре. След толкова похвали за Дукс, те най-вероятно го правят-поне никой не се е оплакал от качеството на продуктите им,само от цените и методите на работа,хехех
. Иначе били големи професионалисти хората, качествено работели. За други- не знам, още не съм тръгнала да питам.
А колкото до твоите пъпки от нерви, мила, хич да не те плашат, да се махне пъпка и да се заглади кожа с Фотошоп е елементарно- за пъпката става точно с 2 шраквания на мишката и опаа-няма пъпка вечеее
. Аз чак зъбите си избелвам с програмата,хехехе
А имай предвид,че
дори не съм добра
с Фотошоп-а. Когато го прави професионалист-ехееееее
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #153 -:
октомври 31, 2007, 13:02:29 »
Дано да си права
Аз 6те ги препитам тази седмица, да видя кой какво умее и колко му струват уменията
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #154 -:
октомври 31, 2007, 13:36:13 »
аз да ви кажа - кумувете на моите родители - имат страшно много пари и сватбата на дъщеря им беше заснета от Дукс - преди 1г. След това снимаха първото си детенце още с раждането. С даването на парите за снимките на детето им казаха че като бонус ще получат заснемане на 10 мин диск за първия му рожден ден. Така до тук добре... 1 месец преди рождення ден на малкия те се обадиха за да им кажат кога и къде и понеже рожденния ден на милото детенце беше в събота (явно ангажиран ден за тях), ха защо детето не си е избрало друг ден от седмицата да има рожден ден
те им казаха че няма как да дойдели да снимали безплатно в съботен ден!!! и им казаха да направят първия рожден ден на детето - ДРУГ ДЕН!!!! Е, това ако не е нахалство!!!! Така и нямаше диск разбира се, защото те напраиха рожденния му ден на деня! Но така де, просто мисля че се възползват и лъжат на всичкото отгоре! зле за тях, и тяхното време ще отмине... има толкова добри фотографи, котио работят на нормални цени и условия.
Valentinka - съвет от мен - свали си някоя от ноеите версии на фотошоп и си купи книжка за програмата - там пише доста опростено всяко действие - така ще можеш да си оправиш всяка снимка ако искаш. Аз лично така се понаучих с фотошопа и вече мога д аправя всичко което искам.
Активен
Jungle
Сватбар
What goes around, comes around...
«
Отговор #155 -:
октомври 31, 2007, 14:23:13 »
AВИЧКА, казвам се Силвия
Гледам, че сте говорили за Дукса...Какво да ви кажа, аз съм малко въздържана като стане въпрос за тях :girlsigh:Когато за първи път се появиха на пазара, бяха номер едно- няма спор. Сега обаче мога много да споря дали си заслужават лудите цени, които искат. Абе, не ме кефят нещо. Издразних им се още когато родих и при вземането на бебето, ако искаш снимки задължително трябва да са те. Не можеш да си вкараш друг фотограф или оператор. Все още чакам някой да ги насмете за нахалството, че така завзеха родилното. А няма да ви казвам колко пари ни взеха( почти колкото за нормален фотограф за сватба) за няколко пози и 10 минутно филмче
И то родителите какво да правят...Е, разбира се по желание е. Ако не искаш да ти снимнат детето се надявай да си откраднеш някоя снимчица, а и с твоя камера не пускат. Ако имаш късмет в деня ,в който те изписват Дукса да ги няма, може да си направиш филмче...
После ходих за първия рожден ден на малкия. Ами какво да ви кажа, падна ни се една фотографка,която стоеше като дебил и чакаше детето да се засмее, без да вземе и ей толкова участие, с някоя закачка или нещо да му каже, да му спечели вниманието.
Майче
, дано не ми се разсърдиш, разбира се за всеки влак си има пътници.
А сега се сетих и нещо друго.Мои познати си бяха поканили Дукса на сватбата, но доколкото разбрах вече 2 месец ( май, не съм сигурна) си чакаха видеото.
Момичета, това с шоколадчетата щях да го правя за нашата сватба. Моята агентка знаеше място в Стара Загора, където правят такива.Но се отказах.
Валентинка
, след като смяташ, че кожата ти на лицето не в отлично състояние , ти предлагам от сега да започнеш да ходиш на козметик, да ти направи една лечебна терапия...ще бъдеш възхитена от резултата. Аз имам приятелка, която е козметичка. Преди сватбата ми направи някои по-чести процедури и благодарение на нея лицето ми беше добре. Не знам във Франция, разбира се, какво ти е възможноста да посещаваш козметик.
Чакам с нетърпение неделята, най-накрая да се видим ...
«
Последна редакция: октомври 31, 2007, 14:28:51 от Jungle
»
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #156 -:
октомври 31, 2007, 15:30:04 »
На мен кожата ми е добре, само ако ходя МНОГО редовно на козметик, но тук, уви, едно,че нямам възможност да ходя толковя често, второ, че не махат комедони
Когато аз съм в нормално състояние и кожата ми е добре, но в момента съм толкова изнервена покраи работата си, че...нещо ми дойде до гуша, ама много
«
Последна редакция: октомври 31, 2007, 19:44:24 от maria_lakova
»
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #157 -:
октомври 31, 2007, 15:35:47 »
Ииии, Валентинка, спокойно го давай,мила
Нали тръгвате за насам- скоро освен,че ще видиш роднините и приятелите си, ще видиш и нас, ще си говорим само за сватби, ще ти се махне малко работата от ума. Още мъничко издръж, недей така
Кажи кога тръгвате за България?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #158 -:
октомври 31, 2007, 15:40:28 »
да и азтова си казвам:)
тругжаме след 1 4ас
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #159 -:
октомври 31, 2007, 16:32:18 »
Eee защо да се сърдя!:) Няма нищо, аз не съм адвокат на Дукс и нямам кой знае какви впечетления, само знам че си харесвам студийните снимки.
Това за родилното е много нагло, наистина. Някой вътрешен пак е намазал...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #160 -:
ноември 02, 2007, 08:29:27 »
Ехо
дайте да обсъдим нещо, а
я кажете - вечерна или дневна сватба? - че ние много се колебаем..
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #161 -:
ноември 02, 2007, 09:19:59 »
Мила, това го има като отделна тема.Ако пишем тук, ще ни санкционират,хехехе
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #162 -:
ноември 02, 2007, 14:01:51 »
Ааа задължително вечерна!!!
Дневните стават едни такива ... като панаир. Посред бял ден половината гости насвяткани и в 17ч. се чудят какво да правят. Настроението е по-различно вечер, хората са по-склонни да се отпуснат, така ми се струва.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #163 -:
ноември 02, 2007, 16:02:20 »
аз май си мислех за нещо средно...,защото вечерната е ограничена във времето много...-повечето ресторанти са до 12 1аса през ноща... добре айде няма да пишем да не ни санкционират.
момичета вие рокли харесали ли сте си? или вече може би сте си ги купили? аз нещо....
ох, толкова ви завижда за срещата в неделя...
хайде да ми разкжете после как е минало
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #164 -:
ноември 02, 2007, 16:09:55 »
Roshko, те Jungle и Майчето вече минаха по реда си- само като ги видя на снимките какви сладурани сааааа
Сега ние с Валентинка се лутаме още с повечето неща, пък и не сме много заралийки тук, та да си помагаме с информация
Иначе рокля аз си харесах като модел, свързах се с варненска фирма, те се съгласиха да я ушият, цената ме устройваше и така...ще чакам развитие.
А за ресторантите- те в Стара Загора май повечето са към някой хотел и ще е проблем с вечерната сватба. А ние нашата уж я мислим да започне към 5 часа в ресторанта /въпреки че ми се щеше да е от 7 часа/.
Не знам "Тифани" дали имат проблем с часа...тоест дали намалят по някое време музиката.
То и те както са в жилищен квартал.
А това "Астория" дали няма ресторант? Или той е малък? Ще ми се да помисля и за нещо по-изолирано, за да няма проблем с музиката,но не се сещам.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...