Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 16, 2025, 18:45:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 195633 пъти)

Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: декември 14, 2007, 16:27:51 »

Да DANCE
А подаръцетата са малки торбицки от органза (бели) с панделки бордо+бели и едни цветтенца от мъниста, пълни с бонбонки blum. Класи<еско
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: декември 14, 2007, 16:30:35 »

иха smile супер smile
и тях ли ти ги правиш сама?
а на бутилките какво пише?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: декември 14, 2007, 16:53:00 »

не те са купени, първо мислех сама, но...

но за виното много се <удя, дайте ми идейки
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: декември 14, 2007, 17:04:08 »

кажи от къде ги купи? искам и аз такива!! smile
дай координати на лични моля те
а колко струват тези етикети?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: декември 14, 2007, 17:08:39 »

А бе Ро6ко бе blum blum, не съм ги купувала, аз ги правих и се 4удя какво да напижа на тези за виното.
Подаръ<етата са купувани
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #365 -: декември 14, 2007, 18:45:21 »

Свържи текста с идеята за приликите между любовта и виното, омайването, жизненост и искрене-нещо в духа както е искрящо виното,така винаги да е искряща любовта в сърцата ви... crazy
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: декември 15, 2007, 08:24:00 »

мале какви сте ми креативни  kiss kiss kiss LOVING
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #367 -: декември 15, 2007, 17:10:13 »

Ееее, че как! blum
Да ви кажа аз днес ходих до 2-3 места с милото. От фото "Фокус" ми дадоха промо диск да гледам, изготвен от Митко Димитров-оператора, с който работят. И чий диск видях, познайте- на нашата мила Jungle Bravo Bravo Bravo Страхотна работа е свършил човекът, очаровани сме и двамата с милото, ефекти,музичкаа..всичко много хубаво! Bravo Даже се чух по телефона с Митко Димитров да се срещнем в понеделник. Ще говорим с родителите и най-вероятно ще го наемем /дано,много искам! Bravo/.
Фотографката Светлана..тук сме малко със смесени впечатления...хубави са снимките,които гледахме на хартия, но самото студио е много малко,а на милото не му хареса фонът..не,че на мен много ми хареса,де... nea Но цената е добра, снимките ти ги дават на диск срещу скромна сума-да могат да се вадят имам предвид. И освен това като казах,че ми се искат снимки на зелено и снимки през нощта,мацката веднага взе да мисли как да стане, как осветлението да се вземе и т.н. /допълнително осветление/. И предложи да имаме втори фотограф срещу също много добра цена.
Може би ще обиколим още 1-2 фотографи да сравним качството обаче..Ходихме до "Дъга", тама един господин, който не ми направи много добро впечатление, ремонтираше нещо в студиото и каза,че е затворено shok

Сегааа..ходихме до Верея...вътре беше пълно,хранеха се роми..не видях булки и младоженци обаче..странна работа *crazy*Не бяха изтупани...както и да е..в ресторанта вонеше,буквално вонеше на храна.. bad управителят го нямаше,никой не знаеше къде е, а като надникнахме в кухнята,си пожелахме да не сме го правили...

От там- в Железник...със мноогоо,ама мнооого резерви съм...нямаше го управителят, един сервитьор ни обясни какви са им условията/! забележете-ТЕХНИТЕ УСЛОВИЯ/...имам лошо предчувствие за там,още повече,че съм чувала недобри неща за управителя. nea Отнесоха се с премерена любезност, на мен не ми допадна нещо в общуването,но милото няма забележки crazy

Та това засега....поне е някакъв напредък.
Аз отивам на рожден ден на свекъра сега, ще се чуем пак.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: декември 17, 2007, 10:55:20 »

Здравейте!
Авви<<ке, ти много работа си свърбила Bravo
Аз не съм доволна от Дъга (нал видя снимките от кумуването bad) Ние съжто си взехме Митко Димитров и Светлана.

Какво ви остана като опция за ресторанта?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #369 -: декември 17, 2007, 11:57:48 »

Ами опция е силно да се каже-ще проверим във Верея, ама на милото хич не му се иска там.
Ще цитирам Майчето, че истината е,че няма истински подходящ ресторант...за нашата бройка имам предвид.
А за Светлана..не знам наистина...нислехме да проверим и фото Узунов. crazy
Освен Джими Върбанов, мисля да се срещнем с DJ-ите Веско и Йовко- също ги хвалят, а аз имам приятелка, която е тяхна приятелка  blum Само че тя като им казала, те обяснили да побързам,защото за февруари вече приемат поръчки и са много заети  crazy
Активен
kreia
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #370 -: декември 17, 2007, 12:12:37 »

avva_stz
и аз чух за един ди джей Веско - не знам дали е същият, но бил много добър
сега му издирвам телефона
ако го имаш - ще ми го изпратиш ли, аз същто - като го открия

момичета, къде в СТЗ могат да се поръчат такива мънички торбички с бонбонки, дето се хвърлят пред гражданското?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: декември 17, 2007, 12:57:39 »

kreia такива късметчета има във всички булченски магазини.А в СЗ те са по ул.Хр.Ботев
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: декември 18, 2007, 08:22:54 »

ееееехеееее ама вие много работа сте свършили без мене smile
да ви кажа и аз много хубави отзиви за този Джими съм чувала и все забравях да ви питам smile
оказа се че първата ми братовчедка е била кума на една сватба която той е водел и тя ми го похвали доста добре...
мнения вие какви имате за него?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #373 -: декември 18, 2007, 09:42:07 »

Ами аз го гледах малко /около 10 минути/ на диска на Jungle...да ви кажа честно, в първия момент казах "Еееее, какъв приличен мъж- изтупан, нагласен, с много приятен тембър на гласа", обаче след 5 минути вече се мръщех, защото се държеше, все едно е в дискотека- знаете, със специфичните маниери на дискотечен DJ...което е ОК за дискотека,ама за сватба... "Ииииии сегааа, да аплодираме младоженцитеее..даааами и господаааа,даа посрещнем новото семейство Н......., и отновооо моляяя за вашите аплодисментиииии за родителитееее- семействооо......." nea nea nea Нещо...не ми е по вкуса.... blush  pardon
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: декември 18, 2007, 09:44:54 »

ааа, значи тойе  бил ан Силвето, така ли?
аз ще се чуя освен с нея тогава да даде препоръки и мнение съответно..
може да ги променим попринцип тези неща мисля...
важното за мен е гостите ми да се забавляват и да танцуват - това може ли го, другото все ще го преглътна!
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: