Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 23:08:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 197165 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: ноември 16, 2007, 11:15:09 »

така е затворена - само че е в екро и бяло, а не розово.

* biju1(2.50 lv).jpg (58.34 KB, 600x450 - видяно 348 пъти.)
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: ноември 16, 2007, 11:34:30 »

Мая, и ние избрахме ритуала с танциорите и гайдите, въпреки 4е на тази сватбата, на която кумувахме си бях аизбрали менделсон:wedding:
И на мен ми направиха впе4атление изказванията за лубовта, но аз му намекнах, 4е не си падам много по тях и разните му наздравици т.н и тои каза, 4е има 1000 варианта.  blum
Ро6ко, поканите са мн красиви, но наистина са скъпи4ки. От друга страна ти трябвата само 60. На мен ми предложиха цена 2,80 и при на6те 150 4овека, ре6их да си ги направя сами4ка и смея да твурдя, 4е станаха добри.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: ноември 16, 2007, 11:39:10 »

на нас ни трябват точно 50 покани - това е заедно с поканите за родителите ни и за кумувете(които ще са специални и по-скъпи разбира се) и всичките обще ще са 120 лв - не ми се струва многотака в стойност (не че е малко де, ама все пак..) и незнам...
толкова ми харесаха че каквото и да видя след това някак..., много хубави има разбира се така че ще разгледаме още де.
снимка някой няма ли да неговите покани да ми изпрати?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: ноември 16, 2007, 11:47:26 »

не са кой зане колко, така, 4е 6том толкова ти харесват good

Аз нямам снимка, но 6те снимам и 6те пусна
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: ноември 16, 2007, 11:54:13 »

милички мои, аз заминавам за Поморие до неделя, за това няма да пиша. Нашата мила компания, за която работя организира празник там за корпоративно банкиране и така че ще ходим на купон.
 danceg
ще пиша пак в понеделник! girl_in_love
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #215 -: ноември 16, 2007, 16:16:16 »

Ох, нещо се разминаваме с вас тук- аз чак сега се появявам  sad
Ето нещо хубаво- "Рикарт" казаха, че ще ни направят поканите yahoo yahoo yahoo Имат такива машини. Само ще доуточняваме детайлите.По принцип отпечатването на една покана или куверт /на идентичен принцип са-цветни катончета  Wink/ е не повече от 60 стотинки.
Валентинка, щом вече може да се записваме, ще отидем и ние...само не знам кога ще стане- аз във вторник заминавам за София crazy А аз не съм разбрала- в заплащането на Ники Колев влиза и заплащането за танцьорите ли? crazy А те какво правят, освен да ви посрещнат в ресторанта?Играят ли после с пилета и торти /дааа му се не знае и в обичая, много ме дразни bad/.
Като казах торти- не мисля и да питам в сладкарници "Неделя", както чета, че по принцип искат по 3-3.50 на парче. Ще проверя Куманови, имало още някакви- Захара. На Куманови казаха, че били много вкусни.
Рошко, от поканите, които си показала, последната като че ли ме впечатлява най-малко. Wink
Мая, аз също не намирам за правилно само свекървата да захранва-имаме 2 майки, ще ни захранват и двете!!!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: ноември 16, 2007, 16:36:58 »

Не, танцьорите си имат хонорар 100лв, но остават цялата вечер и играят, и с пилета, и милета, и на хората.
А посрещането е както го описа Мая.
Авичке, питай, моля те, колко излиза ако направиш индивидуални тортички или "пасти", но същите като тортата, просто нарязани, защото мн горозно ги режат парчетата в ресторанта и едно с едно еднакви няма. На мен ми се иска мини тортички, но се притеснявам, че ще излезе скъпо.
« Последна редакция: ноември 19, 2007, 12:27:07 от maria_lakova » Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #217 -: ноември 16, 2007, 16:43:45 »

Аз също ще искам миниторти, така че задължително ще кажа после  good Само че вече споменах, че милото е приятел със собственика на Куманови,така че едва ли цената ще е същата за нас, както тази,която е по принцип. Ама поне за някакъв ориентир,де... pardon
Да не забравя само да питам за координати на производителите на шоколадовите сърца по 18 стотинки,за които говорех...че съм такъв заплес..подсети ме по някое време, Валентинка, че нали и ти се интересуваше.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: ноември 16, 2007, 16:49:05 »

Да, и то много
А те опаковани ли са сърцата?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #219 -: ноември 16, 2007, 20:13:13 »

Ами доколкото знам по предварителна информация- опаковат ги в целофан по желание.
Валентинка, а вие за фотото какво измислихте? Girl_hide
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: ноември 19, 2007, 11:58:50 »

За сега съм се насочила към фотографката на Джангъл. Не ми хареса качеството на снимките на "Дъга", а декора на студийните е ужасяващ, поне за мен.
« Последна редакция: ноември 19, 2007, 12:25:32 от maria_lakova » Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: ноември 21, 2007, 10:51:07 »

Еййййй, куде сте бе пуканки girl_impossibleВси4ки се покрихте.

Аvva, пита ли за цената на торти4ките? Изпрати ми моля те координатите на 6околадчетата kiss kiss kiss
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: ноември 21, 2007, 10:59:44 »

Аз съм тука smile, ама много работа имам и не пиша tease
нямам време да се обърна... вчера си взех част от поканите - страхотни са smile
хайде и на мене координатите на шоколадчетата да ми изпратите pls.
аз в Стара Загора знам за тортички - невероятно вкусни, много готини хора са производителите - моята бъдеща свекърва ги познава тези хора, нашата торта ще е от там, бих могла да я питам за координати да са ви кажа да видите, ако искате...
това от мен за сега Girl_hide
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: ноември 21, 2007, 15:14:50 »

Ро6ко, казвай за торти4ките, много ми е интересно колко ли може да струват.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: ноември 21, 2007, 15:27:20 »

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=adb989b0522c393b7a8c2936206da42a&key=&keyid=&tplname=&size=5x4
тук се намират smile
значи преди около година се сетих че сме взимали - по 45 стоитинки бяха, с големината на голямо парче торта, но отиди - има разнообразие и са просто НЕВЕРЯТНО вкусни!!!!!
сладкарницата се казва "Рожден ден" - сем. Куманови работят.
ако не се ориентираш по адреса пиши, ще ти обясня как се стига.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: