Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 12:26:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на kleo_20 - 14.10.2007  (Прочетена 97190 пъти)

dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 07, 2007, 10:49:44 »

Честито Клео, ще чакаме да ги видим  DANCE Аз за ритуалите бях със затворено обувки, но веднага след това си сложих сандалки и ми бяха удобни  smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 07, 2007, 11:52:25 »

благодаря миличка @}->--аз не исках да са затворени че трябва да сложа чорапогащник а ще се вижда а и ми е гадно да ги нося  bad и за това си навих на моето да са сандалки!!!и сега съм  yahoo
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: октомври 07, 2007, 12:05:30 »

Да и аз не исках чорапи :laugh:И на абитуриентската бях без чорапи,макар че по етикет на официални събития трябва да носиш чорапи дори и да си с отворени обувки =]Ама това си е моята сватба и ще си нося каквото си искам! yahoo tease
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 07, 2007, 12:23:34 »

и аз така на бала Bravo надвих всички и бях босичка хеехе и сег апак така се получи!!утре милото ще носи в ритуалната документите и ще вземе виното шампанското и чашите вече готови и украсени yahoo
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: октомври 07, 2007, 12:25:23 »

Страхотно е,че така се вълнуваш!Най-после да те видим така- yahoo yahoo yahoo Bravo
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 07, 2007, 12:28:45 »

охх нервите са се изпънали но поне малко по малко нещата се подреждат!а да попитам нещо!вярно ли е че свеки трябва да ме посрещне в къщи след сватбата да е намазала касата на входната врата с мен и да държи питка и да ми е купила пантофки които аз при влизането да обуя???ние с милото няма да имаме първа брачна нощ защото пътуваме в 7  cray трябва да станем в 5ч сутринта и да тръгнем за летището cray и за това ще си спим у нас на разтегливия диван cray много ми е тъжно че няма да си имаме първа брачна нощ но какво да се прави
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 07, 2007, 16:43:24 »

аз това за годежа го знам, поне мене така ме посрещна бабата след като се бяхме сгодили good кажи й че няма такова нещо на свекито ;-)
абе диван диван ама пак може да ви свърши работа  Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink  tease
пък ако не 2ра ще имате, не тъжи и спри да си мислиш глупости и да гледаш тъжно на всичко  beating
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 07, 2007, 17:21:36 »

Аз пък това за пръв път го чувам,ама ние да ви кажа въобще не спазвахме никакви традиции,само това,което на нас ни харсва и си ги прииначавахме дори,а което не ни харесва не го правихме 8PА нали по принцип беше казала,че няма да имате и че ще сте изморени,а сега причината ми се вижда много по-приемлива!Така ви завиждам,че ще заминете още на другия ден!И ние искахме така,ама не стана..така че само може да се радвате! DANCE
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 07, 2007, 17:34:17 »

и аз това съм го чувала, че се прави след годежа.Но в крайна сметка миличка, както казва Тони, не е нужно да се спазват всички традиции, вие ще си спазвате това, което намерите за добре.В крайна сметка никоя от на не е спазила традицията на първата брачна нощ да е девствена, нали Wink laugh
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 07, 2007, 17:54:35 »

мандаринче май само те ядосвам blush blush
за първата нощ имах в предвид че ще сме изморени както каза милото а сега се оказа че просто ще си се приберам а това за меда значи е вярно щом го казвате good то всеки си го преиначава явно Wink благодаря за това че ми помагате мили мои give_rose
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 08, 2007, 09:17:55 »

Ехооо? Булкатааа? Как е настроението? Ако съдя по себеси сигурно и ти незнаеш къде се намираш girl_impossible, ама да знаеш че е нормално, и след това тези емоции и притеснения така ще ти липсват..... cray Малко остана и знам че е трудно, но опитай се да отсееш само хубавите и положителни моменти и им се наслаждавай! Караниците с милото са съвсем нормални, но пък ако знаеш като мине сватбата колко повече ще се обичате Dance girl_in_love....
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 08, 2007, 14:54:37 »

ох остават 6 дниии yahoo а милото така ми помага че думи нямам  :girl_in_love:нищо че се караме и за букета търчи да орежда (безкрайно ти благодаря диде и на майка ти)
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: октомври 08, 2007, 14:56:41 »

Супер мила!Радвам се!всички се карат и преди и след сватбата,но това си е нормално,а и в спора се ражда истината! :laugh:Разказвай всичкоооо!
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #58 -: октомври 09, 2007, 09:09:35 »

Ей,Клео как си?Как вървят приготовленията?Знам,че ти е много напрегнато и бъди сигурна ,че дните до сватбата въобще няма да ги усетиш как ще минат.Успокой се ,и се наслаждавай на всеки един миг,бъди много щастлива.Пожелавам ти едно страхотно сватбено тържество,с много емоции и усмивки,всичко да мине по мед и масло и да няма изцепки.Целувки! air_kiss air_kiss air_kiss
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 09, 2007, 10:14:06 »

Присъединявам се към всяка една дума на vanessa !просто няма какво да добавя, освен още една  kiss2
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: