Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 17:41:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 9 част.  (Прочетена 197377 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: февруари 02, 2012, 16:50:15 »

Как ще ги скриете тези бутилки? Всеки път, когато някой иска да си налее ли ще трябва да вади бутилката от тези "тръби"?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: февруари 02, 2012, 16:59:23 »

Според мен просто украсете бутилките.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: февруари 02, 2012, 17:00:28 »

Хаха много смешно съм ги описала... smile Не мога да ти обясня така crazy Сега ще пробвам да кача снимка.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: февруари 02, 2012, 17:06:32 »

Така ще изглеждат масите и столовете ми....бутилките ще са в белите хартиени "тръби"  Xixixi Xixixi Xixixi

* 389545_287886641262010_111419948908681_834663_2019809824_n.jpg (14.77 KB, 200x133 - видяно 4977 пъти.)
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: февруари 02, 2012, 17:11:35 »

Аз те разбрах, но за всяка бутилчица ли ще има такова нещо? А безалкохолните?
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: февруари 02, 2012, 17:15:41 »

Аз те разбрах, но за всяка бутилчица ли ще има такова нещо? А безалкохолните?
Мисля да ги направя по-големи,но все още не знам по колко човека ще са на маса,понеже чакам от ресторанта схема за разположение на масите.
Според броя вече ще реша каква големина да са и по колко на маса.
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #381 -: февруари 02, 2012, 17:17:57 »

smile

Или можеш да залепиш нещо върху етикетите
« Последна редакция: февруари 02, 2012, 17:20:09 от alla » Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: февруари 03, 2012, 10:44:16 »

Момичета,
Товa с вдигането на украсата е страхотно като идея и много красиво, но да знаете че и малко нож с две остриета. Когато украсата препречва погледа на седящите един срещу друг хора и тe поглеждат от ляво и отдясно на високият свещник или сфера с цветя,за да си говорят с другите сетете се какво ще се случи точно на 15тата минута от тяхното запознаване или ако са приятели виждане- вашата украса ще бъде свалена на земята.
Не претрупвайте масите с много украса, защото макар и красиво- на гостите ви почва да им пречат после тези неща. Сервира се салата, после идва предястието- чиния която трябва и тя да се сложи на масата , защото никои не очаква като под команда всеки да е изял всичко до уреченото време.
Някои от вас искат или са принудени от ресторантите, да сложат бутилките на масата с украса, това е чудесна идея, но представете си предложите на гостите си ракия,вино,уиски, безалкохолни и вода. Това са 6-7 бутилки,адски много място все заето на масата. Поискайте поне водата ви да е 1,5 л бутилки,така всеки гост може да си сипе сам.
Bulka88 , не можеш ли да поговориш с вашият ресторант да обслужват гостите ви? Да им наливат желаните питиета?
Нашата сватба беше на този принцип- не се бавеха и секунда при желанието на някого, нито пък някои търчеше след тях да ги моли.
Другият вариант е до всяка маса, да ти осигурят някоя по малка или поне на две, която да върши функцията на помощна. Там да бъде подреден всичкият алкохол и гостите да се обслужват от там.
Иначе идей за обличане на бутилки има много, ето някои от тях:

Най-лесният за теб е с креп хартия и някаква панделка и аксесоар към гърлото на бутилката.

Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: февруари 03, 2012, 11:37:14 »

При нас всичко ще е изкарано на помощни маси от този тип на снимката, така хем е красиво, хем ако ненадейно стане някакво забавяне гостите сами да могат да си вземат каквото им е нужно.На масата няма да има никакви бутилки и салати. Украсата няма да е много пищна, но пак искам тя да се вижда, да се виждат и подаръчетата и платнените салфетки  pardon

* ALKOHOL.jpg (33.05 KB, 380x285 - видяно 4958 пъти.)
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #384 -: февруари 03, 2012, 11:51:55 »

InLove_Girl абсолютно съм съгласна! good толкова време, старание и пари отиват за декорация - хубаво е да се види от гостите, на снимките pardon с помощните масички е най-добрия вариант, защото хем целия алкохол се вижда от гостите и всеки си избира, хем могат да си сипват когато решат-без да чакат сервитьори.  good според мен гостите ще се ориентират веднага за какво са тези масички, а и винаги може да мине някой и да им каже по елегантен начин - това може да са хората, които са ги посрещнали и настанили  Wink и изобщо, човека, който се грижи за организацията на събитието (ако имате такъв) - той ще се грижи през цялото време всички да са настанени, да не им липсва нищо, ресторанта да си върши работата и тн.  smile
ellimink е много права за височината на украсата nea има си оптимална височина, която позволява на гостите да се виждат и да говорят, другия вариант е да е по-викоса (някакви вази, или просто нещо, тънко и високо - цветята/декорацията е отгоре). Знам от флористката, с която работя, че има такъв определен размер - Nina Style ще може да ви каже с точност.
Bulka88 имай предвид, че като "облечеш" бутилките с декорация това ще ги направи още по-обемни  nea и съвсем ще ти заемат мястото на масата. А и все пак декорацията трябва да е част от останалите неща(порадъчета, цветя, покривки-изобщо цялостната концепция), за да не изглеждат като кръпка.  pardon
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: февруари 03, 2012, 12:04:16 »

Височината на вазата е най-добре да достига височина 20см. или повече от 50см до 80см. Вази с височина 30см, 35см. /заедно с цветята/ са на нивото на очите и пречат хората да се виждат. Другия вариант е вазата да е 10-15см и с цветята да достига най-много 20см.  good Цветя без ваза също е добър вариант,но само ако ресторанта не поставя бутилките предварително на масите,защото така цветята изчезват и ефекта е никакъв.  good 
« Последна редакция: февруари 03, 2012, 12:09:50 от Nina Style » Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: февруари 03, 2012, 15:34:58 »

Ето идейки за високи вази:

Активен
magi1
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #387 -: февруари 04, 2012, 19:10:42 »

Здравейте, много са красиви тези салфетки от плат в цвета на сватбата, но мисля си не е ли твърде скъпо ? Забелязала съм в доста от ресторантите разполагат с бели или екрю, но такива цветни едва ли имат, могат ли  да се наемат от някъде ? Идеите които пускате са страхотни... Ние планираме сватба, но още нямаме дата, сега просто разглеждам и мечтая... Виждам, че тук повечето от Вас са в напреднала фаза на организация  smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: февруари 04, 2012, 21:19:33 »

magi1 това може да са и сатенирани хартиени салфетки. При дюни има такива, както и предложения за тишлойфери и тем подобни. Пускам сайт на дюни, там си избираш цвят и излизат предложения. Заслужава си да се погледне, дори и само като идея...
http://www.duni.com/de/fur-ihr-zuhause/trends/farbenrad/
Активен
magi1
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #389 -: февруари 04, 2012, 21:57:23 »

anelcka80, благодаря за отговора, наистина много интересно ! Имат ли представителство в България, защото предполагам е скъпо да се поръчва от чужбина?
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: