Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 17:32:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 9 част.  (Прочетена 197365 пъти)

staiata
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #315 -: януари 23, 2012, 18:28:05 »

Здравейте претстои ни сватба пролетта и тъкмо намерихме ресторант0, многу бихме искали да бъде урасен професионално. Стените са златисто-екрилови, бихте ли ме посъветвали какъв цвят украса биотивало на ресторантът, и дали златното е потходящо?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: януари 23, 2012, 18:35:32 »

Златистот  е  много  хубаво,според  мен поюти  всичко  би  си отивало с  него.Аз  ти  предлагам  цвят  бордо.Всичко  зависи  от  това  ,какъв  цвят  и  ти харесваш.Мисля,че  това  е първото  нещо ,което  трябва да  доуточниш
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: януари 23, 2012, 18:36:50 »

Златистото го харесвам и само с бяло. Много нежно се получава. Другата възможност е сиво или пепел от рози. Ако харесваш кафяво, също е добре, но аз лично не го предпочитам. За по-смелите булки съм виждала и страхотна украса в златисто и черно.
http://imageshack.us/photo/my-images/546/goldblack.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/189/blackandgoldmasqueradeb.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/545/largeblackgoldcchvlitgo.jpg/
« Последна редакция: януари 23, 2012, 18:40:57 от veseto_87 » Активен
marinela777
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #318 -: януари 23, 2012, 18:51:21 »

marinela777 няма да е лошо да уточниш някакъв град,бюджет и т.н.Или поне няколко конкретни за които имаш наблюдения и за които се колебаеш.
Сватбеното тържество ще се състои в балната зала на хотел Дедеман в София хареса ми там големината на залата и най-вече това, че възможността за украса е не ограничена и няма да се съобразявам с цветове тоест залата носи какъвто и да е цвят, а и цената на куверта е също много добра, разбира се има и минуси - залата е без прозорци.За сега съм се спряла на работи на агнциите ''ШЕЙЛА'',''КОКЕТНА",''РОМАНТИКА" и ''ЕЛЕГАНТ ГАРДЪН" , но за това и се включих тук, за да може да ми препочъчате някои с, които работите за вашата сватба или  имате отзиви за някои.
Активен
marinela777
Новак
*

« Отговор #319 -: януари 23, 2012, 18:57:54 »

здравей, опитах се да ти пусна лично съобщение, но не успявам.. може би ти е пълна кутията??  nea ако искаш пусни ми мейла си, за да мога да пиша

здравей, не знам защо не мога да приема съобщения аз съм едва от днес тук и съм получила само едно писмо, но ето и пощата ми на която можете да ми пишете  [email protected] smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: януари 23, 2012, 19:28:54 »

Получих имел за движение по темата smile Хехе отдавна сме малко далеч от тези емоции защото сега гледаме бобо който вече е на почти две години, но викам я да видя какво си правите вие тук. Ние сме добре целувки на всички smile
Сега малко по темата. Аз и в предишни теми съм писала нашата украса се прави от Романтика marinela777, аз горещо ги препоръчвам. Ние бяхме в ресторант, който имаше нужда от много украса защото самата обстановка не беше перфектна. Няма да е силно да кажа, че се справиха перфектно. Ей хора те го преобразиха, някой ако иска снимки мога да му пратя на имейла. Не мога да изразя мнение за другите изброени агенции, но освен че се вместихме в бюджета определено ресторанта беше преобразен. Определено гласувам за тях smile  good
Активен
staiata
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #321 -: януари 23, 2012, 21:02:28 »

благодая за сайтът и снимките но злато в комбинация с черно не ми харева, можеби с бяло ще бъде по-добре. А Знеш ли дали някоя агенция би направола добра украса в злато. Ако някои скоро е правил сватба с помоща на свадбена агенция бих искала да чуя мнението ви!!!
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #322 -: януари 23, 2012, 21:08:06 »

staiata, разгледай тук: http://www.google.bg/search?q=golden+wedding+decoration&hl=bg&sa=X&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=0a8dT4KlOJHPswb5t6hH&ved=0CD4QsAQ&biw=1024&bih=677 Може да си харесаш нещо.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: януари 23, 2012, 21:33:59 »

staiata аз харесвам комбинацията златно+бяло и златно +екрю.
Според мен зависи колко златно имаш и дали е акцент или е преобладаващо.Ако е само акцент можеш да съчетаеш прасковено с екрю и златно като елемент.
marinela777 за съжаление нито една от агенциите които си изброила не ми е позната и не мога да препоръчам.Само съвет-срещни се наживо с тях разгледай снимки и виж дали можеш да им се довериш.
Активен
marinela777
Новак
*

« Отговор #324 -: януари 24, 2012, 12:13:55 »

staiata аз харесвам комбинацията златно+бяло и златно +екрю.
Според мен зависи колко златно имаш и дали е акцент или е преобладаващо.Ако е само акцент можеш да съчетаеш прасковено с екрю и златно като елемент.
marinela777 за съжаление нито една от агенциите които си изброила не ми е позната и не мога да препоръчам.Само съвет-срещни се наживо с тях разгледай снимки и виж дали можеш да им се довериш.

Днес след работа имам среща с две от агенциите, за които писах в ресторанта,където ще комантираме украсата на място smile за съжале ние предлагат само украса,а аз искам и сватбен координатор за деня на сватбата,така че продължавам търсенето на сватбен агент:)тук в форума качвате красиви снимки за украса,но те са от чужди сайтове от вън до колко нашите агенциите биха могли да  :(ги реализират според вас и каква цена ще искат ...тук всичко е толкова шаблоно
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: януари 24, 2012, 12:19:01 »

тук в форума качвате красиви снимки за украса,но те са от чужди сайтове от вън до колко нашите агенциите биха могли да  sadги реализират според вас и каква цена ще искат ...тук всичко е толкова шаблоно

Определено в България има агенции, които могат да ти реализират желанията и снимките от чуждестранни сайтове, просто няма съмнение в това. Но за цената си права - не е евтино. То и в чужбина не е евтино. Успех със срещите!
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: януари 24, 2012, 13:14:52 »

Благодаря момичета.
А арките са страхотни!Аз също ще имам изнесен ритуал,ще се състой в градината на ресторанта.Исках да кача снимка да ви покажа как ще изглежда,но е прекалено голяма и не се получи sad
Ето снимката на Bulka88  smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: януари 24, 2012, 13:44:32 »

Моята сватба беше в златно на мен това ми е фаворит. Златно и бяло разбира се smile Страхотно беше. Често се връщам да си гледам снимките smile
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: януари 24, 2012, 13:46:21 »

Момичета харесва ли ви?На тази снимка всичко е много обикновено.Ще има много повече цветя и цветовете ще са различни,ще има и коктейлни маси и бяла пътека,също така и арка smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: януари 24, 2012, 13:49:59 »

Момичета харесва ли ви?На тази снимка всичко е много обикновено.Ще има много повече цветя и цветовете ще са различни,ще има и коктейлни маси и бяла пътека,също така и арка smile

good Bravo,представих си и останалите неща....доста стилно ще изглежда
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: