Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 17:41:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 9 част.
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 9 част. (Прочетена 197378 пъти)
DG
Сватбар
Отг: Украса на ресторанта - 9 част.
«
Отговор #285 -:
януари 20, 2012, 17:39:19 »
Цитат на: bamce в януари 20, 2012, 16:40:00
http://rakhiva.com/bg/catalog/view/6758fdd7e0bafb771a2e9b45a2860492
Мисля, че е това.
Цитат на: InLove_Girl в януари 20, 2012, 17:04:06
Да това е физелин
Благодаря Ви
. Сега ако някой ми каже, къде в Пловдив се продава на едро
?
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #286 -:
януари 20, 2012, 17:46:04 »
Ако се регистрираш в сайта ще видиш цената и може да ти го доставят. При поръчки над 30лв (за граждани, а не фирми) доставката е безплатна... или поне преди беше, може и да има промяна.
Активен
DG
Сватбар
«
Отговор #287 -:
януари 20, 2012, 17:55:43 »
Цитат на: ylith в януари 20, 2012, 17:46:04
Ако се регистрираш в сайта ще видиш цената и може да ти го доставят. При поръчки над 30лв (за граждани, а не фирми) доставката е безплатна... или поне преди беше, може и да има промяна.
Да, аз се регистрирах. Сега се регистрирах и чакам парола. Но все пак ми искаше ако има в Пловдив склад да пратя майка ми да купи мостра и да си избера точния нюанс на цвета. Ако има разнообразие разбира се
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #288 -:
януари 20, 2012, 18:06:47 »
Ще получиш парола най-рано утре, защото проверяват всеки регистрирал се по телефона. Доставката е безплатна за поръчка над 100 . Мисля, че са достатъчно надеждни и работят на доста добри цени
«
Последна редакция: януари 20, 2012, 18:15:42 от InLove_Girl
»
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #289 -:
януари 20, 2012, 18:21:45 »
Над 30 е безплатна за частни лица. Ще ти звъннат по телефона и ще те питат за какви цели ще използваш това, което ще купуваш и още няколко подобни въпроса.
Активен
DG
Сватбар
Отг: Отг: Украса на ресторанта - 9 част.
«
Отговор #290 -:
януари 20, 2012, 18:44:34 »
Цитат на: InLove_Girl в януари 20, 2012, 18:06:47
Ще получиш парола най-рано утре, защото проверяват всеки регистрирал се по телефона. Доставката е безплатна за поръчка над 100 . Мисля, че са достатъчно надеждни и работят на доста добри цени
Цитат на: veseto_87 в януари 20, 2012, 18:21:45
Над 30 е безплатна за частни лица. Ще ти звъннат по телефона и ще те питат за какви цели ще използваш това, което ще купуваш и още няколко подобни въпроса.
Благодаря Ви и на двете. Инструктирах майка ми, какво ще я питат, че съм дала нейния телефон. Обаче май са звънели и тя не е вдигнала, защото не знаела кой я търси и си мислела, че от работа ще я тормозят.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Отг: Украса на ресторанта - 9 част.
«
Отговор #291 -:
януари 20, 2012, 18:55:36 »
Цитат на: doragenova в януари 20, 2012, 18:44:34
Благодаря Ви и на двете. Инструктирах майка ми, какво ще я питат, че съм дала нейния телефон. Обаче май са звънели и тя не е вдигнала, защото не знаела кой я търси и си мислела, че от работа ще я тормозят.
Ето това ще ти покаже след като имаш парола. Физелин за декорация, за букети
Едноцветнен физелин №: F.23 (бордо)
Отстъпка за 10 ролки микс от 20 метра
Разновидност
Цена
Количество
50 см/ 7 ярда
4.80 лв.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #292 -:
януари 20, 2012, 19:00:31 »
Ако искаш да го видиш,моя съвет е да отидеш в някой цветарски магазин или магазин в който опаковат подаръци и да попиташ дали имат.Взимаш си колкото прецениш,правиш каквото си решила и след това на големи калъпи :)Даже можеш да помолиш магазина , от който си си го купила да ти продадат голямо количество.
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168
«
Отговор #293 -:
януари 20, 2012, 22:23:58 »
Аз се чудя за украсата на масите на гостите? Какви неща ще слагате на тях? Мисля дали изобщо има смисъл с оглед на това, че то за чиниите и чашите едва се намира място, а аз още ли да трупам? Не ме разбирайте погрешно- аз бих сложила вази с цветя и още украшения, но дали ще е практично?
Активен
krasart
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #294 -:
януари 21, 2012, 00:54:49 »
Цитат на: rosito_m в януари 20, 2012, 08:51:00
krasart
много красиви неща сте направила. И нашата сватба искам да е със слънчогледи.Букетът за колата е супер.Лесно ли го направи?...
rosito_m
благодаря ти
да лесно стана. използвах правоъгълна пиафлора с вакум на основата- напоих я добре във вода, забих 3-те слънчогледа от едната й страна (първо подкъсих с нож дръжките им на желаната височина), после по самата пиафлора равномерно забих листа от слънчогледите, в остатък аот място равномерно забих и малко от зелените топчета, и в остатъка малко от оранжевите. Мястото се запълни, всички зеленини бяха на една височина и боднах пак равномерно тук там по някой житен клас. Исках да сложа и 3 слъчогледа от другата страна симетрично но се оказа че ми бяха свършили
Иначе по спомен връзка от 5 големи слънчогледа струваше 3 лв на пазара Димитър Петков- София и зеленината май някъде толкоз за връзка (не помня). Ако искаш може да се тестваш с една пробна аранжировка преди събитието.
Също съвет който приятелката ми даде - като се купят цветята и зеленината задължително се отрязва малка част от стъблата и тогава се топят във вода понеже ако са били отрязани и ненатопени веднага преди това, каналите се запушват и цветята не могат да си набавят вода и увяхват бързо !!!
Успех!
veseto_87
хубавото на слънчогледите и на големите цветя като цяло е, че с малко на брой постигаш ефект. Ако сама ще правиш украсата разпитай там където мислиш да купуваш цветя какво имат по това време.
Цитат на: Bulka88 в януари 20, 2012, 10:57:25
Момичета,дайте идея с какво мога да заместя стъклените вази по масите за гости.Нещо върху което мога да сложа пом-пони или цветя.
Кутии все едно опаковани подаръци
http://bsweetevents.blogspot.com/2010/10/favors-as-centerpieces.html
http://www.harvardsweetboutique.com/blog/?tag=favors&paged=2
Цитат на: goldish в януари 20, 2012, 22:23:58
Аз се чудя за украсата на масите на гостите? Какви неща ще слагате на тях? Мисля дали изобщо има смисъл с оглед на това, че то за чиниите и чашите едва се намира място, а аз още ли да трупам? Не ме разбирайте погрешно- аз бих сложила вази с цветя и още украшения, но дали ще е практично?
Въпрос на лично разбиране и финансови възможности. А повечето маси в ресторантите са достатъчно големи, за да поберат освен чинии, чаши и малко украса (е виждала съм и много тесни маси но аз на такъв ресторант не бих се спряла за сватбата си)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #295 -:
януари 21, 2012, 10:40:10 »
goldish според мен трябва да има поне мъничко украса, поне за акцент. Не е нужно да е някаква голяма аранжировка...нещо такова например на мен би ми харесало..
311703_194336703980833_111218378959333_419693_1331712999_n.jpg
(34.02 KB, 720x540 - видяно 351 пъти.)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #296 -:
януари 21, 2012, 10:43:59 »
или това..
decoration95 (102).jpg
(4.91 KB, 125x125 - видяно 3439 пъти.)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #297 -:
януари 21, 2012, 10:47:52 »
...и ако добавиш малко свещички, перличкии някакви такива дреболийки би изглеждало супер, поне според мен
decoration95 (98).jpg
(13.23 KB, 362x308 - видяно 3673 пъти.)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #298 -:
януари 21, 2012, 10:58:05 »
Определено не е нужна чак толкова пищна украса,но всичко си зависи от това какво предпочитате.Всеки има смоята мечта ,как да изглежда този красив момент.Идеите на InLove_Girl са много хубави.Ние на нашата сватба също нямахме такава пищна украса.Имахме свещници ,в които имаше цветчета,тейбъл картички,номерата на масите и подаръците за гости.Малко балони и приятелките ми бяха наредили свещички на различни нива,които по -късно вечерта запалиха.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #299 -:
януари 21, 2012, 14:02:13 »
Goldish, ако е малка украсата няма да пречи на нищо, но все пак аз имах изискване да не се сервира нищо, докато не седнат гостите, за да се види красотата, после също не е пречила на никой. Всеки си имаше място за прибори и чинии и никой не се е бутал с украсата
Желая ти успех, ще помагаме с каквото можем.
Както си видяла на повечето от нас снимките, украсата е богата и никой не е имал проблеми.
Обожавам лалета.
Показвам само снимки с малко украса
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21