Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 15:51:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 9 част.  (Прочетена 197340 пъти)

DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: януари 20, 2012, 17:39:19 »

Да това е физелин  give_rose

Благодаря Ви  good. Сега ако някой ми каже, къде в Пловдив се продава на едро  Girl_hide pardon ?
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: януари 20, 2012, 17:46:04 »

Ако се регистрираш в сайта ще видиш цената и може да ти го доставят. При поръчки над 30лв (за граждани, а не фирми) доставката е безплатна... или поне преди беше, може и да има промяна.
Активен
DG
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: януари 20, 2012, 17:55:43 »

Ако се регистрираш в сайта ще видиш цената и може да ти го доставят. При поръчки над 30лв (за граждани, а не фирми) доставката е безплатна... или поне преди беше, може и да има промяна.
Да, аз се регистрирах. Сега се регистрирах и чакам парола. Но все пак ми искаше ако има в Пловдив склад да пратя майка ми да купи мостра и да си избера точния нюанс на цвета. Ако има разнообразие разбира се Wink
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 20, 2012, 18:06:47 »

Ще получиш парола най-рано утре, защото проверяват всеки регистрирал се по телефона. Доставката е безплатна за поръчка над 100 . Мисля, че са достатъчно надеждни и работят на доста добри цени give_rose
« Последна редакция: януари 20, 2012, 18:15:42 от InLove_Girl » Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: януари 20, 2012, 18:21:45 »

Над 30 е безплатна за частни лица. Ще ти звъннат по телефона и ще те питат за какви цели ще използваш това, което ще купуваш и още няколко подобни въпроса.
Активен
DG
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: януари 20, 2012, 18:44:34 »

Ще получиш парола най-рано утре, защото проверяват всеки регистрирал се по телефона. Доставката е безплатна за поръчка над 100 . Мисля, че са достатъчно надеждни и работят на доста добри цени give_rose
Над 30 е безплатна за частни лица. Ще ти звъннат по телефона и ще те питат за какви цели ще използваш това, което ще купуваш и още няколко подобни въпроса.
Благодаря Ви и на двете. Инструктирах майка ми, какво ще я питат, че съм дала нейния телефон. Обаче май са звънели и тя не е вдигнала, защото не знаела кой я търси и си мислела, че от работа ще я тормозят.  huhhuh.gif
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: януари 20, 2012, 18:55:36 »

Благодаря Ви и на двете. Инструктирах майка ми, какво ще я питат, че съм дала нейния телефон. Обаче май са звънели и тя не е вдигнала, защото не знаела кой я търси и си мислела, че от работа ще я тормозят.  huhhuh.gif
Ето това ще ти покаже след като имаш парола. Физелин за декорация, за букети
Едноцветнен физелин №: F.23 (бордо)

Отстъпка за 10 ролки микс от 20 метра
Разновидност
Цена
Количество
50 см/ 7 ярда
4.80 лв.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: януари 20, 2012, 19:00:31 »

Ако искаш  да  го  видиш,моя  съвет  е  да  отидеш  в  някой  цветарски  магазин или  магазин  в  който  опаковат  подаръци и  да  попиташ  дали имат.Взимаш  си колкото прецениш,правиш  каквото  си  решила и след  това  на  големи  калъпи :)Даже можеш  да  помолиш  магазина  , от  който  си  си  го  купила  да  ти продадат  голямо количество.
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #293 -: януари 20, 2012, 22:23:58 »

Аз се чудя за украсата на масите на гостите? Какви неща ще слагате на тях? Мисля дали изобщо има смисъл с оглед на това, че то за чиниите и чашите едва се намира място, а аз още ли да трупам? Не ме разбирайте погрешно- аз бих сложила вази с цветя и още украшения, но дали ще е практично?
Активен
krasart
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #294 -: януари 21, 2012, 00:54:49 »

krasart   много красиви неща сте направила. И нашата сватба искам да е със слънчогледи.Букетът за колата е супер.Лесно ли го направи?...

rosito_m благодаря ти  give_rose да лесно стана. използвах правоъгълна пиафлора с вакум на основата- напоих я добре във вода, забих 3-те слънчогледа от едната й страна (първо подкъсих с нож дръжките им на желаната височина), после по самата пиафлора равномерно забих листа от слънчогледите, в остатък аот място равномерно забих и малко от зелените топчета, и в остатъка малко от оранжевите. Мястото се запълни, всички зеленини бяха на една височина и боднах пак равномерно тук там по някой житен клас. Исках да сложа и 3 слъчогледа от другата страна симетрично но се оказа че ми бяха свършили sad Иначе по спомен връзка от 5 големи слънчогледа струваше 3 лв на пазара Димитър Петков- София и зеленината май някъде толкоз за връзка (не помня). Ако искаш може да се тестваш с една пробна аранжировка преди събитието. Също съвет който приятелката ми даде - като се купят цветята и зеленината задължително се отрязва малка част от стъблата и тогава се топят във вода понеже ако са били отрязани и ненатопени веднага преди това, каналите се запушват и цветята не могат да си набавят вода и увяхват бързо !!! Успех!

veseto_87 хубавото на слънчогледите и на големите цветя като цяло е, че с малко на брой постигаш ефект. Ако сама ще правиш украсата разпитай там където мислиш да купуваш цветя какво имат по това време.

Момичета,дайте идея с какво мога да заместя стъклените вази по масите за гости.Нещо върху което мога да сложа пом-пони или цветя.

Кутии все едно опаковани подаръци

http://bsweetevents.blogspot.com/2010/10/favors-as-centerpieces.html

http://www.harvardsweetboutique.com/blog/?tag=favors&paged=2

Аз се чудя за украсата на масите на гостите? Какви неща ще слагате на тях? Мисля дали изобщо има смисъл с оглед на това, че то за чиниите и чашите едва се намира място, а аз още ли да трупам? Не ме разбирайте погрешно- аз бих сложила вази с цветя и още украшения, но дали ще е практично?

Въпрос на лично разбиране и финансови възможности. А повечето маси в ресторантите са достатъчно големи, за да поберат освен чинии, чаши и малко украса (е виждала съм и много тесни маси но аз на такъв ресторант не бих се спряла за сватбата си)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: януари 21, 2012, 10:40:10 »

goldish според мен трябва да има поне мъничко украса, поне за акцент. Не е нужно да е някаква голяма аранжировка...нещо такова например на мен би ми харесало..

* 311703_194336703980833_111218378959333_419693_1331712999_n.jpg (34.02 KB, 720x540 - видяно 351 пъти.)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: януари 21, 2012, 10:43:59 »

или това..

* decoration95 (102).jpg (4.91 KB, 125x125 - видяно 3434 пъти.)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: януари 21, 2012, 10:47:52 »

...и ако добавиш малко свещички, перличкии някакви такива дреболийки би изглеждало супер, поне според мен  give_rose

* decoration95 (98).jpg (13.23 KB, 362x308 - видяно 3669 пъти.)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: януари 21, 2012, 10:58:05 »

Определено не е  нужна чак  толкова  пищна украса,но  всичко  си  зависи от  това  какво предпочитате.Всеки има  смоята  мечта  ,как да  изглежда този красив момент.Идеите  на  InLove_Girl са много  хубави.Ние  на  нашата  сватба  също нямахме  такава  пищна  украса.Имахме  свещници ,в които имаше  цветчета,тейбъл картички,номерата  на  масите и подаръците за  гости.Малко  балони и приятелките ми  бяха наредили  свещички на  различни нива,които по -късно  вечерта  запалиха.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: януари 21, 2012, 14:02:13 »

Goldish, ако е малка украсата няма да пречи на нищо, но все пак аз имах изискване да не се сервира нищо, докато не седнат гостите, за да се види красотата, после също не е пречила на никой. Всеки си имаше място за прибори и чинии и никой не се е бутал с украсата smile
Желая ти успех, ще помагаме с каквото можем.
Както си видяла на повечето от нас снимките, украсата е богата и никой не е имал проблеми.
Обожавам лалета.

Показвам само снимки с малко украса smile

Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: