Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 04:45:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 9 част.  (Прочетена 196884 пъти)

anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: ноември 06, 2011, 20:22:44 »

Etoile на мен ми изглежда всичко на снимката оранжево, а не жълто... pardon
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: ноември 06, 2011, 20:34:18 »

Искам да кажа нещо на момичетата, които се интересуват от хотел Акорд. Цените са приемливи, но в кувертите се включва украса на ресторанта, а тя е в прасковено. Тоест, ако някой иска друг цвят, няма как да стане. Казвам го, за да сте подготвени просто. smile
Активен
loretaM
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #62 -: ноември 06, 2011, 21:27:23 »

Аз пък искам да направя корекция на коментара на veseto87 относно украсата в Акорд, там подаряват прасковената украса,а ако не ви допада цвета може да си наемете друга.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: ноември 06, 2011, 21:42:21 »

Да, но целия ресторант е прасковен - завеси и разни други драперийки. Какъв друг цвят можеш да сложиш на това?
Активен
Etoile
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #64 -: ноември 06, 2011, 22:15:04 »

Ами много зависи от светлината... Реално цветът на воалите беше златист, цветът на свещниците -тъмно жълт (може би охра), а просветката зад ветрилото - ярко жълт. Първоначалната ми идея за лимонен цвят се осуети, т.к. се оказа, че не се връзва със салона на ресторанта, който е доста тъмен и с червен килим на пода. Като цяло си мисля, че като се избира цвят или нюанс е най-добре да се прецени на място кое стои най-подходящо  smile
Активен
loretaM
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #65 -: ноември 06, 2011, 22:48:08 »

Само тънките завеси, други драперий няма. Човек ако има фантазия може да се получи супер smile
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: ноември 06, 2011, 23:00:08 »

Няма да споря. Мисля, че няма нужда. Ходила съм на 3 сватби там, а онзи ден просто да огледам. Всичко е прасковено. Цялата обстановка - пердета, стени, колони. http://hotel-accord.com/photogallery.php Не го казвам с лошо чувство, просто за информация...Смятам въпроса за приключен, с най-добри чувства. smile
Активен
rosaura
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #67 -: ноември 07, 2011, 09:53:02 »

Няма да споря. Мисля, че няма нужда. Ходила съм на 3 сватби там, а онзи ден просто да огледам. Всичко е прасковено. Цялата обстановка - пердета, стени, колони. http://hotel-accord.com/photogallery.php Не го казвам с лошо чувство, просто за информация...Смятам въпроса за приключен, с най-добри чувства. smile

Bravo супер, аз искам да е в прасковено!
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: ноември 10, 2011, 20:27:30 »

Хайде любимата ми тема е толкова празна. Искам да се публикуват снимки, явно има малко застой , но аз ще постна няколко снимки.

Активен
kalinda
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #69 -: ноември 11, 2011, 20:44:21 »

Моята мечтана .... зелена сватба:

Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: ноември 11, 2011, 21:01:31 »

За Весето,мисля че  може  да  се  сложи  цвят  бордо,може  би и  нюанс  на лилавото и ще  се получи,зависи  и  ти какво искаш,може  да  се постигат  резултати
Активен
Devora
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: ноември 16, 2011, 19:40:33 »

Каква красота  Bravo
А какво мислите за жълтата гама? И какво с какво може да се съчетае? Мисля, мисля но нищо не ми идва на ум. Иска ми се с лилавко...ама маи хич не е добра идея  crazy  pleasantry

Нашата сватба беше в жълто и лилаво. Качила съм малко снимки в галерията, ако искаш, разгледай.  smile

Иначе ресторант Акорд е в прасковено и бордо. Миналия месец бях на сватба там. Украсата им е калъфи за столове, панделки за столовете и панделки на масите, нямат друга украса. Но това спестява достатъчно от бюджета като се има предвид наема на калъфите. Видях снимки на сватби в други цветове, но според мен е добре да се придържате към прасковено и бордо, ако решите да сте в този ресторант.  good Все пак всеки сам решава.  Wink
« Последна редакция: ноември 16, 2011, 19:44:34 от Devora » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: ноември 18, 2011, 22:25:08 »

Здравейте,  :new-user
Сватбата ми ще е чак 08.12.2012, но понеже сама ще си правя цялата украса започнах силно да се вълнувам за нея от рано  yahoo Разгледах всички части на тази тема от самото й начало и съм очарована от идеите давани от всички  good Решила съм нашата украса да бъде в бяло, кафяво и златно, защото за мен това са коледните цветове.. На всяка маса ще има дръвче, като това което публикувам - с картички като снежинки, смятам да сложа и свещички, но не от чаените а малко по-високите и да ги украся с канела на пръчка- не знам как да обясня. Имената на гостите мисля да са сложени върху шишарки, а подаръчето  - много много мако шишенце с мед да бъде украсенои то с канела. Но ми се иска да има и някакво цвете на масата, а не зная какво би отивало на този тип зимна украса. Много харесвам големи бели божури, но зимата не зная как ще намеря smile Ще се радвам да помогнете с прекрасни идеи  give_rose

* decoration95 (52).jpg (74.04 KB, 360x450 - видяно 259 пъти.)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: ноември 18, 2011, 22:27:57 »

Това са типа свещички, които ще украся с канела и ще са златни...

* decoration95 (80).jpg (40.44 KB, 400x400 - видяно 3422 пъти.)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: ноември 18, 2011, 22:28:46 »

това са тейбълките...

* index.php.jpg (59.23 KB, 260x260 - видяно 3434 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: