Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 01:36:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 9 част.
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 9 част. (Прочетена 196837 пъти)
emocia_wa
Професор
Публикации: 399
Отг: Украса на ресторанта - 9 част.
«
Отговор #15 -:
октомври 14, 2011, 09:54:25 »
daisyto
да, всичко това се коментира с управителя на ресторанта. Той ще ви каже може, с какво разполагат, имат ли достатъчно персонал да предлага и налива на всеки гост. Почти всички ресторанти разполагат с такива "помощни" масички.
Ако се спрете на този вариант не се притеснявайте за гостите - нужно е само веднъж да минете по всички маси и да кажете на гостите кое къде е разположено. Дори и някой да не е разбрал ще види от къде си сипват останалите.
Може тази работа да я свършат хората, които ще посрещат и настаняват гостите - да ги поемат от вратата, водят ги до мястото им и обясняват кое-къде-как. Но си права наистина, че ако се слагат по всички маси бутилки ще е нефункционално - не всеки пие уиски например. А ако са на масичките ще може да сложите повече видове алкохол и няма да се притеснявате че за някой няма да стигне или няма да има това, което пие.
Активен
sladkata2
Ентусиаст
Публикации: 138
«
Отговор #16 -:
октомври 19, 2011, 10:58:32 »
здравейте момичета. Аз съм новичка тук.Украсата за моята сватба ще я оставя в ръцете на агентка обаче имам малък проблем. Не мога да измисля каква да е темата на сватбата или цветовете,сватбата ще бъде през м.Май“моля ви дайте някакви предложения
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
«
Отговор #17 -:
октомври 19, 2011, 19:34:59 »
sladkata2 - не знам дали точно аз да кажа, но мисля, че колкото и да харесваме лилаво, зелено или ....който и да е цвят, щом става въпрос за цветове на сватба- мисля че трябва да се съобразим най-вече с цветовете, които определят мястото, където ще се провежда по-голямата част от празника - а в повечето случай това е ресторанта. Ако например ресторанта е с червени стени, които няма как да покрием - как ще изберем за теза примерно морска??? Това е моето мнение поне, за темата едно от най-определящите неща са цветовете. Иначе за пролетна тематика - на мен лично много ми допада темата Люляк - с лилаво, розово и бяло и...люляци в съответните цветове. Също с макове, което е типично пролетно цвете, а и е доста нетрадиционно.
Преди съм попадала на доста интересни картинки с тези цветя, ако пак се натъкна - ще постна..
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #18 -:
октомври 19, 2011, 20:07:11 »
Цитат на: abrakadabra в октомври 19, 2011, 19:34:59
sladkata2 - не знам дали точно аз да кажа, но мисля, че колкото и да харесваме лилаво, зелено или ....който и да е цвят, щом става въпрос за цветове на сватба- мисля че трябва да се съобразим най-вече с цветовете, които определят мястото, където ще се провежда по-голямата част от празника - а в повечето случай това е ресторанта. Ако например ресторанта е с червени стени, които няма как да покрием - как ще изберем за теза примерно морска??? Това е моето мнение поне, за темата едно от най-определящите неща са цветовете. Иначе за пролетна тематика - на мен лично много ми допада темата Люляк - с лилаво, розово и бяло и...люляци в съответните цветове. Също с макове, което е типично пролетно цвете, а и е доста нетрадиционно.
Преди съм попадала на доста интересни картинки с тези цветя, ако пак се натъкна - ще постна..
Много точно казано!
На бордо ресторант лилава украса може да те убие. Комбинацията става,но точно определено лилаво,а не какво да е. Ще е добре всичко да е съобразено с ресторанта,защото това е важно за цялостната визия.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #19 -:
октомври 19, 2011, 20:56:36 »
Цитат на: formite в октомври 13, 2011, 22:57:35
В галерията си съм качила някои красоти с цветя от хартия, тъй като не знам как да кача няколко снимки в един коментар
това пом поми ли са? изглеждат много красиво
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #20 -:
октомври 19, 2011, 21:22:58 »
Моята сватба също ще е през май. Аз съм решила цветовете да са зелено и жълто, освен бялото де. Мноо ми е свежо и пролетно. sladkata2, твоята сватба на кой май ще е?
Активен
sladkata2
Ентусиаст
«
Отговор #21 -:
октомври 20, 2011, 08:39:05 »
Цитат на: veseto_87 в октомври 19, 2011, 21:22:58
Моята сватба също ще е през май. Аз съм решила цветовете да са зелено и жълто, освен бялото де. Мноо ми е свежо и пролетно. sladkata2, твоята сватба на кой май ще е?
Решили сме за 05.05.2012 и мисля поне за сега цветовете да са бледо розово и бяло.Има доста време до сватбата но аз все бързам да си организирам нещата
«
Последна редакция: октомври 20, 2011, 08:40:45 от sladkata2
»
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399
«
Отговор #22 -:
октомври 20, 2011, 14:17:23 »
абсолютно съм съгласна с abrakadabra
цветовете на декорацията (съответно темата на сватбата) изцяло зависят от интериора на ресторанта. Ако той е в топлата цветова гама (жълто, оранжево, червено) никак няма да се съчетае с розово например (студената цветова гама)... то всичко става, но ще струва много пари да "обличате" цялото помещение, само и само да постигнете този цвят. Да не говорим, че има и новооткрити заведения или след основен ремонт, които имат нужда от минимални усилия за да придобият празничен вид (например само по една красива панделка по столовете). А и зависи какво искат младоженците, как си представят нещата.
Активен
sladkata2
Ентусиаст
«
Отговор #23 -:
октомври 20, 2011, 14:34:52 »
прикачвам снимка на ресторанта да видите какъв цвят е (зелен)
230401_220730957938687_100000053520254_936098_4682366_n.jpg
(67.46 KB, 553x374 - видяно 427 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #24 -:
октомври 20, 2011, 14:41:35 »
sladkata2 цветовете на ресторанта ви дават широк избор от цветова гама - жълто ,оранжево ,лилаво ,зелено ,от кафяво до екрю и други.Няма да имаш никакъв проблем относно цветовите съчетания.
Активен
sladkata2
Ентусиаст
«
Отговор #25 -:
октомври 20, 2011, 14:48:09 »
иска ми се да е в бледо розово и бяло но незнам дали ще пасне
Активен
veseto_87
«
Отговор #26 -:
октомври 20, 2011, 16:47:58 »
В нашият ресторант част от стените са сини, други каменни, но вътре им страшно много големи естествени цветя и няколко шадраванчета. Ето го:
,
Мисля, че зелено и жълто ще паснат като цветове.
«
Последна редакция: октомври 20, 2011, 17:05:05 от veseto_87
»
Активен
daisyto
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #27 -:
октомври 20, 2011, 17:21:15 »
veseto_87, това Св. Валентин ли е? Много хубаво колко хора се събрахме за майски сватби
Иначе си избистрям концепцията за украсата, но засега мога да кажа, че цвета ще е жълто+естествени пролетни цветя
Активен
formite
Професор
«
Отговор #28 -:
октомври 20, 2011, 17:30:04 »
Цитат на: theone в октомври 19, 2011, 20:56:36
това пом поми ли са? изглеждат много красиво
Май са направени от малки цветя като тези залепени на сферична основа.
По подобен начин pink_panther е направила сфери с рози от креп хартия.
diy-paper-flower-wedding-5-e1287952606190.jpg
(39.09 KB, 600x395 - видяно 541 пъти.)
Активен
veseto_87
«
Отговор #29 -:
октомври 20, 2011, 18:31:41 »
Цитат на: daisyto в октомври 20, 2011, 17:21:15
veseto_87, това Св. Валентин ли е? Много хубаво колко хора се събрахме за майски сватби
Иначе си избистрям концепцията за украсата, но засега мога да кажа, че цвета ще е жълто+естествени пролетни цветя
Да, Свети Валентин е.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Нагоре