Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 10:22:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ "
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ " (Прочетена 43057 пъти)
bejkite
Сватбар
Публикации: 252
Отг: " Очаквани Бебета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ "
«
Отговор #60 -:
ноември 08, 2011, 17:29:45 »
Kleo_20
, съжалявам за преживяното
Дано вече всичко лошо е зад гърба ви и малкият мъж си расте на топло в коремчето на мама
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #61 -:
ноември 08, 2011, 17:36:37 »
И аз с моя болен мозък бях отишла към края на 6-тия месец до спешния за преглед,защото се съмнявах,че ми изтичат водите(колко съм луда..
) и така ме бръкна грубо една навъсена лекарка,че ми изскочиха очите от болка.И най-нагло ми вика "Ееее,отпусни се де!"
Нямаше ми нищо,но излязох разревана.
Активен
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #62 -:
ноември 10, 2011, 11:52:40 »
Kleo_20, стискам палци всичко с твоя юнак да е наред и да нямаме този "късмет" да попадаме на подобни лекари....
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #63 -:
ноември 12, 2011, 04:06:20 »
Скъпи дами, влитам неканена в тази темичка, само да предложа нещо на всички от София, които се чувстват добре и им се ходи на разни гимнастики и т.н. за бременни - ако имате свободно време днес вечерта към 19-20 часа, пишете ми на ЛС, че имам нещо интересно. Не е рекламно, промоционално и т.н. и нищо не продава, няма нищо общо с Авент, Нестле, секти, църкви, гурута или нещо такова
Дано не ядосам някой модератор с това, че не знам къде и как да го напиша (а ужким съм старо куче). Ще го пусна и в другата отчетна.
Активен
ilkata
Ентусиаст
«
Отговор #64 -:
ноември 12, 2011, 14:30:58 »
Здравейте коремчета как сте? Реших да ви пиша малко, че нещо ми се струва пуста нашата темичка.
Kleo_20 как си мила? Ние с нашия бебок си стоим вкъщи на топло. Днес имам една лека болка която усещам на пъпчето си исках да ви попитам някоя от вас знае ли на какво се дължи това? Иначе бебчо е много активен почти не спира да ритка и все ме побутва да ме напомня вечер да не го направя нещо докато спя
. Болките в таза, които имах понамаляха, но все още ме наболява, аз си го обяснявам, че е от разширяването на таза. В понеделник съм на ЖК и нямам тарпение да видим бебчо колко е пораснал. Хайде мамчета пишете какво ново покрай вас
П.С: Забравих да ви се похваляяяяяяяя... Днес моята най добра приятелка стана мама
и целия ден ми е много слънчев и усмихнат, нека и вашия бъде такъв. Целувки на коремчетата
«
Последна редакция: ноември 12, 2011, 14:32:55 от ilkata
»
Активен
shanny
Ентусиаст
«
Отговор #65 -:
ноември 12, 2011, 18:28:32 »
Здравейте мами.... Да се похваля - вчера ходихме на 4Д при д-р Петинка Цветкова - голяма сладурана. Много беше хубаво да го видя мишлето, че аз реално от около 2-3 месеца не съм го виждала. Още при пускането на ехографа докторката каза, че ще си имаме "колоритен мъж"
- през цялото време се фукаше нашето бонбонче с атрибутите си
Иначе личице съвсем за малко зърнахме, защото си беше сложил едната ръчичка пред главата в поза "мислителя", после явно ни се ядоса, че го надничаме и си сложи и другата ръка. Голям майтап. Докторката каза ако искаме да се поразходим и след час пак да дойдем да видим дали няма да ни се покаже - ама нц, бебо си вдигна и крака и вече картинката беше пълна
Иначе всичко му е наред, върви с около седмица-две напред - 1400гр сме /аз съм чак с термин края на януари - началото на февруари/. Така че основното, което благоволи да покаже на мама и тате е това, че е 100% мъж
Аз и на това съм много доволна, веднага ми се оправи настроението, а и нали всичко му е наред - ще го видим живот и здраве след няколко месеца в цялата му прелест
Активен
ilkata
Ентусиаст
«
Отговор #66 -:
ноември 14, 2011, 17:48:02 »
Ей мамчета каде сте?
Ние днес бяхме на преглед и бебо си расте и дивее в коремчето
Станал е вече около 1600. Незнам за момичетата който са горе долу в моите седмици, но нашия бебо е много много активен, както обичам да се изразявам той почти не спи. Пуснах си последния болничен преди този който трябва да пусна преди раждане. Немога да повярвам, че още малко и аз ще гушкам своето слънце.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #67 -:
ноември 14, 2011, 18:50:28 »
ilkata
, страхотно тегло си има вашия бебо
Аз вървя само с 4 дена разлика от теб. Накрая ще се състезаваме коя първа ще роди
Моята мадама също е много активна. В книгите пише, че бебчетата спели по 18-20 часа в утробата, а на мен ми се струва, че толкова време е активна вместо да спи
Последните дни сякаш малко по-малко шава, но то и мястото им става все по-тясно.
И на мен ми се струва невероятно, че остава толкова малко време. Имам да свърша още толкова много неща, да не говорим и каква промяна ще настъпи в живота ни....
Активен
shanny
Ентусиаст
«
Отговор #68 -:
ноември 15, 2011, 11:00:49 »
Нашият мишок и той 18-20 часа буйства вместо да спи. Ама по-добре така, все ще изтърпим още малко време. Аз ви гоня с 2 седмици май, ама то на финала не се знае кой няма да излиза и на кой вече ще му е тясно
Може заедно да си честитим
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #69 -:
ноември 15, 2011, 11:59:21 »
Здравейте и от нас
Вчера бяхме на преглед, всичко е ок, расте си бебчо
Нашето момченце пък не е от най-шавливите, обича да си мързелува. Все му се моля да ме ритне
Клео, Събинка, вие как сте?
Активен
shanny
Ентусиаст
«
Отговор #70 -:
ноември 21, 2011, 10:00:12 »
За момичетата от Варна - някой ходил ли е на тези отворени врати в Окръжна болницица? Искам да отида този четвъртък, от една седмица се опитвам да се запиша на посочения телефон в сайта, но никой не ми вдигаше или даваше заето постоянно, а днес ми вдигнаха и се оказа грешен номер. Та, ако някой е ходил и знае номера - ще съм благодарна ако го каже
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #71 -:
ноември 21, 2011, 12:17:09 »
shanny
, aз съм ходила. Но по същия начин не успях да се свържа по телефона. Затова отидох направо на място и нямаше никакъв проблем да се включа. То и никой не ме е питал дали съм се записвала или не
Как са останалите мами и коремчета?
Нашата госпожица явно все още има място и е много упорита в мърдането. Онзи ден бях подпряла някаква чинийка на корема си и тя се намести точно там и започна да побутва отвътре и в крайна сметка ми разклати чинията
Активен
shanny
Ентусиаст
«
Отговор #72 -:
ноември 21, 2011, 13:47:27 »
Ами, "мамо, моята къща да не е маса"
И на мен ми е много удобно понякога да си слагам разни неща на новосформиралата ми се масичка, ама гледам да не го притеснявам много много младежа.
Иначе ние определено не сме от кротките, от няколко дни си е опънал крака в дясно до кръста ми и там си поритва без да се притеснява, че на мен не ми е много комфортно
Понякога корема ми е като развълнувано море, много е забавно. Чак ще ми липсват тези моменти като родя
Нашата темичка нещо много е пуста...
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #73 -:
ноември 21, 2011, 17:53:31 »
Цитат на: shanny в ноември 21, 2011, 13:47:27
Понякога корема ми е като развълнувано море, много е забавно. Чак ще ми липсват тези моменти като родя
Днес, докато чаках за един преглед, "морето" се разбунтува и един човек много се впечатли и взе да вика "Ама то мърда!"
Какви са ви впечатленията за отношението на другите хора към вас? Аз почти не мога да кажа, че някой се е съобразил с бременността ми докато пресичам улицата, чакам на опашка или пък като се бутат в някой магазин. Държа да отбележа, че не се изживявам като болна или някаква жертва. Нито се опитвам да си издействам някакво предимство (абсолютно винаги си чакам реда и не споменавам, че съм бременна). Просто кротко си наблюдавам и си правя заключение доколко са толерантни хората.
Активен
shanny
Ентусиаст
«
Отговор #74 -:
ноември 22, 2011, 11:56:02 »
Честно казано сигурно в 10% от случаите някой обръща внимание, че съм бременна. На изборите два пъти чаках по две опашки /аз гласувах в различни секции за местни и президентски избори/, само на едната веднага като ме видяха разбутаха хората и ме пуснаха. На последната като ми дойде реда всички се развикаха и почти ми се накараха, защо не съм казала, че съм бременна - щели да ме пуснат. Ама аз още в началото си се разсъблякох, показах си не малкото шкембаче и си стоях послушно на опашката...
Иначе в един магазин за обувки още в началото на бремеността ми, когато имах много мини коремче, няколко продавачки се втурнаха да ми обуват обувките
а вчера обиколих сигурно 10 магазина, пъшках и охках докато нанижа поне по 3 чифта бoтуши от магазин - е, никой не се трогна! Не че умирам от желание да ми помагат, ама жеста си е жест....
Нали мъжа ми ми обръща внимание винаги - дава ми опора при така комичното ставане от легнало по гръб състояние, дава ми начален тласък при слизане от колата, обува ме понякога, какво друго му е нужно на един бременен човек
«
Последна редакция: ноември 22, 2011, 15:42:49 от shanny
»
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]