Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 08:36:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ "  (Прочетена 43225 пъти)

Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #45 -: октомври 30, 2011, 19:50:41 »

irkaaa като те чета сега се сещам аз когато бях на 4 Д-то и ми казаха пола на бебчо и толкова ясно се виждаше какво прави направо ми става едно мило...сигурно таткото ви е много щастлив нашия пък знаеше от самото начало че ще е момче и не беше изненадан а безкрайно щастлив, че се потвърди...

Много ви се радвам момичета и ви желая леки оставащи дни и накрая прекрасни здрави бебоци heart
« Последна редакция: октомври 30, 2011, 19:52:22 от Ивето » Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #46 -: октомври 31, 2011, 15:58:29 »

И нашия тати хич не се изненада като ни казаха, че е юнак. Той от момента, в който му казах, че съм бременна си знаеше какъв го е нарисувал  Wink Ние в сряда сме на ЖК и вече нямам търпение, че не сме го гледали от един месец, а аз тогава толкова и го видях - слънцето блестеше не екрана и само таткото му се любуваше....
Сега се ориентираме и за 3ФМ, защото втора не сме правили, а и искаме на някой по-хубав ехограф и специалист да го видим бебо, Варненските мами може ли да ми препоръчат някой /освен Балев, за него всички знаят/.
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #47 -: октомври 31, 2011, 22:29:12 »

Еххх, нашия тати пък много искаше момиченце pardon , но... сега вече крои планове(живи и здрави) как от малък ще го прави футболен запалянко, как щели да си играят и пр. sarcastic
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #48 -: октомври 31, 2011, 23:54:03 »

Сред толкова много юнаци, аз ще внеса малко разнообразие с нашата мадама  blum

shanny, аз правих първите две ФМ (третата е тази седмица) при Балев. Аз съм доволна. Иначе в клиника Темелков има и други лекари, които правят ФМ - д-р Цонев например. На 4Д пък ходих при Петинка Цветкова - там обаче отидох заради 4Д ехографа, а не заради лекарката. Но пък наистина ултразвука си го биваше  good А и Цветкова отдели достатъчно време и обясни и показа доста неща. Така че и това може да е вариант. Иначе много лекари(обикновени АГ) във Варна правят ФМ, но аз знам, че сертифицираните за това диагностици са само 5 в града. Така че, ако имаш възможност, заложи на някой добър диагностик.

irkaaa, честит  stork-boy
Активен
shanny
Ентусиаст
**

« Отговор #49 -: ноември 01, 2011, 10:25:47 »

Мерси, Слънце. Д-р Цветкова и други ми я казаха. Май ще отида при Балев другата седмица или по-другата, а по-късно и на 4Д. Колко струва 4Д при Цветкова?

Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #50 -: ноември 01, 2011, 13:55:49 »

4Д при Цветкова е 60 лв. Отделя доста време, записва ти диск с клипчета и снимки (те осигуряват диска). Има два монитора - единият е за нея, а другият е разположен точно срещу теб за по-голямо удобство. Имай предвид, че най-препоръчителното време за 4Д е до 24та седмица (въпреки,че някои ходят и доста по-късно).
Освен това някои хора използват посещението на 4Д, за да направят втората ФМ - така пестят време и пари. Аз обаче вече бях направила двете ФМ и на 4Д отидох повече за удоволствие  Girl_hide Ти имаш възможност да си ги съчетаеш.
За Балев записването става по телефона в клиниката - всеки петък записват за другата седмица. Прегледите са в понеделник и сряда.
Активен
shanny
Ентусиаст
**

« Отговор #51 -: ноември 01, 2011, 14:18:23 »

Мерси за подробното инфо  give_rose
Аз пък си мислих, че 4Д се прави по нататък ... явно трябва да побързам. Утре ще питам аз моята докторка, че аз плащам абонамент при нея и той включваше нещо със запис на диск, което в еуфорията, че съм бременна не запомних какво беше  blush

Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #52 -: ноември 01, 2011, 14:24:53 »

Ако си в Майчин Дом, там мисля че в абонамента ти влиза 4Д прегледа. Провери, за да се възползваш и да не търсиш други места.
Ако ще ходиш на третата ФМ при Балев, той препоръчва да се направи между 29-32 Г.С.
Активен
shanny
Ентусиаст
**

« Отговор #53 -: ноември 07, 2011, 16:37:14 »

Оказа се, че нямам включени 4Д прегледи, но си записах час при Цветкова за петък и тогава ще пиша колко растем. Че като гледам майка му колко расте, да има късмет малкия и той да не наддава  beating

Вие ходите ли на лекции за бъдещи родители? Ние открихме сезона в петък и събота, в АГ и Гранд Мол Варна, всички други лекции за съжаление във Варна са през седмицата и докато не изляза в отпуска на други няма да мога да ходя. Много беше полезно за мен /и двете лекции бяха по въпроси за кърменето/, аз нали ще съм сефте мама и всичко ми е интересно и ново... В събота имаше толкова голям наплив, че нямаше къде да се сяда чак....
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #54 -: ноември 07, 2011, 18:12:03 »

shanny, аз ходя на всички лекции  tease Само тази събота пропуснах, но пък съм била на друга лекция за кърменето - пак организирана от сп. Моето Дете. Трябва да се видим някой път по тези мероприятия  girl_wink
Аз също ходя и на йога за бременни - съвсем отскоро, но съм много доволна.

Миналата седмица бяхме на третата ФМ - бебка е 1330 гр. според ехографа  danceg
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: ноември 08, 2011, 09:20:44 »

Здравейте give_rose
Ние с малкия мъж прекарахме няколко дни в Т.Киркова-патологията.Приеха ме с контракции,болки и кървене предизвикано от груб преглед за разкритие angry diablo
Сложиха ме на системи,инжекции и лекарства.
Изписаха ни вчера следобяд на поддържаща домашна терапия.Малкия го гледа и доктор Стратиева на 3Д.Много добър и милспециалист.Безкрайно си разбира от работата.Оказахме се мънички.Всичко му е наред на бебко,но върви все така 2седмици назад.Ще ходя пак през 24 г.с.
Много ме натовари престоя в болницата.Моя доки ме изписа и сега основно ще лежа и ще си пазя коремчето.Дано устискаме с млакото ми момченце,че наистина е адски малко.216 грама е милото ми heart
Това от мен.Пазете се момичета-това е най-важното в момента give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: ноември 08, 2011, 11:19:00 »

Много кофти преживяване си имала,Клео. sad А защо се е наложил този преглед?Аз мисля,че би трябвало да се избягват подобни прегледи в начална бременност и то проблемна. huhhuh.gif
Дано се оправиш по-бързо.Стискам палци.  give_rose
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #57 -: ноември 08, 2011, 11:32:18 »

Клео не се притеснявай и ние вървяхме с седмица назад, наистина е много неприятно случилото се  много се дразня на груби лекари как може да се държат така с бременна жена...това е недопустимо!!! Пожелавам ти да се оправяш бързо и си почивай girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: ноември 08, 2011, 16:56:00 »

carlyangel когато отидох в спешния кабинет късно вечерта една стажантка ме прегледа понареждане на мързеливата докторка,която висеше и се подпираше.Налагало се за да се види има ли разкритие и не знам си какво си.Казаха ми,è съм за приемане,но ме върнаха понеже нямало места angry благодаря ти
Иве благодаря и на теб Дано никоя не преживява нищо подобно
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #59 -: ноември 08, 2011, 17:01:32 »

Клео, много гадно, че се е стигнало до престой в болницата  sad Аз също трябваше да лежа през повечето време, заради болки и контракции, но поне не е било толкова сериозно като при вас. Твоят цикъл да не би да е дълъг или нередовен  - в тези случаи определянето на Г.С. и съотвестващото им тегло не е съвсемм акуратно. Почивай си много, лежи възможно най-много време! Стискам палци всичко да е наред занапред give_rose
carlyangel, предполагам че прегледът за разкритие е заради контракциите. Прави се, за да се провери дали не е скъсена шийката и дали няма опасност от преждевременно раждане. Това, разбира се, не оправдава грубото отношение на лекарите  nea

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: