Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 11:50:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 190836 пъти)
anelia_
Любопитен
Публикации: 45
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #315 -:
февруари 21, 2012, 16:14:05 »
Ееее, да - всеки си решава, дали ще е професионалист или не, но е важно да има все пак филмче:)
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #316 -:
февруари 21, 2012, 17:34:42 »
Здравейте, момичета,
Гледам, че става въпрос за срокове, запазване на часове и т.н. Според Вас, колко по-рано е нужно да се запази час и дата в ритуалната зала (колко време напред записват), като Ви слушам поне 6-7 месеца напред?
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #317 -:
февруари 21, 2012, 17:40:16 »
Колкото по-рано толкова по-добре!
Ние запазихме началото на октомври за 29 април, а ресторанта го капарирахме на 3ти септември:)
Така че, ако имате ресторант запазвай часовете.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #318 -:
февруари 22, 2012, 23:39:20 »
Цитат на: slavinasss в февруари 20, 2012, 21:33:16
Здравей _Ezra_,
моята сватба е на 15 септември и аз се спрях на Вики като гримьор. Вече ходих при нея на пробен грим след като и се обадих и си уговорих час. Хубаво е да си разгледала снимки на неин грим във facebook, за да си ориентирана какво искаш. Може да отидеш и по някакъв повод - например 8 март, тъкмо да си използваш грима. Аз отидох на 14 февруари и се получи много добре. Вики е много приятен човек и много добра в работата си.
а колко струва пробния
аз си мислех дали имам някакъв подходящ повод ама се оказва, че не-та може да си направя пробен и после една хубава разходка и снимки в розариума на Дружба, че да използвам
хем милото има по-хубаво фото
Активен
Smily
Любопитен
«
Отговор #319 -:
февруари 25, 2012, 18:26:59 »
Цитат на: Milataaa в февруари 20, 2012, 22:05:20
Относно тортите на Lamore - ние лично бяхме доволни, беше вкусна и прясна, за външен вид - отговаряше точно на снимката, по която я избрахме, така че бих дала само положителен отзив за тях, въпреки че може и да не съм актуална, мина време
от август 2010. Аз нямах големи изисквания към тортата, заложихме на стандартен техен модел, вече като съм виждала работата на Bubolinkata всички торти ми бледнеят, но за съжаление тя е от София...но съм абсолютно запленена от блога й.
Попадала съм на тази страница, но никога не съм чувала отзиви, а е от Варна, ако сте чували нещо, може да споделите:
https://www.facebook.com/pages/Cakes-by-Mina-Bakalova/220467671320537?sk=photos
Аз понеже бях чела за доста неприятни изненади по повод нестандартен дизайн, реших да заложа на сигурното.
Относно часовете при Вики и по принцип за запазването на всеки професионалист относно саватбата бих препоръчала да си запазвате час винаги малко по-рано, ако е сигурна датата ви. Вече ще бъде въпрос на късмет в последния момент да има удобен за вас час. Но най-добре е да питате лично, за да сте сигурни.
Искам да споделя с вас най-любимата ми торта на Bubolinkata, не е сватбена, но е вдъхновяваща
Относно снимките - нашите снимки са от Емил Пенчев, Графити студио, тук можете да видите друга сватба, за която е правил снимки:
https://www.facebook.com/photo.php?v=2074554631373
Иначе не от Варна, но фотограф който можете да наемете за Варна - Влади Балевски, влюбена съм в неговата работа, Ангел Ненов, Ка студио - абсолютно доказани имена в моите очи. Студио X - според мен подхождат не толкова творчески, но там зависи и на кой фотограф ще попаднете. Разгледайте сайтовете на тези фотографи и ще се убедите сами кой е вашият човек
За нашата сватба миналото лято обиколихме всички сладкарници във варна и пробвахме.Най-доброто наистина беше Ламор.Аз останах много доволна.Верно е за фондана, но иначе са им много вкусни тортите!
Активен
Smily
Любопитен
«
Отговор #320 -:
февруари 25, 2012, 18:31:09 »
Цитат на: anelia_ в февруари 21, 2012, 14:40:18
_Ezra_
- Ди Джей Съни ми е фаворит, като по-евтин вариант мисля, че е Пламен, който работи с Горчев и също е добър
yara
- имам приятелка, която на сватбата си нямаше видео, а само фото. Снимките и бяха страхотни. Един от гостите и беше направил клипче с телефон и тя като го гледа се просълзи и каза, че няма по-голяма емоция от това. Не знам, може би след време ще е толкова мило като си гледаме филма. Други казват, че толкова бързо минава сватбения ден, че се пропускат много моменти и добре, че е видеото - за да видят всички детайли, да се чуят гласовете, да се видят гостите и емоцията в очите и по лицата. И всички тия мнения ме подтикнаха да решим в бъдещия ми съпруг да отделим парички за видео, което не е малко, но пък е спомен за цял живот. И като се сетя, че само за обличане на столове ще дам около 350 лв
И аз много го харесвам.Беше ни Ди Джей на сватбата.Останахме много доволни.Купона беше страшен.Присъствала съм и на Сватби, на които води Горчев, прави невероятно шоу.Много е забавен.
Активен
Smily
Любопитен
«
Отговор #321 -:
февруари 25, 2012, 18:57:12 »
Цитат на: zp_70 в януари 30, 2012, 12:38:08
Здравей,
Smily
,
Много ще се радвам, ако мога да погледна някъде снимки от твоята сватба, ще се радвам и да разкажеш как се е получила самата сватба и какви са били впечатленията на гостите. Къде точно бяхте в градината (кога свъщност беше сватбата)?
Пожелавам ти весело прекарване в Африка
Здравей zp_70.
Прибрахме се преди няколко дни от сватбеното ни пътешествие.Беше невероятно красиво.Истински очарована съм.И естествено нали се сещаш, че там не влизах във форуми))))
Та моята сватба беше на 09.07.2011.Наши снимки има качени в сайта на Вила Марциана.Момичето с красивото нежно розово букетче:))))
Какво да ти кажа, гостите ни останаха много приятно изненадани от мястото.Елегантно, сред природата, с много въздух някак.Персоналът си вършеше много добре работата.Само на мъжа ми един приятел си беше подпийнал доста, че се развикал, защото му били взели порцията, а той не бил си доял!!!
Донесли му после друга, а той вече не искал.Ама в крайна сметка се разбрали с добро.Почерпили го хората и той после вече беше доволен.Това го научихме след сватбата.Кухнята им е супер, макар, че аз почти нищо не си изядох.То нямаш време от ритуали.Гостите ни казваха, че не са били на по-хубава сватба.А аз съм субективна, защото беше нашата и за мен си остана незабравимо.
А ти както си решиш за там.Важно е да разпознаеш своето място и да се чувстваш единствена:).
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #322 -:
февруари 27, 2012, 10:53:34 »
Благодаря Smily,
можеш ли да ме ориентираш, като цени на куверти и допълнителни неща, които биха искали заплащане към вилата. Може да ми пишеш и на лични, ако решиш.
Иначе снимките от сайта са страхотни
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #323 -:
февруари 28, 2012, 12:30:23 »
Ние си записахме дж Уили
надявам се всичко да мине супер
общо взето най-важните неща ги отметнахме.
Активен
Smily
Любопитен
«
Отговор #324 -:
февруари 28, 2012, 18:56:43 »
Цитат на: zp_70 в февруари 27, 2012, 10:53:34
Благодаря Smily,
можеш ли да ме ориентираш, като цени на куверти и допълнителни неща, които биха искали заплащане към вилата. Може да ми пишеш и на лични, ако решиш.
Здравей zp_70,
нещо не мога да ти изпратя лично съобщение.Изхварля ме!
Мога на меил да ти пиша ако искаш, че вече четвърти път пробвам!
.Иначе цените на кувертите миналата година си бяха нормални.
Поздрави,
Активен
Smily
Любопитен
«
Отговор #325 -:
февруари 28, 2012, 19:02:44 »
Цитат на: zp_70 в февруари 27, 2012, 10:53:34
Благодаря Smily,
zp_70 или ако искаш ти ми изпрати лично съобщение и аз ще ти отговоря.Не знам защо не ми се получава!?
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #326 -:
февруари 28, 2012, 19:41:37 »
Момичетаа, само да споделя с вас че и аз си имам рокляяя
ПРЕКРАСНА Е, и съм такава... булка с нея
Не очаквах въобще, че ще ми стои нещо подобно толкова добре, се убедих за пореден път, че каквото и да ти говорят приятелки, каквото и да се пише във форумите - собствения опит най - добре говори за всичко. Искам да си върна думите от един по ранен мой пост, в който коментирах, че Ла Споза няма голям избор от модели, че едва ли не правят всичко възможно да те вържат с капаро - за шиене ако не си харесаш нищо от там... С всичко това описах горчивия опит на една приятелка с булчинската й рокля. При мен стана точно обратното... бих път до Добрич в Сан Патрик, за да ми се покажат 6 рокли и да чуя: "Ами това е - другото не е това което търсите.." Направо бях застреляна.
В Ла Споза открих РОКЛЯТА си !!! И имат избор от рокли и постоянно получават нови модели. ДОВОЛНА СЪМ !!!
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #327 -:
февруари 28, 2012, 22:28:40 »
Цитат на: iravl в февруари 16, 2012, 22:14:18
girlinblue182
, вие за коя дата сте? с Willy и ние се срещнахме, много добро впечатление ни направи.
Нямах време да влизам, та чак сега видях съобщението, ние сме на 25.08.2012
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #328 -:
февруари 28, 2012, 22:39:12 »
Момичета, някой има ли наблюдения за Сватбена агенция "Алба"? На мен г-жата ми направи много добро впечатление. Другият ми избор е "Марима". Аз искам да ми ушият роклята, но се колебая, понеже нямам много отзиви по този въпрос. За Ла Споса чувам различни мнения, но на мен са ми малко височки цените им... Та, къде могат да ми ушият рокля на нормални цени (до 500лв.)
Активен
dolly
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #329 -:
февруари 29, 2012, 09:26:14 »
И аз открих роклята си в La sposa! Изключително съм доволна от всичко там. Перфектно обслужване, отзивчиви и усмихнати момичета, ненатрапващи мнението си. Обръщат на всички достатъчно внимание, обясняват всичко, което е важно, за да направиш избора си, не се сърдят ако искаш да пробваш и 50 рокли. Аз лично само моята си рокля облякох 5 пъти. А моделите....прекрасни са...и са наистина доста на брой! Успех на всички в търсенето на ВАШАТА рокля!
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...