Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:50:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 9-та част  (Прочетена 164836 пъти)

Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: март 02, 2012, 11:01:21 »

yara , maianiki поканите ви са страхотни  Bravo
maianiki , текста вътре на картона ли е напечатан или на паус? Сама ли си ги направи ( че не помня  blush )
Активен
petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: март 02, 2012, 11:03:38 »

И моите не са скъпи , само за родителите и сестрите избрахме различни  и ще са с различен текст от останалите
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: март 02, 2012, 11:05:58 »

maianiki моите също са на ембосинг машина,само че избрах друг шаблон,май трябваше да избера като твоя...нищо,надявам се хората да ги харесат.Когато са напълно готови ще кача снимки..
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: март 02, 2012, 11:23:02 »

Мариелка,поканите ми ги направи една жена от Плевен(ако искаш инфо.пиши на личния за да не звучи като реклама).Картона е от по-тънките  и позволява печат директно .Жената ми предложи и вариант от по-дебел перлен картон,но при него трябва да се лепи допълнително лисче с текста,а и релефа се пукал по-често.
Аз си купих панделката и си я украсих сама.Така че заплатих 65ст.за поканата.Същата ми я предлагаха със по-дебелия картон на 1.60лв. nea(със вързана на панделка органза,без перлички,без нищо..)
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: март 02, 2012, 12:33:14 »

maianiki наистина са много хубави и тоооооолкооооова евтини.

Еzra - прекрасни сладурски покани. Според мен живот и здраве са страхотни за покана за кръщене:)))
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: март 02, 2012, 13:10:48 »

Момичета къде мога да намеря програма за сватбения ден?Някой от вас правил ли е?
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #411 -: март 02, 2012, 13:36:27 »

Bulka88 какво разбираш под програма за деня?  huhhuh.gif ако разбирам правилно, това е списък по часове, който изготвяш сама-на база на това, което сте запазили като часове. или "екшън план"  smile например: в 12 ч. идва фризьор, в 1 идва гримьора, в 2 взимане на младоженеца..и тн-целия ден.
maianiki супер са  Bravo
yara  Bravo много са нежни  smile
_Ezra_ давай смело- сигурна съм, че ще станат много красиви!  smile докато ги правиш ще ти хрумнат много идеи  Wink и гостите ще им се радват повече, като разберат че си ги правила ти  good
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: март 02, 2012, 14:16:35 »

Аз сега открих цената на тия покани, дет ги бях показала и направо хлъцнах (а толкова ми харесват), но разбирам че е трудно и труда и таланта се заплащат  good (6,50-7,00 лв е една)
http://kornishonka-handmade.blogspot.com/2011_04_01_archive.html
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: март 02, 2012, 14:25:07 »

Да списък по часове.Искаме да ги раздадем на гостите,за да знаят как ще мине деня,понеже с милото сме от различни градове,сватбата ще е вечерна,но всичко ще започне от 12:00.Искам гостите да са на ясно кое кога започва,за да преценят къде да присъстват и къде не...Искам самия текст да е интересен и забавен,в същото време не мога и дизайн да избера...който има идеи и предложения да помага...
Толкова много подробности.....сама си усложнявам живота,но какво да се прави  star
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: март 02, 2012, 14:28:44 »

Булка 88 , напиши wedding program  в гугъл -излизат много предложения като дизайн и текст. smile
Езра , и аз хлъцнах ама от красотите от линка ти ... heart заслужава си парите, много са обаче.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: март 02, 2012, 14:37:00 »

Да вече проверих там,но нищо не ме грабва.Благодаря ти все пак  give_rose
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: март 02, 2012, 14:46:59 »

Bulka,  да дам тогава мои идеи Wink
значи едната ми е да си сложите малка снимчица в началото на листа и отдолу програмата:
http://www.carnetdefrance.fr/media/faireparts/faireparts/image/80354.png

Другото което е, може да навиете около дръжката на цвете в цветовете на сватбата ви лист с програмата пак в гамата на сватбата. Така ако е роза примерно- ще се вижда само главицата на розата.

Трето- електронен вариант- правите текст, слагате пак ваша снимка или картинка и пращате предварително

ето и една друга идея- може да ги поставите в някакъв съд или декоративен лист на самите столове като този:

Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: март 02, 2012, 14:51:22 »

Благодаря ти мила Еми  give_rose Май само първия вариант е подходящ,понеже забравих да спомена,програмите ще се раздават заедно с поканите....за това съм се разбързала,още не сме раздали поканите...а нямам никакво време sad
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: март 02, 2012, 14:53:06 »

аз мисля че е и най - добър, след като е заедно с поканите, тамън ако имате наоколо лазерен принтер, може да се оформи бързичко и да се разпечатат smile
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #419 -: март 02, 2012, 15:03:49 »

Bulka88 идеята е добра за тези програми  good моя съвет е да го направите практично, без много финтифлюшки, защото това е и основната му цел-да помага и ориентира гостите, да им даде информация  Wink не е като поканите-да трябва да е красиво, за да го пазят за спомен  pardon още повече, гостите не са свикнали да ползват нещо подобно и част от тях може и да го забравят в деня  Wink
вземи хубава хартия (картон) и го разпечатай вкъщи на принтера. единствената декорация-панделка, цветче, някакви завъртулки в ъглите. не му се втелясвай много  blum
дори хумористичния текст е излишен според мен-просто изброй събитията (всяко на нов ред, болднато примерно) и часовете, с кратко обяснение. повече не ти трябва  pardon
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: