Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:23:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г.  (Прочетена 67196 пъти)

mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: септември 25, 2011, 17:25:29 »

и аз се нареждам на опашката миличка имаш да разправяш и за почивката .
Активен
steli4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: септември 25, 2011, 23:58:06 »

Хейй  beating ама не ни оставяй така " следва продължение" и да чакаме до другия четвъртък  Fly то по-гадно и от да чакаш на сериала си следващия сезон  nea Хайдее искаме ощее  popcorn  Още! Още! Още...
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: септември 26, 2011, 09:00:51 »

хихихи права е steli4ka ние всички чакаме с нетърпение разказа smile  особено след вълнуващото начало.... give_rose
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: септември 26, 2011, 10:10:57 »

Извинявайте, ама трябваше да ходим на гости при нашите и нямах време да пиша badgirl

дадох последните инструкции на нашите, защото имаше малки задачки за Любо и... RUN RUN RUN witch отидох да се скрия в другата стая, заедно с една приятелка.......

Следва продължение.... write write write write

Продължение....

Преди да се скрия в другата стая надникнах пак през прозореца на моята стая и какво да видя - нашата кола (която трябваше да кара един приятел) вози фотографката и видеооператора Oh my ... Не били гостите   laugh Супер, щях да имам време и за фотосесия danceg Качи се фотографката снима ме и междувременно ми обясни, че младоженеца идвал и то не е бил много зад тях, което означаваше, че нямаме много време. През това време дойде един братовчед на Любо, който има момченце на 4 годинки, ама такъв сладур беше - с един черен костюм, бяла ризка, вратовръзка, направоооо страшен шафер си имах. Той също дойде при мен в стаята, да затискаме вратата. Докато се снимаме отново се чуха клаксони, но този път МНОГО повече клаксони и този път със сигурност беше ТОЙ!!!!  girl_impossible girl_impossible girl_impossible Освен клаксони се чуваха тъпани, тромби.....ЛУДНИЦАААА Elvis  yahoo yahoo yahoodrum violin

Момичета, чувството в този момент не може да се опише с думи girl_in_love  heart butterfly Сега пак си го спомням и пак го изживявам.......неописуемо е!!!! Каквото и вълнение да е било преди това, не може да се сравни с това - чуваш как идват да те вземат и си в едно сладко очакване на мига, в който любимия мъж ще влезне при теб и ще те прегърне и целуне kiss любов заедно twohearts girl_in_love girl_in_love girl_in_love

Чувах, че се качват по стълбите и той казва "сега да видим в коя стая е crazy" Помислих, че ще развали изненадата и ще влезне директно при мен, но не......запътиха се към другата стая и започнаха да натискат вратата, а моите шаферки не успяха много дълго да удържат фронта, но все пак успели да "изкарат" някой лев в обувката girl_wink В последствие разбрали, че освен банкнотите от по 2 лв и един куп стотинки моя хитрец сложил и една банкнота от 60 лв на ЦЯЛО - досущ като педесетачка, ама пише 60!!!! Oh my ... Oh my ... Продали ме за фалшиви пари!!!!

После като не ме намери в моята стая дойде в тази на сестра ми, където аз, една приятелка и малкия шафер уж затискахме вратата blum Влезна почти без проблем, целуна ме, каза че съм много красива и в следващия момент видя късата рокля и само каза:" Ама ти така ли ще ми ходиш, а? Oh my ... Oh my ... Oh my ..." Естествено се шегуваше, а аз му отговорих "Първо, няма да ходя никъде, защото съм без обувка и второ - ако не ме искаш - тръгвай без мен blum blum blum" Той каза, че без мен не тръгва  heart *INLOVE*и отиде да търси обувката. Намери я и малко се затрудни докато ми я закопчае, но все пак се справи....Поздравих гостите, всички ми честитяха, казваха ми колко съм хубава........този момент беше като насън - усмихвах се, вълнувах се, треперех и едвам закичваш близките.......

После слезнахме долу на двора, където бяхме сложили мезета, сладки, напитки. Накъдето и да погледнех имаше все нови и нови хора, не очаквах толкова много хора да дойдат look look look Изведнъж триетажна къща с двор се оказа тясна - навсякъде имаше гости danceg yahoo tease Поздравяваха ме, вдигахме наздравици, поиграхме хорце,  поснимахме се photograph в градината и тръгнахме към ритуалната зала moto moto moto

Следва продължение  writer write

На работа съм вече и трябва да поработя blush
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: септември 26, 2011, 10:32:43 »

Веси всичко изчетох на един дъх супер нямам търпение за продължението ето че това беше вашата приказка и се радвам много че всичко е било така както искаше .Много семейно щастие ви пожелавам и да се обичате така и на златната си сватба.
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: септември 26, 2011, 10:39:27 »

След това продължение вече искам и снимкииии smile Веси, не се познаваме, но само като чета как разказваш вънуващо, прото незнам.... ако не го пишеш ами го говориш smile разказа наистина е много емоционален ....
Активен
echi_
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #186 -: септември 26, 2011, 10:45:39 »

Много е вълнуващо heart...мислих да изчакам края и тогава да пиша, но нямам търпение, наистина ме развълнува, а кото си помисля, колко още има да разказваш.....нямам търпение!!!!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: септември 26, 2011, 12:37:27 »

Страхотен разказ, Веси. Като го чета и аз преживявам всичко.  smile
Чакаме продължението.  tease
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #188 -: септември 26, 2011, 13:04:50 »

Веси, чудесен разказ! Искаме продължениееееее!  yahoo
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: септември 26, 2011, 13:52:18 »

Оллеее настръхнах 100 пъти докато четаях разказа,а това е само началото  smile .Нямам търпение за следващата "глава от романа ти" .
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: септември 26, 2011, 15:44:40 »

Продължение....
Пристигнахме в ритуалната зала към 16.00ч, а трябваше в 16.10ч да влизаме вътре, нооо сега нещо много тъпо са го измислили на тази зала, че се излиза от там откъдето се влиза и трябваше да изчакаме една сватба да си отидат, за да минем ние pardon Чакахме, чакахме, ама вече стана 16.10ч, а те още се снимат... beating beating Заобиколихме с младоженеца отстрани да не се засичаме с булката и влезнахме накрая - те може цял ден да се снимат nea
Ритуала мина доста бързо, казаха ни нещо, подписахме се, НАСТЪПИХ ГО (а съвсем бях забравила, добре, че кума или кумата ме подсети - не знам точно кой girl_wink), после докато си слагахме халките си казвахме разни неща, ама честно ви казвам НЕ ПОМНЯ ИЗОБЩО КАКВИ БЯХА blush blush blush Никакъв спомен нямам от този момент, все едно не се е случвало!  GROAN :star:Нямам търпение да видя видеото, за да си припомня girl_wink
След това излезнахме пред ритуалната зала, всъщност изнесе ме съпругът ми  :badgirl:и понеже музикантите бяха още с нас, решихме хоро да играем, ама аз не съм много добре в хората и уж да го водя, ама не мога - дърпам една приятелка и й шепна да ми каже дали право хоро да играя sarcastic funnytooth Справих се де, извихме хорцето, закачах тюла на роклята 100 пъти (не че ми пукаше особено - нали веднъж я обличам girl_wink), а гостите на следващата сватба седят отстрани и чакат. Както и да е, то не продължи много дълго, не сме ги изтормозили, ама и какво да се направи - не сме го измислили ние това  да се влиза и излиза през едно и също място pardon

След хорото гостите отидоха към църквата, а ние си направихме малка фотосесия с кумовете. Не сме се снимали кой знае колко, ама нямахме и много време pardon

Следва църквата  priest Първо - трябваше да чакаме същите онези младоженци, които чакахме преди да влезнем в ритуалната зала :vivasvat:Второ - аз докато чаках в колата Любо дойде и ми каза, че свещите ни от жегата са се изкривили и едната се е счупила, та  кумовете изтърчаха да купуват нови и това не е всичко, което се случи в църквата.....Преди да влезем поповете казаха да изчакаме да влезнат гостите и ще ни викнат когато трябва и точно ни викнаха и тръгваме - една от бабките дето "работят" там се провикна: "Къде тръгнахте, не влизайте още!!!!" Аз съответно спирам, но Любо ме дърпа, попа ни вика..... :laugh:Станахме за смях - не знаем да влизаме ми, да чакаме ли, а попа вика - "Каквото попа ви каже, това ще правите!Хайде влизайте!" Влезнахме най-накрая и започна венчавката, но..........Хахах, не си мислете, че това беше всичко girl_wink Изведнъж единия поп докато пее и стига до частта с нашите имена и.......... ни прекръсти на Дафина и Иван!!!! sarcastic sarcastic Вече щях да падна, стоя и стискам Любо за ръката и не знам какво да кажа girl_impossible Няколко пъти ни повториха грешните имена, а ние стъписани си мълчим ohah ohah ohah Аз през цялото време си мислех  - как да ги прекъсна, като ни снимат и въобще не се сещам, че това може да се изреже на филма. Накрая добре, че видеооператора чу и той и каза на поповете, та оправиха грешката и започнахме отначало "ВТОРИ ДУБЪЛ" banana banana Ритуалът иначе беше хубав, не много дълъг, но все пак повече отколкото в ритуалната зала. Като свърши излезнахме и навън ни чакаха толкова много хора, всички застанали с фотоапарати, телефони и ни снимат. Направо се почувствахме като звезди на "червения килим" danceg Докато се снимахме и пускаме гълъбите един от тях "нацапа"  (сещате се как blush) майка ми  laugh ROFL Иначе беше много нежно и романтично с тези гълъби, а даже пускахме два пъти по два гълъба, защото както ви бях казала по-рано един приятел има гълъби и каза, че ще донесе два бели, но един братовчед на Любо не заел и решил да ни изненада и той донесъл още два pardon
След това имаше малко снимки с близки  и роднини и междувременно разбрахме, че кръщелните ни ги няма!!! Същите бабки от църквата твърдят, че ги дали на някаква жена, но ние питахме всички и никой от нашите гости не ги беше взел crazy angry angry Тази църква ще има с какво да я запомним, обаче - не стига всичко останало до сега, ами и кръщелните ни загубли beating angry Добре, че кумът се сетил да поиска телефон на предишните младоженци, та на другия ден се  чухме с тях и се оказа, че са дали нашите кръщелни на някаква възрастна жена от техните гости! Това обаче го разбрахме чак на другия ден и междувременно тръгнахме от църквата към ресторанта малко поизнервени, а и закъснявахме вече.... focus

Това е за сега момичета.....свършвам работа и довечера, ако мога пак ще пиша write write write

P.S. Съжалявам, ако ви изнервям или съм досадна с подробностите, но аз съм си такава - не мога на кратко да разказвам случка от ежедневието, а пък за сватбата........няма начин просто pleasantry blush
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: септември 27, 2011, 11:32:48 »

Искам продължение yahoo
Чак съм си отворила устата, така интересно ми бе да чета (усетих се след като колегите се измайтапиха с мен)
И чакам снимки с нетърпение!
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: септември 27, 2011, 20:55:16 »

Страхотно Веси изчетох го на един дъх искаме  yahoo *YAHOO*ощеее
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: септември 28, 2011, 14:17:22 »

Радвам се, че ви харесва give_rose Извинете ме за забавянето, не ми остава много време да напиша продължението, но ето сега ще се опитам:

Цитат
....и междувременно тръгнахме от църквата към ресторанта малко поизнервени, а и закъснявахме вече....

Отидохме в ресторанта, направихме една мини-фотосесия отпред на паркинга и благополучно с един час и половина закъснение влезнахме в ресторанта Bravo Там имаше малко недоразумения, за които съм написала в съответната тема и не възнамерявам да си пълня темичката с тези неприятни спомени diablo
Искам само да похваля ресторанта за прекрасно украсеното платно, което мога да ви покажа още сега на една снимка от моя приятелка: между другото, това ми е една от любимите снимки girl_in_love, но да не се отклонявам много.....
DJ- я ни посрещна, свекървата ни захрани, после ние захранихме нея и майка ми и дойде време за  *db*горчивата" наздравица с шампанското CHEERS Много хубав момент heart  Ритнах менчето, изпадна червеното цветенце, но менчето, заедно с бялото беше по-напред и DJ-я каза, че първото дете ще бъде  stork-boy След това се настанихме, сипахме си напитки и вече се започна ГОЛЯМАТА СВАТБА (както я нарича малкия шафер с костюма, за който ви писах по-рано) Първия танц на младоженците - беше на ето тази песен: http://www.youtube.com/watch?v=S-bgq1kaEKI&feature=related Беше толкова нежно, толкова хубаво, незабравимо просто girl_in_love В последствие една приятелка ми каза, че се е разплакала като е чула песента, толкова силно й е подействала и много се е развълнувала докато ни е гледала как танцуваме само АЗ и ТОЙ на дансинга! :'(
След това се започнаха едни танци, хора,...страшен купон стана  Party time
Речта на кума  Speech беше много хубава, а пък и той я направи и много забавна, защото като стана да говори и опъна един "чаршаф" няколко метра дълъг и DJ-я го попита дали един час ще му стигне laugh След речта имаше изненада, за която никой нищо не знаеше. Братовчедът на Любо, за който ви писах, че беше подготвил изненадата с гълъбите при църквата, беше организирал едни брейк танцьори от групата X Energy Crew, които направиха страшно шоу Bravo danceg yahoo Тези момчета са страшни просто. Изненадата беше огромна, никой не знаеше за тях и изведнъж DJ-я каза нещо, аз дори не чух много добре и те излязоха на дансинга и започнаха - ходене на ръце, въртене на глава, разни чупки, танци.....беше супер просто.danceg  
При чупенето на погачата първия път бяха равни парчетата и имаше втори опит, при който аз отчупих по-голямото и разбрах, че на мен се пада честта да нося парите вкъщи, а на любимия - да ги харчи pleasantry Имаше и булчино хоро, при което всеки, който се хване на хорото взима букета ми и накрая, ако е в мъж ще имаме момче, а ако е в жена - ще имаме момиче. Падна се  baby_boy отново, ама този път беше малко нагласено, защото един от гостите като се хвана на хорото и взе букета, не го даде на никой повече funnytooth
Като минаха хвърлянето на букета и жартиера, дойде ред на тортатаааа.....
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: септември 28, 2011, 14:18:49 »

Аз отпреди му се бях заканила на Любо, че на сватбата ни ще го омажа яко с торта, ама той все казваше, че няма да ми позволи Tongue Отрязах едно парче и така му го лепнах на лицето, че чак сама не вярвах на очите си sarcastic и малко даже ме хвана страх от това какво ли ще последва след това, да не вземе да ми плясне лицето в останалата торта. Да ви кажа......не ми остана длъжен. Може сами да се уверите: ROFL
Много беше весело, стана такъв купон, а пък и след нас имаше няколко двойки, които направиха такова мазало с тортата и те, че целия под беше в торта и се наложи да го мият след това, защото щеше да се пребие някой .
Последното нещо беше също изненада  - 6 броя балони с обещания, които DJ-а ни беше подготвил и трябваше с Любо да се редуваме и да си избираме балон с обещания. На мен ми се падна - Да мия чинийте всеки ден (то и сега си е така, ама той ми е обещал миялна girl_wink); да не закъснявам след работа (аз се прибирам с него blum) и да го заведа на меден месец където той поиска ( то така и стана, защото както знаете, че не искаше въобще да ходим, та поне едно място хареса yahoo)Неговите обещания бяха: да ме събужда всяка сутрин с целувка (така и прави, не мога да се оплача air_kiss), да ми подарява подарък на всяка заплата (днес или утре ще взима заплата и ще си купуваме кафемашина danceg) и третото да ми купи нова кола (ние я сменихме преди 8-9 месеца и сега новата е на мое име, така че и това се счита за изпълнено girl_wink)
Кумата ни подари бутилки с различни алкохоли за първата годишнина, за първото бебе, за сребърната и златната сватба, като всичките бяха надписани със закачливи весели текстове и много хубаво украсени Bravo
Общо взето сватбата беше много весела, почти всички гости ни казваха, че на по-весела сватба не са били, а на мен ми казваха, че изглеждам много щастлива и как ми се възхищавали, че не съм седнала цяла вечер. За това обаче, огромна заслуга има и нашия ДJ AIVEN, който повечето от вас познават от тук give_rose Bravo Писах и в съответната тема да го похваля, но няма да пропусна и  с вас да споделя! good
Купонът продължи в дискотеката, но не успях да издържа толкова време с роклята и се преоблякох точно преди тортата. Прибрахме се към 7 часа сутринта, като преди това ядохме банички за закуска sarcastic sarcastic Като станах забелязах, че обувките ми са се разлепили и на това му викам аз "да ги скъсаш от танци", а от 10-те имена общо на двете обувки бяха останали само 2 *db*На другия ден станах към 18 часа  Oh my ... Oh my ..., ама аз съм си от поспаливите, така че това не е нещо ново за мен! blush

Искам да ви кажа, че въпреки "ранния" час, в който се прибрахме си имахме и брачна "сутрин", но явно бебето не сме го направили този месец и другия да стискате палци!

Всичко беше прекрасно, момичета!:girl_in_love: girl_in_love girl_in_love Сега още веднъж го изживявам сякаш и нямам търпение да видя филма и снимките! На деня не пророних и сълза, но като го гледам сигурна съм, че няма да ми се размине този път :'(

Благодаря на всички, че отделиха време да прочетат и споделят НАШАТА ПРИКАЗКА! give_rose give_rose give_rose

Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: