Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 09:09:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г.  (Прочетена 67244 пъти)

Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #135 -: септември 16, 2011, 10:45:42 »

Весиии днес е ден за релакс, така че остави всякаква работа отдай се на пълноценна почивка, защото утре те чакат многооо емоции, танци и все хубави неща. Как е настроението вкъщи? Желая ти един вълнуващ и запомнящ се ден. Целувки и прегръдки.
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: септември 16, 2011, 11:08:21 »

И аз да се включа в пожеланията - не се ядосвай за нищо утре, какво и да стане не позволявай който или каквото и да било да ти развалят настроението. Помни, че това е ТВОЯТ ДЕН, ти си принцесата, която ще събира възхитителните погледи на всички. Желая ти много усмивки и прекрасна сватба!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: септември 16, 2011, 14:08:05 »

Опааа, опааа! Вълнувам се и аз многоо!  danceg Eeager За стотен път да ти пожелая да бъдеш мноооооого щастлива и да се насладиш на всяка секунда!!!
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: септември 16, 2011, 18:16:38 »

Веси, много усмивки ти желая в утрешния ден и неспирна обич след това  heart
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: септември 16, 2011, 23:12:11 »

Момичета, целувам ви всички и ви благодаря за подкрепата и вниманието! Пиша ви преди да си легна за последно като госпожица badgirl, за да ви разкажа малко от тези дни защото едва ли утре ще имам време blush
Първо - във вторник отидохме до ресторанта, уточнихме менюто, масите, гостите - всичко!
Това ми беше най-голямото притеснение и оттам вече се успокоих и изпаднах в една леееееекааа еуфория вече! Blush Blush След това сряда и четвъртък минаха бързо, имах доста работа (работих до четвъртък включително) и само привечер оставаше време за последни уточнения, като например тейбълките, колата, етикетите.............ЕТИКЕТИТЕ само да ви кажа, че ги гледах 100% и аз и колеги и роднини и кой ли не, включително и вие милички и никой, ама никой не видя, че вместо "оцеляла" съм написала "ощеляла" sarcastic Видях го едва след като всичките бяха напечатани и нямаше какво да се направи laugh funnytooth Е....останаха си така! Аз между другото промених шрифта и сега са доста по-четливи, но това само прави грешката още по-набиваща се на очи tease Това да му е кусура, както се казва pardon

Колата ще бъде джип RANGE ROVER, черен, ето такъв: banana

Само ще вмъкна за fabolus - в ресторанта си имат менче, платно, чаши за наздравицата и мед и сол за посрещането. За менюто ще ти напиша допълнително, защоото сега нямам много време!

Днес сутринта бях на маникюр и педикюр - момичета, стана невероятен, точно какъвто исках! girl_in_love Ще кача снимка след утре, за да снимам на фона на роклята и обувките girl_wink

Следобед ходихме да закараме в ресторанта алкохола и балоните и след това си дойдох вкъщи при родителите и ей до сега играхме едни хора, едни чудеса Party time......нашите не са много по хората, та уж да тренираме  laugh sarcastic бяха много смешни, добре, че е гаджето на сестра ми да отсрами нашата рода blush

Сега си лягам, но не знам дали ще успея да заспя и утре ще ви пиша сутринта задължително!

Хм....чувствам се някакси страноооо, какво ли ще е утре...не ми се мисли!   

Хайде до скоро и много  kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 на всички!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: септември 16, 2011, 23:15:40 »

Лека нощ, госпожице!  smile
Пожелавам ти страхотен ден утре, сигурна съм, че всичко ще е като в приказка.  smile
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: септември 17, 2011, 06:24:17 »

smile  Сватбаааа пожелавам ти най - вече спокойствие (ако е възможно smile ), за да се насладиш максимално на дългоочаквания ден smile, а всичко останало съм сигурна, че ще бъде страхотно, след като прочетох подготовката ти smile много сем. щастие, разбирателство и нестихваща любов smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: септември 17, 2011, 06:28:18 »

Добро утро от мен, за последно като госпожица girl_wink

Пиша ви преди да отида на фризьор - мислех, че всичко ще е спокойно, но от сега ми е свито под стомаха........ Знам, че всичко ще е наред, но вълнението е огромно! yahoo yahoo danceg

Хайде отивам да се ОМЪЖВАМ!

Целувки на всички!
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: септември 17, 2011, 06:46:20 »

Миличка няма нужда от притеснение това е твоят ден.Бъди много усмихната изживей мига и се весели .Нека ден бъде изпълнен с много вълнения радости и емоции.Бъдете щастливи и ще чакаме разказче.
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #144 -: септември 17, 2011, 07:01:34 »

Веси в този прекрасен слънчев ден ти пожелавам да изживееш всяка минута от вашия празник и да се веселите от сърце! Бъди най-щастливата булка!!!
Активен
valtsvet
Ентусиаст
**
Публикации: 105

♣♣♣♣♣

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: септември 17, 2011, 07:29:22 »

айде Весиииии ставай време ни е  yahoo
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #146 -: септември 17, 2011, 08:11:09 »

Всесиииииииии, много се вълнувам! Пожелавам ти един незабравим и изпълнен с мнооого любов ден! иии ГОРЧИВО!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #147 -: септември 17, 2011, 08:29:55 »

Пожелания за прекрасен ден и щастлив семеен живот!
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #148 -: септември 17, 2011, 09:23:17 »

Веси, бъдете много щастливи! Пожелавам ти прекрасен сватбен ден!  twohearts Сватбаааа weddingday Party time
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #149 -: септември 17, 2011, 10:45:24 »

girl_in_love Честит сватбен деееен!  girl_in_love
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: