Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 12:56:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г.  (Прочетена 67263 пъти)

echi_
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #120 -: септември 13, 2011, 10:08:30 »

Иха, Веси, супер са етикетите и как само си ги вързала с всичко останало. А къде ще ги принтираш, на обикновенна хартия ли??? Извинявай, че разпитвам така в напрегнатия момент, но ми стана интересно  huhhuh.gif
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: септември 13, 2011, 12:09:35 »

Веси, пуснах ти лична бележка. Не знам дали си я получила.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: септември 13, 2011, 14:37:55 »

echi_ , благодаря give_rose Колкото и нескромно да звучи - очарована съм от себе си!  :badgirl:Това е единственото нещо, което съм направила сама за сватбата, а пък и за пръв път сядам да правя подобно нещо.  blush Ще ги принтирам на самозалепваща хартия и ще видим какво ще стане. Сега ще търся хартия и утре надявам се да свърша и това pardon

Princess_of_the_Dawn, видях я! Всичко е наред вече tease

Ходихме до ресторанта - уточнихме всичко yahoo оправихме и проблема в ритуалната зала danceg и вече съм спокойна!
Активен
echi_
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #123 -: септември 13, 2011, 14:55:11 »

Bravo еее браво Веси, чудесно е, че проблемите се решават:)) Може би е време за релакс преди сватбата, да се отдадеш повечко на себе си, за да си спокойна в големия ден:)). Етикети ти са наистина прекрасни, затова и скромността няма място тук, има с какво да си горда от себе си!!! Гостите ще останат очаровани от идеята:))
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: септември 13, 2011, 15:14:47 »

Етикетите са невероятни,поздравления  Bravo .Единственият ми скромен съвет е ако имаш възможност да промениш шрифта,тъй като с този трудно се разчита (а може просто така да ми изглежда на монитора).
Айде не останаааа  yahoo
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: септември 13, 2011, 15:30:43 »

Веси, със закъснение честита ти сватбена тема! Разгледах галерията ти. Всичко е много красиво. И роклята ти седи много добре. Много ми харесват и халките и украсата на шампанското. А за поканите думи нямам. Много са хубави с тези бутилчици smile Страхотно сте се справили smile С  дребния не мога да прочета цялата тема, само искам да ти пожелая приказен сватбен ден и да сте много много влюбени на него и на всеки друг!!! А скоро и  PREGQ pqz
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: септември 13, 2011, 16:20:31 »

Веси, оправих се, накарах мъжо да ги направи, все пак хляба си изкарва с компютри.
Радвам се, че сте се оправили със всичко вече, ние също напредваме.

Подписът ви по кога беше? 

Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: септември 14, 2011, 07:52:32 »

Веси всичко е станало перфектно.Успех в оставащите дни като госпожица и ще чакам с интерес да мине всичко и да се присъединиш към клуба на госпожите.Ще чакам и разказче и снимки от големия ден.Почини си и релаксирай преди сватбата.
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: септември 14, 2011, 09:19:42 »

Знам, че последните е най-напрегнато, но колкото можеш почини си . Всичките ти неща са страхотни  Bravo Леле как се вълнувам , все едно аз се омъжвам не след 10, а след 3 дни  yahoo
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: септември 15, 2011, 12:31:44 »

Веси, не остана мила.  smile
Имаш ли още дребни нещица за вършене или всичко е готово?
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: септември 15, 2011, 16:09:05 »

Хайде, мила! Последни дни!!!! danceg Ехааааа, като знам какво е! Весе, на всеки миг се наслаждавай, мила! Ама мак-си-мал-нооо!  yahoo
Всичко в галерията ти е страхотно! Много си отиват нещата и са много красиви! И браво за етикетите!  good
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: септември 16, 2011, 07:21:55 »

Хайде Веси,не остана  smile Пожелавам ти утре да си мн спокойна,усмихната и нищо и никои да не може да наруши вашето щастие. Изживей го този ден напълно give_rose ( вярвай ми минава като миг, даже на моменти и сега се замислям,боже аз съм женена,все едно е било на сън и аз само съм гледал). Приятна последна  подготовка и мн щастие. smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #132 -: септември 16, 2011, 07:30:00 »

Много усмивки, щастие и да си най- красивата! Не забравяй да отработиш позата по отношение на късата рокля  Wink.
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: септември 16, 2011, 08:11:26 »

Веси пожелавам ти да си най щастливата и красивата булка.Много емоции и забавление и не забравяй традицията за сутрешното кафенце.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #134 -: септември 16, 2011, 08:23:06 »

Весииииииииииииииииии  heart Утре е денят!!!  yahoo Желая ти най-спокойния откъм организация на сватбата ден, но ти позволявам сладко да се притесняваш в очакване на всяко следващо стъпало от деня. Изживей всеки миг като за последно и го чувствай силно и само със сърцето си. Забавлявай се искрено, без да ти пука от никой! Танцувай, докато не ти окапят краката. И ти разрешавам да пуснеш няколко сълзички от вълнение, но не повече, че да не си развалиш грима.  banana Желая ти НАЙ-най-най-хубавия сватбен ден!! Отдай му се с цялата си същност!  twohearts
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: