Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 06:55:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г.
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г. (Прочетена 67495 пъти)
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
Отг: Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г.
«
Отговор #90 -:
август 31, 2011, 18:05:28 »
Веси, виж какво ми изпрати днес една приятелка
http://promograd.bg/offers/view/id/34
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #91 -:
септември 02, 2011, 09:10:02 »
Веси
чета тук нещо споменаваш за бебенце, ами пожелавам ви го от все сърце
защото е нещо толкова хубаво бременността, а и ако е и като моята да не я усетя...емоциите покрай нея са страшно хубави абе пожелавам ти скоро да усетиш какво е
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #92 -:
септември 04, 2011, 10:51:00 »
Веси, вие докъде стигнахте? Какво ви остана за организиране?
Ох, не ни остана много време...а напрежението расте ли расте...
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #93 -:
септември 04, 2011, 21:47:59 »
Весе, как е, мила?
Разгледайте с мъжа офертите за ваучери, има страхотни неща! Иначе как са последните дни?
Наслади им се докрай!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #94 -:
септември 05, 2011, 20:02:45 »
Веси, как мина моминското парти?
И според мен е добре да отидете да си починете няколко дена, след всичкото напрежение и емоции. Дори и в България, във Велинград има сттрахотни спа хотели и цените не са високи, ще ви излезе по-малко от 600 лева.
А за музиката какво били казали, хич не си го слагай на сърцето, особено сега, когато имаш да мислиш за толкова много неща.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #95 -:
септември 06, 2011, 11:01:50 »
Момичета още веднъж искам да ви благодаря за подкрепата!
Сега да ви се похваля - В СЪБОТА МИ БЕШЕ МОМИНСКОТО ПАРТИ И БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО!!!!
Казвам ви честно, не съм си и мечтала някога, че ще имам такова ИСТИНСКО моминско парти! Просто съм очарована и съм сигурна, че спомените ще ми останат за цял живот! Не знам как да ви го опиша, но беше супер просто. Събрахме се 11 момичета
(най-близките ми приятелки) и отидохме в едно заведение където има шоу-програма на мъже танцьори ( а бе всъщност си бяха направо стриптизьори
) Имаше танци и то каквиииии
Моите приятелки само викаха танцьорите и им казваха "ето я булката" и те цяла вечер покрай мен
Беше много забавно. Всички се веселихме много
Получих и подаръци - еротично бельо за първата брачна нощ (само, че ще ходим на дискотека и може да я отложим за сватбеното пътешествие, ако имаме), точилка (както си е традицията), малка бутилка червено вино за семейна хармония и едно магнитче за хладилник с надпис "Любовта е сляпа, но бракът е най-добрия очен лекар"
Ще ги снимам и ще ви ги покажа! Пропуснах да ви кажа най-интересното: оказа,че в същото заведение се организирали и ергенски партита и на една маса близо до нас имаш такова. По едно време дойде при мен едно момче и ме пита дали аз съм булката, защото той бил младоженеца, сватбата му била на 10.09, а пък след това бил кум на друго момче от компанията на 17.09 и даже тази сватба е един час преди нашата в същата ритуална зала
Засмяхме се на съвпадението и от там като почнахме едни танци до 5 часа сутринта аз булка, а той младоженец - беше много весело.
Накрая си пожелахме много щастие и да ви кажа даже не разбрах как се казва, защото беше силна музиката и не чух добре
Не съм предполагала, че ще си изкарам толкова хубаво, а и с този младоженец накрая беше много весело. Как да ви кажа - странно е как срещаш един непознат и се оказва, че имате нещо общо - и двамата ще се жените след 1-2 седмици, а това си е доста общо! Споделяте еднакви емоции и се забавлявате като за последно! Е, сега не си мислете, че сме правили нещо нередно - само танцувахме, ама беше много весело!
Пожелавам на всички бъдещи булки ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си направят моминско парти! Преживяването е невероятно, а спомените остават за цял живот!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #96 -:
септември 07, 2011, 02:17:11 »
Браво, Веси!!!!
Радвам се, че е било толкова готино! А заведението на Графа ли се намира, ако не е тайна?
Моите приятелки искаха да е там моето парти, но познавам управителя и момчетата и щеше да ми е малко тъпо. Ако е същото заведение аз потвърждавам - там стават страхотни купони! Особено щом сте се събрали готина компания!
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481
«
Отговор #97 -:
септември 07, 2011, 07:42:10 »
Веси от разказчето ти звучи че моминското ти е било страхотно радвам се че като госпожица ще запомниш този ден и успех в оставащите дни .Останаха ли още неща за довършване.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #98 -:
септември 07, 2011, 10:21:14 »
Да, Мони - на Графа е
Имах противоречиви отзиви, но не съжалявам - беше супер!
Момичета, май вече започвам доста да се вълнувам.....остават само десет дни!
Треската май ме обзема и въпреки, че сме почти готови, пак имам чувството, че много неща има за вършене
Тези дни ще поръчваме тортата, днес или утре ще поръчам и букета, в понеделник на 12.09. ще ходим до ритуалната зала, а през събота и неделя ще приготвим бутилките с алкохола! Някой знае ли колко време ще ни бавят в ритуалната зала - нали ни викат 5 дни преди сватбата да занесем документите
Бавят ли ни за нещо или само ги даваме и си тръгваме?
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #99 -:
септември 07, 2011, 11:38:33 »
В Ритуалната става много бързо, само давате документите и попълвате по една декларация, в която също се отбелязва дали ще си запазиш името. Не повече от 10-15 минути работа всичко. Също ще ви кажат какво да носите на самия ден.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #100 -:
септември 07, 2011, 11:48:52 »
Веси страхотно сте си изкарали на моминското.
Сега просто се отпусни и си почини. Не мисли за нищо,защото колкото повече премисляш нещата толкова по напрегната ще бъдеш. Всичко,ще мине страхотно,ако не се задълбаваш в дребните детайли.
«
Последна редакция: септември 07, 2011, 11:51:59 от Nina Style
»
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #101 -:
септември 07, 2011, 21:40:01 »
поздравления за моминското парти
(и аз тръпна в очакване на моето
) сега е време да помислиш за нещата, които ти остават да довършиш и да се отпуснеш преди големия ден
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
септември 09, 2011, 10:13:43 »
valtsvet
, наистина е време за релакс - да мине само днес и ще ми поолекне. Днес ще ходим да поръчваме тортата, букета, балоните.....Вече имаме точна бройка на гостите, разпределението по масите беше готово, сега само ще претърпи леки промени и горе-долу почти сме готови. Забравих да ви се похваля, че вчера получих първата сватбена картичка от леля ми
, която е в Америка и за съжаление няма да успее да дойде. Много се зарадвах
написала ми е много хубаво пожелание и най-вече ме зарадва това, че се е постарала да ми я изпрати така, че да дойде на време. Този път обаче учудващо пощите са били бързи и я получих даже по-рано
Колкото до бебето, това са само планове за сега. Тепърва ще започваме с опитите и даже днес, освен всичко останало ще ходя и на гинеколог да си направя един преглед и цитонамазка, че пиех до преди 3 месеца противозачатъчни и да съм сигурна, че всичко е наред.
Ааа и още нещо - кумата ми е купила чаша за църквата, защото като чу, че мисля да ползвам една от сватбените чаши и категорично ми забрани
Още не съм я виждала, но предполагам, че ще ми хареса.
Хайде целувки от мен! После ще ви дам отчет!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #103 -:
септември 10, 2011, 20:24:22 »
V_e_S_i,
Страшно забавна тема, зачетох се в рецептите за салата и стигнах до възглавниците
Мога да ти препоръчам Дормео, имам най-простия вариант от година и нещо и съм супер доволна, тогава си я взех от Кауфланд. Наскоро ми звъняха за промоция на Дормео от магазин на Топшоп продуктите на Дормео били на промоция ( купувах нещо преди години, оставих си телефона и сега досаждат)
Относно Гърция, страх ме е да резервирам, че току почнали да стачкуват и отиде цялата почивка. Мои приятели се върнаха от Истанбул скоро, във възторг са, моите спомени от преди 5 години са също много позитивни. Абе романтично място си е, като за меден месец. Представи си разходка на Босфора
, но най-важното е да си с любимия човек. Успех
«
Последна редакция: септември 10, 2011, 20:36:36 от kiwi
»
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #104 -:
септември 10, 2011, 20:31:48 »
V_e_S_i,
роклята ти е прекрасна.Сигурно вече си споменавала,но можеш ли да ми кажеш откъде си поръча поканите(може на ЛС)?
Пожелавам ти да имаш една невероятна сватба!!!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...