Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:07:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г.  (Прочетена 67190 пъти)

Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #165 -: септември 19, 2011, 14:24:56 »

give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose Мила честито и от мен !!Много дълго семейно щастие  give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose Нека меденият ви месец бъде незабарвим и да си напарвите така чаканите от теб близнаци lol))   girl_wink girl_wink girl_wink girl_wink
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: септември 19, 2011, 15:38:56 »

Хайде и от мен едно честито и в темичката!  weddingday Мила, пожелавам ви цялото щастие на света!!! heart heart heart Бъдете винаги,винаги влюбени един в друг и чакаме благата вест!  pqz
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #167 -: септември 20, 2011, 10:54:23 »

мила vesi честито и от мен! вече и ти си в отбора на госпожите, а сякаш неотдавна започваше подготовката
много много щастие ви желая и много любов  twohearts
Активен
valtsvet
Ентусиаст
**
Публикации: 105

♣♣♣♣♣

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: септември 20, 2011, 21:37:57 »

Честито г-жа желая много щастие любов късмет и топло огнище  give_rose girl_wink
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: септември 21, 2011, 08:44:59 »

Vesi, честито и от мен, малко късно се включвам, но покрай сватбата и медения месец знаеш, че не остава време за нищо smile Пожелавам ти много семейно щастие и да сбъднеш мечтата си за близначета smile Бъдете все така влюбени със съпруга ти и запазете огъня жив до дълбоки старини  give_rose
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: септември 21, 2011, 15:35:18 »

Честито, Веси, много дълъг семеен живот ви пожелавам и дечица, които да ви радват !!
Активен
steli4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: септември 21, 2011, 23:58:13 »

Честитоо  Torte Бъдете много, много сплотено семейство и преживявайте всичко един до друг и един за друг.   Dance2
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: септември 22, 2011, 09:17:03 »

V_e_S_i ,чакаме подробен разказа за сватбата като се върнеш от почивката  danceg
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #173 -: септември 22, 2011, 11:35:47 »

Веси, честито като съвсем млада Г-жа! Предполагам, че си прекарвате готино на почивката и се надявам здраво да бебеправите (и ти стискам палци за новата ти мечта). Чакам с нетърпение да прочета разказчето на любимата ми булка!  heart Желая ви мноооого приятни емоции от сега за напред като семейство с твоя съпруг и много влюбени мигове!
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: септември 24, 2011, 08:08:56 »

Веси мила къде се загуби надявам се да сте изкарали супер на почивката и в скоро време да ни зарадваш с хубава новина.Чакаме сничици и разказче от големия ден.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: септември 24, 2011, 17:44:56 »

Снимчици, снимчициииии... Girl_hide И разказчееее.... Eeager
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #176 -: септември 24, 2011, 18:59:56 »

Веси, честито smile Бъдете много щастливи заедно!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: септември 25, 2011, 16:57:23 »

Bibsi8792 ,Monikamaria , Morning_Flower , valtsvet, lawyer , tweety bird, steli4ka , irena_popova, mimi1809, pkara, Barborana, svekarva, Josephine, nadelina88, Mariela89, echi_, Миши, posum, Princess_of_the_Dawn, panteryx, lina_bs, dany_87, fabolous, Tonina,  Alleksia,

момичета, искам да ви кажа едно огромно БГЛА-ГО-ДА-РЯ!!!! thank you thank you :thanks:Благодаря, че споделяхте емоции с мен, благодаря за идеите и съветите, благодаря за прекрасните пожелания!  kiss2 kiss2 kiss2

Снимките още не са готови, но мога да започна с разказа writer  Speech
Сутринта станах към 7, писах тук, за да спазя традицията и пишейки ме хвана една лееека носталгия, че за последно пиша като госпожица и за последно се събуждам като госпожица.....Отидох на фризьор към 8и 30, първо правиха кумата, после мен - и двете станахме много хубави!! Makeup Curtsey Curtsey Прибрах се някъде към 12 и вкъщи  всичко беше почти готово! Зарадвах се много, защото оставаше само да нагримирам сестра ми, че й бях обещала и да облека роклята - щеше да ни остане време даже и за снимки, защото щяха да ме взимат чак към 2 часа girl_wink Щом облякох роклята, реших да звънна на кумата, за да разбера докъде са стигнали и колко време имам, а тя ми вика:"Хм.. crazy още ги няма" (към 13:30ч) Тамън да се изкефя, че имаме още доста време и тя само ми каза:"Майтапя се, сега тръгнахме от вкъщи sarcastic" Ииииииииии като ме присви под стомаха, като ми стана едно притеснено, че ей сега ще дойдат, момичета........настърхвам като се сетя! tease
Качих се на втория етаж, където е моята и на сестра ми стаята и понеже бяхме решили да го изненадаме, трябваше шаферките да са в моята стая, а аз да съм в тази на сестра ми, та като затискат те вратата, той да си мисли, че съм вътре, а аз да не съм Hide Hide :hide:Но.......от шаферките нямаше и следа! vivasvat vivasvat Girl_sing Само сестра ми и още една приятелка бяха вкъщи, другите 4 мацки още ги нямаше! beating Изведнъж се чуха клаксони и всички си помислихме, че идват, аз изтичах до прозореца в моята стая, защото той гледа към улицата и какво да видя - 2 от момичетата пристигат, а нашите заключили всички врати, аз викам отгоре да ги пуснат, а те си мислят,че са от другите гости и не ги пускат да се качат при мен laugh funnytooth Докато се разберем чуваме други клаксони на коли и вече си викам "Край!Идват!"   girl_impossible girl_impossible girl_impossible Дадох последните инструкции на нашите, защото имаше малки задачки за Любо и... RUN RUN RUN witch отидох да се скрия в другата стая, заедно с една приятелка.......

Следва продължение.... write write write write
« Последна редакция: септември 25, 2011, 17:00:48 от V_e_S_i » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #178 -: септември 25, 2011, 17:16:55 »

Госпожо  danceg V_e_S_i  чудесно звучи. Нямам търпение за продължениетоsmile

И от мен сега едно честито, мноооого любов и разбирателство на новото семейство smile
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: септември 25, 2011, 17:18:35 »

И аз чакам продължението.  smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: