Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 06:57:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на babyboopk - 03.09.2011г.!!!
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на babyboopk - 03.09.2011г.!!! (Прочетена 25933 пъти)
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
Отг: Сватбата на babyboopk - 03.09.2011г.!!!
«
Отговор #60 -:
септември 19, 2011, 11:31:34 »
Момичета, ще ме изивините за закъснението, но задачките ме връхлетяха, а и направихме една медена седмичка
, та ето го и разказчето ми :
Нещото, което най-много ме изненада в сватбения ни ден бе колко сме спокойни и двамата..... особено аз
Сутринта на 03.09 станахме, пихме кафенце с моите приятелки и взехме да оправяме апартамента, от който милото ме взе. Естесвено ситуациите започнаха... приятелката ми, която трябваше да докара мама и фризьорката ми закъсня с около 30 мин., съответно прическата ми вместо да почнем да я правим към 11:15, почна в 12.00. Привтелката ми, която трябваше да докара фотографката, също закъсня, че и фотографката се беще притеснила "малко" (смс-и, обаждания....). Аз продължавам да съм "дебилно" спокойна
. Гримът ми беше на 50 % готов и милото се обади, че тръгва .... е тука вече малко трепнах.... Казах му да задържат 10 мин., и тука се включи кумата - позабави го малко.... имали пране за събиране
Очаквах да се развълнувам малко, да ми се свие коремчето, като чуя тъпаните, но не.... нямах търпение милото да си го гушна, а те пък като се заиграли.... и аз си седя и си скучая в стаичката
. Една приятелка беше подсигурила един голям ботуш за пълнене с пари, и милото накрая си хвърлил портофейла вътре... хубаво, но го чакала още една офанзива на втората врата.....(не ме дават моите дружки
). Стигне се до там, милото да пуши с един приятел на терасата (междинна тераса между две стаи, аз бях в едната), а аз му чукам на стъклото да идва да си ме взема
А двамата си пушат ...., че малко пари са му взели, още трябвало да даде
Най-после го пуснаха при мен, та си се нагушкахме и се нацелувахме. Отидохме после при другите гости..... много бяха. Закичих мама, милото, родителите му и кумовете и предадох щафетата на шаферките, а майка му само се просълзява от умиление
). Друснахме по 3...4 ръченици вътре (нямаше място за други хора) и после пред блока като завихме едно хоро. Много весело беше, а това беше само началото. Едва се качих в колата..... вратата не можеше да се затвори от всичките воалчета на роклята ми
Колата, която беше изненада за мен се оказа, че доста хора са били в конспирацията, включително една моя много близка приятелка, която почти всяка седмица ме питаше, какво се решили за колата..., а в деня нейният съпруг ни беше шофьор
Тръгнахме към гражданското..., само дето от ритуалната зала малко ни бяха забравили.... залата беше заключена.... та докато я отключат се поснимахме хубаво с шаферките и останалите гости, а милото тичаше да търси отговорничката (жената решила, че сме от 17.30, а не от 17.00 и отишла да пие кафе
).
Ще продължа малко по-късно, че доста дълъг пост стана
Активен
babyboopk
Ентусиаст
«
Отговор #61 -:
септември 19, 2011, 13:04:44 »
Тъй... влязохме в залата, подредихме се, ние и кумовете, родителите зад нас. Казах аз "да", ама едно тихичко, а цялата зала кресна "ПО-СИЛНООО" и аз пак повтарям "ДАААА" - твърдо и убедено
Питаха и милото и тъкмо да каже и той своето "да" и ..... телефонът му звънна
Няма такъв смях. За секунди настъпи смут и после цялата зала избухна. Оказа се, че едни от гостите ни не са могли да намерят залата, звъняли на всички, но никой не им вдигнал и решили да звъннат на малдоженеца
Та посмяхме се малко, след това се подписахме и аз го настъпих
Естествено бях забравила, но една приятелка в залата се провикна "сега е момента", и аз аха да настъпя милото, но от роклята ми, нито виждам неговите обувки, нито моите
.... успях все пак да налучкам и си го настъпих. Приехме после поздравления от гостите и отидохме да се снимаме.
Голям майтап беше тази фотосесия..... направихме малко снимки на една гара... на ЖП линията. Сигурно са станали страхотни. Най-веселият момент беше като отидох да попитам жената, коята продава билетите, дали скоро ще мине влак (все пак няма да е ок да се снимаме на линията и да не знаем кога ще мине влака
), а тя милата не може да повярва на очите си.... хаххахах
После се поснимахме малко в парка, даже във фотосесията ни влязоха кадри как милото ми оправя обръча (счупи се още преди да сме стигнали ресторанта).... и като за капак, месечното неразположение подрани..... та си изкарах сватбата на обезболяващи и витамин С
Тръгнахме към ресторанта, първо ме пооправиха малко (грим, прическа.... цигарка) и влязохме.... Момичета няма такова вълнение..... 150 човека на крака, всички погледи вперени в нас, ръкопляскат, радват ни се.... велико изживяване. Минахме си по реда със захранването, менчето (в нашия случай беше МЕНЕЦ... два пъти го ритнах, а той само се пързулваше по пода и нищо не излезе), речта на кума (СТРАХОТНА), първият ни танц - това беше единствения момент, в който проплаках от вълнение. Според мен беше много красив момент. И после се завихри един купон... хора, танци на народите. Всичките ни гости казаха, че на по-весела сватба не са били, макар че аз мисля че малко DJ се изложи (не защото е некадърен, а беше взел присърце прекалено много ролята си и може би се престара). Но факт е, че и двамата не се спряхме (не хапнах и не пийнах нищо през целият ден). Аз ако не бях на дансинга, обикалях по масите, и милото така
А сега малко и за гафовете..... цветарката ми беше забравила да ми направи букет за хвърляне.... и аз установих това 2 мин. преди да трябва да го хвърлям.....
, както и е да е хвърлих един оттези, които ни бяха подарили и замазахме положението. Иначе самите икебани ги беше направила точно така, както искам и украсата ни беше перфектна (или поне на мен много ми хареса).
Тортата ни, беше ужасна.....и на вид и на вкус. Нямаше нищо общо с това, което бяхме избрали
Бхяме се уговорили с ресторанта да останем колкото искаме и да платим определена сума..... и изведнъж в 1.30 управителят ми заяви, че до 30 мин. трябва да се освободи салона
Не беше познал
Тропнах с крак и казах поне една от уговорките да си спазят и да не ми се оправдава.... музиката била силна, полицаи идвали.... Разбира се стояхме си до 5 сутринта, но тези номерца дето ни ги направиха от ресторанта..... и от хотела към него.... нямам думи.
Мисля, че разказах почти всичко, а снимчици ще кача като сивземем професионалните
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #62 -:
септември 19, 2011, 13:31:25 »
Страхотен разказ. Най - ми хареса частта с прибирането на дрехите.
Поне сте спечелили време, за да може да се дооправиш. А това със телефона и заключената зала
ме разсмя със сълзи. Не се ядосвай за някои неща. То е ясно, че такъв голям празник няма как да мине без ядове. Важното е, че сте си изкарали страхотно, а дреболиите ги остави. С букет и без букет пак сте имали сватба и то много забавна. Очаквам скоро и снимчициии
Активен
echi_
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #63 -:
септември 19, 2011, 14:07:29 »
Ех, че слако звучи всичко!!! Много ми хареса разказчето ти
!!! Чакам снимки с нетърпение!!!!
Едит: за дребните неща не се ядосвай, важното е, че веселието е било на 6 и щом гостите са казали, че е най-хубата сватба на която са били...е какво по-голямо признание!!!
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #64 -:
септември 19, 2011, 14:27:09 »
Честито и от мен!!!!Нека вечно бъдете в прегръдките на любовта !!!
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #65 -:
септември 19, 2011, 16:18:35 »
Честито и от мен
смях се на разказа ти защото:
обикновено на моя му звъни телефона в най-неподходящите моменти, обаче твоя бие рекордите..
и аз ритах менчето 2 пъти, защото първия път хич не се търкулна ..
е.. и аз не останах доволна от вида на тортата за рязане
така, че то това остава - да се смеем на 'издънките'
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #66 -:
септември 19, 2011, 16:39:07 »
Цитат на: karamelche_ в септември 19, 2011, 16:18:35
Честито и от мен
смях се на разказа ти защото:
обикновено на моя му звъни телефона в най-неподходящите моменти, обаче твоя бие рекордите..
и аз ритах менчето 2 пъти, защото първия път хич не се търкулна ..
е.. и аз не останах доволна от вида на тортата за рязане
така, че то това остава - да се смеем на 'издънките'
Аз ще се присъединя смао към менчето
и при мен беше на два пъти
Активен
babyboopk
Ентусиаст
«
Отговор #67 -:
септември 21, 2011, 20:58:16 »
Момичета, БЛАГОДАРЯ ви за милите думи и за всичко
Толкова много ми помогнахте със съветите си, с идеите си, нямам думи....
Пропуснала съм да спомена един от най-милите ми моменти и най-хубавата изненада за мен на сватбата
Моят съпруг (някак ми е странно като го наричам така милото, но трябва да се свиква
) беше наел две девойки да озвучават гражданския ни ритуал на цигулка и .... виолончело мисля... толкова красиво беше
това беше поредният момент, в който си дадох сметка колко много го обичам този човек :'(
А иначе сватбата ни наистина беше много забавна (дано не ви прозвучи като хвалене) от време на време се присещам пак за някой вицоподобни моменти
(благодарение на снимковия материал разбира се). Например... когато тръгнах да се подписвам в ритуалната зала, кумът ме върна лееееко назад.... беше ми настъпил роклята ......
Снимчици.... имам само 4 от професионалните, но пак е нещо
Ето линк
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2168598609262.118120.1075590952&type=1
Активен
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #68 -:
септември 21, 2011, 23:25:04 »
Хейй честито и от мен. Бъдете много усмихнато и ведро семейство, подкрепяйте се и се допълвайте винаги.
Видях и аз снимчиците и са страхотни, само че са много малко
чакаме с нетърпение още материал
Активен
echi_
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #69 -:
септември 22, 2011, 08:27:44 »
Много свежи и различни снимки, много ми допадат. Незнам дали е търсен ефект, но на мен ми изглеждат леко като ретро, което намирам за очарователно и с нетърпение очаквам да видя още от тази фотосесия. Роклята е много красива, а ти си била една прекрасна и усмихната булка. Пожелавам ти тази усмивка никога да не слиза от лицето ти и твоя СЪПРУГ да те прави все така щастлива:))).
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481
«
Отговор #70 -:
септември 22, 2011, 08:41:24 »
Миличка притесненията ти бяха напразно ето че вашата приказка се е сбъднала всичко е повече от прекрасно и купона е бил на 6 Бъдете все така влюбени и щастливи и много търпеливи.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
септември 22, 2011, 17:12:42 »
Миличка, много интересен и вълнуващ разказ!
Частта с телефона е ....запомняща се:) Ще има на какво да се смеете един ден
Разгледах и малкото снимки - ПРЕКРАСНА СИ!!!! Чакам с нетърпение другите!
Активен
babyboopk
Ентусиаст
«
Отговор #72 -:
октомври 02, 2011, 22:29:20 »
Момичета, благодаря Ви
Пускам ви част фотосесията ни (фотографката ни даде 2 000 снимки), enjoy
http://www.facebook.com/#
!/media/set/?set=a.2195080551294.118994.1075590952&type=1
Ние много се забавлявахме докато ги гледахме и тръпката от сватбата ни пак се върна
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #73 -:
октомври 02, 2011, 22:37:33 »
babyboopk, страхотни снимки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бъдете винаги така сияйно щастливи!!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #74 -:
октомври 02, 2011, 22:51:44 »
Наистина страхотни снимки, много оригинални и много цветни.
Пожелавам ви все така да се обичате и радвате един на друг.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
Всички
Нагоре