Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 14:12:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Бургас!
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Бургас! (Прочетена 184304 пъти)
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Отг: Бургас!
«
Отговор #420 -:
май 31, 2008, 19:48:12 »
А и забравих да се похваля още, че никакви такси не ми искат за рязане на внесеното от нас като мезе, нито такса "сървис" за сервиране на безалкохолно, бира, алкохол и т.н. допълнения, а и пилето ще ми направят и украсят, без да ми слагат никакви надценки - само на цената на пилето, както е от магазина, най-много 10 лв. щяло да излезе. Направо бях изумена и очарована, естествено :bravo:Наистина е страхотно заведението!!!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #421 -:
май 31, 2008, 21:31:35 »
Kiksi
, радвай се, че си се разминала с пълнените гърди. Опитвала ли си ги? Защото ако правилно си спомням на коледното ни парти (което беше там по разбираеми причини) основното ни бяха тези пълнени гърди - абсолютен буламач.
Извинявам се за рязкото изказване, но не приличаха на нищо. Така, че мила не се ядосвай. Вярно,че скарата и най-вече свинското не са много за топлото време, но пък е вкусно.
Хайде продължавай да даваш отчет докъде си докарала и сега малко се ядосай.............., че изтърва срещата днес - беше забавно
. И дано другия път да дойдеш!!!!
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #422 -:
юни 03, 2008, 16:33:10 »
Хей бургаски булки къде се губите? Я кажете някой има ли дпсег с агенция "Диаманти"? Интересува ме всичко - отношение, професионализъм...
Активен
moiatasvatba
Ентусиаст
«
Отговор #423 -:
юни 03, 2008, 20:24:26 »
Милион и много извинения на всички!Така съжалявам, че не успях да се включа в срещата!
Моля, разкажете как мина!!!!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #424 -:
юни 03, 2008, 21:29:10 »
Аааааааааааааа няма пък, кой дошъл, дошъл.
Никакви извинения не минават - другия път си глобена по едно
от тебе. Мноооооооооого изтървахте. На мен лично ми беше супер забавно, голям смях падна. А бъдещите булки супер спокойни и ентусиазирани. Само така момичета!
Бъдещото майче и то такова - спокойно, нахилено - тъй, тъй. Както е казал народа - дай боже всеки му лека бременност.
И другия път никакви пропуски, чухте ли бургаски булки???????????
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #425 -:
юни 04, 2008, 09:11:53 »
Мммм дам! Беше наистина забавно. Тези, които не дойдоха могат само да съжаляват.
Пламик ние с nia сме спокойнички, защото още не ни е "упрял ножа до кокал" както се казва. Ама skylife милата ври и кипи.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #426 -:
юни 04, 2008, 09:32:15 »
Мдааааа, като знам още колко неща ми остават...
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #427 -:
юни 04, 2008, 15:59:21 »
skylife споко , само нема се претесняваш
Всичко ще е О. К. за големият ден
А пък минали, настоящи и бъдещи бургаски булки които не бяхте на срещата , може би следващият път ще може да дойдете
, защото наистина и на мен ми беше много приятно, интересно и забавно в компанията на plamik, dqvolitsa, ina_lemon i skylife .
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #428 -:
юни 05, 2008, 11:03:12 »
Пламик, мерси за инфото за пилешките гърди
Просто ми звучеше не лошо, нито прекалено традиционно, нито прекалено "изчанчено", но аз със сигурност щях да си поръчам преди да включа нещо подобно в менюто.
Радвам се, че сте си изкарали добре на срещичката, дано другия път да мога да дойда.
Skylife е толкова напред с материала
за разлика от мен
, а нейната сватба е след моята, направо пак изпадам в ужас...
Не мога да си намеря сандали в златисто, ама "по-убито" като цвят, 8 часа обикалях града онзи ден и накрая се прибрах с пулсиращи от болка крака, ама пак ще обикалям, какво да се прави...
Намерих едни, които бяха страхотни, но нямаше моя номер ...
Още не сме търсили костюм на милото, ама аз като обикалям хвърлям по едно око, ама по булченските магазини все са едни класически. Дайте акъл къде да намерим костюм тип "спортно-елегантен", дето да върви да е без вратовръзка.
Случайно влязох в един магазин за костюми до "Тройката", ама на "Сливница" се пада, отстрани на Първа инвестиционна банка и видях подобен, на това което искаме - 289 лв., на Cartel, от лен беше, ама сега се сещам, че ленът се мачка и направо не знам...
Ако ми дадете инфо за такива магазини, където да не продават само класически мъжки костюми, ще съм ви много благодарна
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #429 -:
юни 05, 2008, 11:16:10 »
За костюми не мога да то помогна. И ние сме до никъде с костюма на моя
. То толкоз капризно нещо няма на света. Нищо не му харесва. Особено костюмите с "външен" шев - тези дето им се вижда шева отгоре. А на мен те най- много ми харесват
. С ленен костюм не щем, ми то почти нищо не остана. Един ден си хареса един костюм на дупки - като баскетболните потници дето са.
И то остави костюма, ами обувките...
няма едни дето да му харесат. Пък като му харесат и като влезем в магазина и кажем - 47 номер и има
А аз да ви се оплача. Харесах си едни бели сандали, за късата част от роклята. И отивам вчера да меря. Викам си - ако има моя номер, няма значение колко струват - взимам ги. И познайте - имаха моя номер. Аз - супер щастлива - ще ги меря...закопчавам каишката и какво - те ми се изхлузват...Викам си - айде ще я закопчея още малко...затягам аз - същата работа. Ми то едно хоро да тропна и сандали ще хвърчат...Та си останах без сандалки
А къде ще намеря дамски обувки 41 номер...ми да - рокля ще шия...и обувки ще "шия".
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #430 -:
юни 05, 2008, 11:19:08 »
Kiksi,
В Denyl Има страхотни, разчупени костюми. Но, за съжаление, в Бургас няма Denyl. Има в Несебър и Слънчев Бряг /в мола/. Но преди 2-3 седмици, когато ходихме да гледаме за костюм на Димитър, тъкмо ги отваряха там магазините и не ги бяха заредили добре!
Ние взехме костюма, ризата и вратовръзката от Pierre Cardin, които е пред Общината и смея да кажа, че са страхотни.
Иначе, скоро бяхме в Търново и там, в Denyl, имаше супер готинки неща....
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #431 -:
юни 05, 2008, 11:31:17 »
Kiksi, мила, виж за костюм в магазинчето до Sara Pen (до Маската). Взимахме от там костюм за един приятел, който кумуваше. Има много хубави неща и за около 400 лв можеш да направиш много добър костюм (а и момичето е много любезно). Успех!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #432 -:
юни 05, 2008, 14:46:47 »
за мъжки костюми - вижте и в магазина на ъгъла (близо до МcDonalds) срещу ПИБ. Пролетта имаше много интересни модели в абитуриентската колекция.
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #433 -:
юни 06, 2008, 15:22:04 »
Цитат на: didda в юни 05, 2008, 11:19:08
Kiksi,
В Denyl Има страхотни, разчупени костюми. Но, за съжаление, в Бургас няма Denyl. Има в Несебър и Слънчев Бряг /в мола/. Но преди 2-3 седмици, когато ходихме да гледаме за костюм на Димитър, тъкмо ги отваряха там магазините и не ги бяха заредили добре!
Ние взехме костюма, ризата и вратовръзката от Pierre Cardin, които е пред Общината и смея да кажа, че са страхотни.
Иначе, скоро бяхме в Търново и там, в Denyl, имаше супер готинки неща....
Didda
,ако не е тайна колко ви струваше целият ансамбъл от Пиер Карден?
Активен
desy
Ентусиаст
«
Отговор #434 -:
юни 07, 2008, 16:51:49 »
Diavolitsa аз ходих до Диаманти и останах очарова от отношението им и мисля да работя с тях за мойта сватба. Като цени също ми допаднаха, но незнам дали наистина цените им са добри или просто аз така си мисля, защото си направих извода като ги съпоставих с сват. агенция Приказен ден от София, които ми искаха невероятно висока сума.
Ако някой може да ми пусне цени, на други фирми ще ти кажа със сигурност. Аз очаквам моята оферта съвсем скоро от тях.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...