Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 12:30:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Бургас!
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Бургас! (Прочетена 184252 пъти)
marchiana
Новак
Отг: Бургас!
«
Отговор #270 -:
май 13, 2008, 10:12:43 »
Здравейте, момичета! Пиша ви вече като г-жа Стаматова! Сватбата беше страхотна, стана голям купон, въпреки че имаше и малко спънки. Никак не боляло хи-хи. Първо младоженеца си забрави личната карта, после забравихме чашите и шампанското. Добре че нямаше друга сватба след нас, та ни изчакаха. Поне си направихме снимки с гостите докато чакахме. След това ди-джея нещо се разболял, та си изпратил заместник, но момчето се справи перфектно.
А после луд купон в ресторант Форс. Всичко беше на ниво, както обслужването така и храната. Аз не се спрях от танци, и два дни релаксирам от мускулна треска.
По-късно ще кача снимки. Това от мен. Успех на всички бъдещи булки!
P.S: Специални благодарности на ina_lemon - гримьорката се оказа страхотна. Направи ми перфектния грим.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Нашето сладурче Алекс :))
«
Отговор #271 -:
май 13, 2008, 10:17:08 »
Честито marchiana !
Хайде, чакаме снимки!
Я кажи кой ви беше DJ ? Ние се спряхме на DJ Джорджи и днес трябва да се срещнем.
Активен
marchiana
Новак
«
Отговор #272 -:
май 13, 2008, 10:30:57 »
Мерси
Първо бяхме избрали за DJ Жоро Унисона, а после дойде Наско - много сериозно момче, каквото искахме това направи, пуска страхотна музика, много съм му благодарна, сватбата ни много добре.
Още не са ни готови снимките, а папарашките снимки от ритуалната ги взеха роднини и приятели и за мен не остана едничка. Но изпратят ли ми снимки, очаквам това да стане днес, веднага ще кача няколко.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #273 -:
май 13, 2008, 11:46:08 »
Честито, Мarchiana, т.е. г-жа Стаматова!!!
Супер, че всичко е минало като по вода...
Хайде, чакам с нетърпение да видя снимките!
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #274 -:
май 13, 2008, 12:29:11 »
Цитат на: marchiana в май 13, 2008, 10:30:57
Мерси
Първо бяхме избрали за DJ Жоро Унисона, а после дойде Наско - много сериозно момче, каквото искахме това направи, пуска страхотна музика, много съм му благодарна, сватбата ни много добре.
Още не са ни готови снимките, а папарашките снимки от ритуалната ги взеха роднини и приятели и за мен не остана едничка. Но изпратят ли ми снимки, очаквам това да стане днес, веднага ще кача няколко.
Тоя Жоро Унисона не е ли същия (DJ Джорджи) ? Работи във Виго (Несебър) ?
Активен
marchiana
Новак
«
Отговор #275 -:
май 13, 2008, 12:34:48 »
Благодаря на всички! Чувството е страхотно.
Не съм сигурна дали е същия, Жоро е един изрусен, не в първа младост, много говори, преди време е държал магазин "Унисон" и затова му викат така. Обаче излезе много несериозен, изправи ни на нокти в последния момент, а и на когото бях казала за него не чух добри отзиви, но моя съпруг си го беше избрал. Иначе на това момче Наско му имам тел и мога да го дам на лични, ако проявиш интерес.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #276 -:
май 13, 2008, 12:52:21 »
Цитат на: marchiana в май 13, 2008, 12:34:48
Благодаря на всички! Чувството е страхотно.
Не съм сигурна дали е същия, Жоро е един изрусен, не в първа младост, много говори, преди време е държал магазин "Унисон" и затова му викат така. Обаче излезе много несериозен, изправи ни на нокти в последния момент, а и на когото бях казала за него не чух добри отзиви, но моя съпруг си го беше избрал. Иначе на това момче Наско му имам тел и мога да го дам на лични, ако проявиш интерес.
Абсолютно същия е. Питам защото , каза , че бил болен. А ние искахме да се срещнем с него след празниците, но не можахме по същата причина. След няколко отлагания го оставихме за днес , дано вече наистина да се срещнем. Инъче съм била на две сватби водени от него прави жестоко шоу да знаете , голям купон ! Но дано не бъде толкова несериозен , че ще трябва да го сменяме
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #277 -:
май 13, 2008, 13:12:16 »
Момичета помощ! Трябва ми спешно мнение за ресторант "Университета" и някакви координати. Най - вече ме интересува хора, които са били на сватба там да кажат дали не е тясно. Става въпрос за сватба 120 човека. Наистина ми е спешно, защото от "България" вече ми искат капаро и да не съжалявам после. Благодаря предварително!
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #278 -:
май 13, 2008, 13:16:20 »
БЪЛГАРИЯ си е класика и за такава голяма сватба изобщо не го мисли а си капарирай там направо, това е според мен поне.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #279 -:
май 13, 2008, 13:19:44 »
Цитат на: ina_lemon в май 13, 2008, 13:16:20
БЪЛГАРИЯ си е класика и за такава голяма сватба изобщо не го мисли а си капарирай там направо, това е според мен поне.
И според мен. В Университета е тясно за 120 човека според мен. Ще опънат 3 дълги маси , а аз не исках такива общи маси затова си запазихме България , предпочитах сватбата да е в петъчен ден , но в България ,отколкото съботен , но в Университета защото и ние сме 120 човека.
Най-добре отиди в Университета да добиеш представа и сама си прецени.
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #280 -:
май 13, 2008, 13:33:41 »
Момичета много исках сватбата да ми е в х-л "Бургас" и за това ходих първо там да питам,но те направо ме отчаяха като ми казаха,че куверта е 45 лв.!
Не съм ходила другаде да прверявам,защото направо съм "убита"!
Моля ви се кажете ми и в др.хотели ли е толкова скъп куверта?
Защото като го сметнах 70х45=3150 лв. малко множко ми се вижда!
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #281 -:
май 13, 2008, 13:58:59 »
Абе Инче мила, то и аз мисля че "България" си е класика, но все пак да сондирам мнения. Абе много рано ми е нещо и затова. Моля тези, които са правили сватба там да кажат.
Активен
marchiana
Новак
«
Отговор #282 -:
май 13, 2008, 14:14:20 »
Не искам да прозвуча като рекламно лице на ресторанта на х-л Форс, но поне по съвсем пресни данни от моята сватба куверта ни излезе по 27,60 лв. на човек, с доста хубаво меню, красиво подредено, ресторанта не се нуждаеше от украса, но покривките бяха специални и украсиха срещу 50 лв. само нашата маса, имаше място и за танци. Ние бяхме 75 човека. Отделно за децата куверта беше по 14 лв. Не ни рекетираха за допълнителни цени за нарязване на мезето и други такива, внесохме си каквото пожелахме, и после което остана си го прибрахме.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #283 -:
май 13, 2008, 14:36:24 »
Цитат на: Diavolitsa в май 13, 2008, 13:58:59
Абе Инче мила, то и аз мисля че "България" си е класика, но все пак да сондирам мнения. Абе много рано ми е нещо и затова. Моля тези, които са правили сватба там да кажат.
На Инка сватбата беше там и беше чудесна!
И моята ще е там след месец и половина.
Ако имаш конкретни въпроси, питай!
Най-общо: след вдигането цените на кувертите, на нас ни излиза около 37 лева на човек.
Агенцията, която наехме за украсата - 800 лева.
Да поясня само, че е в зимната градина - събира около 100-ина души.
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #284 -:
май 13, 2008, 15:43:45 »
Ами при мен става за въпрос за големия ресторант. Знам, че става много хубаво с украса и е щироко и с добра вентилация, но все пак
Само да уточня, че става въпрос за 2009. Притеснява ме по -скоро куверта (не се знае колко ще е, а като се "обвържа" с тях няма мърдане). Просто предпочитах да намеря нещо по - ново (където не са се женили всички поканени), но явно нямя начин.
И пак да питам за "Университета" - според вас колко хора нормално поемат (без збутване). От там дават голям капацитет, но предполагам, че няма да ме върнат със 120 човека. А от "България" напират за капаро, че имали много желаещи. Направо ще се побъркам, а колко време още имам. Ама мога ли да запазя ресторант и после 3 месеца преди сватбата да немога да се уредя в ритуалната. Кошмар
.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21