Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 12:44:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас!  (Прочетена 184276 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 07, 2008, 16:19:02 »

Привет,момичета:)
За втори път се опитвам да ви поздравя в тази тема-надявам се този път да не ми изтрият постинга.
Бургазлийка, бъдеща септемврийска булка съм и аз.Много научих само от четенето на форума и се радвам,че има силно бургаско присъствие:)
Няма да ти трият поста!  Welcome А ние ще помагаме с каквото можем, то ейййй сега ще дойде септември.  blum
Активен
karmella
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #121 -: април 08, 2008, 12:09:33 »

Благодаря за приветливото посрещане, разчитам на помощ, наистина:)
Засега съм сколасала с ресторанта и DJ-я, оглеждам поканите и се надявам да ми стигнат времето и нервите за всичко останало crazy
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #122 -: април 08, 2008, 12:21:12 »

Момичета  имам нужда от помощ
Реших сама да си правя сватбената книга, и понеже не намерих подходяща тетрадка, реших да  дам да ми подвържат тетрадка в някоя печатница, обаче незнам къде pardon
В книжарница Слънчоглед има готови тетрадки с дебел корици и чисто бели листи и са много подходящи само трябва да си е подвържиш ,а другата идея която мога да ти дам е да си купиш обикновенна тетрадка   с бели ликти и отвън с двойно залепващо да е облечеш с картон за визитки има много разновидност после можеш само да си е украсиш също става много оргинално 
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 08, 2008, 12:59:28 »

В книжарница Слънчоглед има готови тетрадки с дебел корици и чисто бели листи и са много подходящи само трябва да си е подвържиш ....

Dginger, в Бургс НЯМА книжарница Слънчоглед (да не тръгнеш да я издирваш). Такива книжарници има във Варна и София.  Offtopic
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 08, 2008, 18:49:17 »

Искам да попитам за ритуалната е 3 месеца предварително,а за ресторантите колко по-рано трябва да го запазим,защото сме решили да сме в х-л "Атаген" и не искаме да го изпуснем!
« Последна редакция: април 08, 2008, 19:04:28 от ameliaa » Активен
-Ади-
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 08, 2008, 19:08:30 »

Някой знае ли цената на кувертите в Х-л "Бургас"?
Защото съм чувала,че са най-скъпите в целия град!

* 1179138510647841.JPG (27.59 KB, 460x304 - видяно 355 пъти.)
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #126 -: април 08, 2008, 20:07:36 »

Abii Благодаря за инфото  give_rose, но както каза  Alucinado в Бургас я няма тази книжарница, а и на мен още не ми е дошла музата за сътворяване на книгата
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 08, 2008, 20:54:01 »

Искам да попитам за ритуалната е 3 месеца предварително,а за ресторантите колко по-рано трябва да го запазим,защото сме решили да сме в х-л "Атаген" и не искаме да го изпуснем!

Ами няма никъде определен срок, момиче.Щом искаш да е там, в този ресторант отиваш и си зпазваш за датата за която искаш.Е, разбира се, ако става въпрос за октомври или ноември незнам дали отсега ще ти го запазят, но пък с едно капаро нещата  се решават от раз. good good good
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 08, 2008, 20:58:55 »

Някой знае ли цената на кувертите в Х-л "Бургас"?
Защото съм чувала,че са най-скъпите в целия град!
Ами не съм много сигурна, ама ми се мотае из главата цена от сорта на 70-80лв.Но не е на 100 процента това инфо.Трябва да знаеш обаче, че този ресторант е с ограничен капацитет, поема 70 души ако не се лъжа само. Ако те устройва отиваш и питаш.  good good good
Активен
moiatasvatba
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #129 -: април 09, 2008, 08:11:53 »

Настина колко време преди сватбата ще ангажираш ресторант е строго индивидуално-в зависимост от сезона и часа на тържеството!
Обикновено от април до септември е пик, преди който вече трябва да си уточнила и резервирала.Още повече, че вече сватбите са преобладаващо вечерни, което допълнително усложнява ситуацията!
Успех!

Активен
karmella
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #130 -: април 10, 2008, 08:44:16 »

Колкото по-рано се запази ресторанта-толкова по-добре, особено ако гостите са над 80 до 120.Ние преди 3 дни хванахме последния влак за р-т "Университета" за септември и то за петък..Просто нямаше друг възможен вариант за 115 човека гости, в "България" всички ресторанти са анагажирани в петък,събота и неделя до края на годината.
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 10, 2008, 08:48:08 »

Така е..... Ние от работата преди 1 месец още   shok shok shok си запазихме голямата зала на х-л България за Никулден, което знаете е на 6 декември. И пак нямаше точно за тогава свободно място та затова запазихме на 5-ти, което е петък.Смятайте за какво става въпрос. То едно са сватби, друго са фирмени партита и каквото се сетите още.Така че за мен ресторанта е първото и най важно нещо, всичко друго е след него.
Активен
-Ади-
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 13, 2008, 10:06:30 »

Моля ви се някой да ми даде инфо за фирми за украса!
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #133 -: април 13, 2008, 22:23:13 »

Моля ви се някой да ми даде инфо за фирми за украса!

Ние сме се спряли на агенция Диаманти www.diamanti-bs.com,
но погледни и това www.svatbaburgas.com

Някъде из форумите четох много добри отзиви за тях.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 15, 2008, 09:45:07 »

Ние сме се спряли на агенция Диаманти www.diamanti-bs.com,
но погледни и това www.svatbaburgas.com

Някъде из форумите четох много добри отзиви за тях.

Миличка видях че има една специална темичка точно за Диаманти.Нещо сгафили.Свържи се със автора може да ти е от полза ако разбира се не е някоя агенция която плюе срещу конкуренцията. Успех
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: