Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 12:56:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Lawyer - 04.09.2011  (Прочетена 39348 пъти)

once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #45 -: август 17, 2011, 11:35:28 »

Да ти кажа, и аз това се чудя от доста време - защо агенцията ти не се занимава с всичките лилави ленти, пък лилави свещи, пък еко-почви..... нали затова си я наела, в крайна сметка - да ти спести усилията, времето и нервите по украсата  girl_impossible
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 17, 2011, 13:22:17 »

Ами, защото реших лично да отида и да си намеря точно това лилаво, което аз искам smile всеки си има виждане и ако примерно агентката ми купи някакво лилаво и после на мен не ми хареса  angry пък и си мислех, че едни свещи и еко почва, които ги продават навсякъде няма да са чак такъв проблем. Оказа се, че са, защото искам определен цвят и размер! А тея сатенени ленти... оф... много добре си беше само с украсата от агенцията, ноо реших, че ще вкарвам по-тъмен нюанс, луда работа!
Активен
once_upon_a_time
Професор

« Отговор #47 -: август 17, 2011, 13:42:50 »

И сама си се вкарала във филма biggrin Аз вчера точно щъках из магазинчетата до Бриколажа и си мислех дали няма да се засека. Ти май си решила вече за тортата, но обмисляла ли си варианта на Лайпциг?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: август 17, 2011, 21:46:15 »

Ами аз я поръчах от "Попимони", защото моето лично мнение е, че това, което правят те е изкуство и малко хора го владеят! Могат да изпълнят абсолютно всичко като вид торта, да не говорим, че и захарните им цветя са невероятни, въпреки, че аз избрах естествени рози smile ще видим какво ще се получи, защото моята е от едно списание и съм променила само цветовете smile между другото, на теб какво ти предложиха от Лайпциг, защото аз така и не ги питах, но доколкото знам те работят с тази фирма или бъркам  crazy
Активен
once_upon_a_time
Професор

« Отговор #49 -: август 17, 2011, 21:53:40 »

Изобщо не знам с кои работят biggrin Предложиха ми да поръчам тортата при тях, като съответно влиза в куверта, казаха ми цена на парче. Мисля да я погледна на снимка и да действам по този вариант. Ако ти трябват повече подробности - на ЛС, защото не мисля, че е етично да споменавам цени и др. неща тук smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: август 17, 2011, 21:58:39 »

Да, права си, но аз така или иначе поръчах вече... реших кумското пиле да е от ресторанта smile извинявай за тъпия въпрос, сигурно си го споменавала вече хиляди пъти, но твоята сватба кой септември беше smile
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: август 18, 2011, 21:54:06 »

Записвам се и тук  give_rose Не съм изчела всичко около твоята сватба (ще го направя), но се надявам да съм полезна и аз с нещо. Дано финалните метри да са успешни и спокойни  yahoo
Активен
once_upon_a_time
Професор

« Отговор #52 -: август 18, 2011, 22:07:22 »

Напротив, не съм казвала кога е нашата сватба biggrin Имам познати, които надничат във форума, а искам някои подробности да не стават тяхно достояние до деня на сватбата - те ще са гости и искам да запазя елемента на изненада smile Та, ще бъдем в края на септември ние. Кумското пиле май сами ще си го украсяваме ( т.е. бъдещият ми свекър ще се погрижи), а кумската торта ще я поръчаме в някоя сладкарница. Вие ще имате ли някаква изненада за кумовете? Или ансамбъл за народни танци?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: август 18, 2011, 22:59:53 »

babypook, благодаря ти smile Дано!
Днес ходихме да поръчваме рокличка за моята кръщелница, която е на 11 месеца и ще ми бъде шаферка. Ще я направят същата като моята в умален вариант, голяма сладурка ще бъде smile
once_upon_a_time, затова нямам спомен за точна дата, хиххи, иначе за изненада- няма да имаме, поради простата причина, че най-вероятно няма да останат парички sad доста се отпуснах... наех и координатор в деня на сватбата, за да може майка ми и свекърва ми да нямат никакви ангажименти и това допълнително оскъпи всичко. Ако случайно успея да отделя още някоя сума, ще направя. Ти спряла ли си се на нещо и колко горе-долу ще ти излезе?
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #54 -: август 19, 2011, 15:29:43 »

lawyer, откъде нае този координатор. И аз много си мисля за тази идея и ми се иска да освободя близките от ангажименти в този ден.
Активен
once_upon_a_time
Професор

« Отговор #55 -: август 19, 2011, 15:33:41 »

Нищо не съм измислила все още - имах идея да бъде двойка по латино-танци, която да изпълни програма, но и мен паричките ме притискат и нищо не съм предприела по въпроса.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 19, 2011, 15:36:35 »

Garfield, от агенцията, която ми прави украсата, по принцип всички агенции предлагат такива координатори, казват им още "хостес".
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #57 -: август 20, 2011, 15:54:13 »

lawyer, честита тема! Следя какво се случва при теб с голям интерес - израснала съм със строежа на Лайпциг, имам много хубави спомени там.... Пожелавам ти твоите да са още по- хубави!
Дано успеете да намерите в София свещи, но по принцип да ти напомня, че всичко може да бъде боядисано и то точно в твоите цветове. Вече има толкова спрейове и бои за разни материали. Аз съм боядисвала с най- обикновени водни бои свещи от църквата, за да станат за рожден ден /бях забравила да купя/.
За медицинските, ако още не сте готови, има много лесен, бърз и евтин начин. В Централния дом на младоженците имат телефон на частна клиника, с която работят. Правят всичко за 2 часа срещу 30лв., просто не си струва да обикаляте по лични лекари.
Активен
once_upon_a_time
Професор

« Отговор #58 -: август 20, 2011, 16:38:06 »

Последният абзац представлява много полезна информация  butterfly
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 21, 2011, 15:15:17 »

svekarva, ти си златна  give_rose
Много ти благодаря за хубавите пожелания и за съветите smile винаги и на всички булки тук във форума, толкова помагаш с опита си, че просто нямам думи smile със сигурност ще пробвам с тези частни клиники.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: