Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:47:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Lawyer - 04.09.2011  (Прочетена 39316 пъти)

pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 11, 2011, 16:16:25 »

Да, това със свещите е страхотна идея.  good Те са едни такива спарклъри ( не знам как е на български), нали. Мисля, че са нещо като кутийка, която се пали и се оставя на земята. Имаше такива да една сватба, на която бях. Добре, че ми напомни!  Bravo  И аз ще потърся такива. Сигурно в 101 балона ще има.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 11, 2011, 16:40:36 »

Точно такива са pink_panther smile иначе, с поставянето, паленето и махането от дансинга ще се заеме агентката. Ще се опитам да кача снимки, за да видите как изглежда Wink
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: август 11, 2011, 16:51:34 »

Ето това имам предвид smile и ще бъдат на специални поставки с цветовете на сватбата

* 1014.jpg (28.53 KB, 400x300 - видяно 2273 пъти.)
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #33 -: август 11, 2011, 18:52:36 »

Гледайте да няма изгоряла коса около дансинга иначе е красиво.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: август 14, 2011, 22:28:32 »

Момичета, тези дни бях в София при родителите ми и нямах време да пиша, но пък беше ползотворно това посещение smile Младоженецът вече се сдоби с много хубави обувки и е напълно готов. В Пловдив не успяхме да намерим, каквото и да хареса все нямаше негов номер. Харесахме и картина за хола ни, което ще бъде подаръка от баба smile толкова обикаляне, останах без крака sad утре след работа отиваме до "Попимони" за торта, така, че стискайте палци да харесаме и да поръчаме. Освен това реших, че ще променя малко украсата на столовете в ресторанта и сега спешно издирвам тъмно лилави сатенени или органзени ленти на метър. Тъй като ще имам бели калъфи на столовете с бледо лилава панделка върху тях, реших да вкарам и тъмно лилаво, за да стане по интересно, иначе малко ще ми се губи и е банално. Тъмно лилавото ще е като лента, която да минава по средата на бледо лилавата панделка. Оф, голямо обяснение му дръпнах, но се надявам да стане и да намеря нещо не много скъпо, защото много пари стана тази украса  angry Отделно от това, младоженецът в петък установи, че си е загубил личната карта и направо съм в ужас, защото не знам дали ще успеем да се справим с ваденето на нова и дали ще минем васерман без нея  crazy Просто лудницата е пълна!
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: август 15, 2011, 00:06:54 »

lawyer, защо се притесняваш за личната карта? Ако пуснете една бърза поръчка, до три дни след подаване на заявлението ще е готова личната карта. Ако пък не ви се чака три дни, пуснете експресна поръчка.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: август 15, 2011, 15:30:20 »

Ами ще пускаме бърза, просто не бях запозната бързите за колко време стават, а и се притеснявам, защото има ужасни опашки и днес е ходил, но се е върнал.Ще видим утре какво ще стане, сега тръгвам за тортата и ще пиша по-късно дали сме харесали smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: август 16, 2011, 09:28:54 »

Вече имаме поръчани две торти- една за официалната част и една малка за кумовете  danceg
Отидохме в Попимони, като искам да благодаря на собственичката Ели, която изтърпя всичките ми прищевки и ще направи (сигурна съм) най-красивата торта smile Каталозите там са много, около 10-15, така че има огромен избор! Моята торта я зърнах в едно списание, на 4 етажа е, като разстоянието между етажите ще бъде запълнено с естествени рози, разцъфнали, в бледо лилаво, а самите блатове ще бъдат "опаковани" от тъмно лилави ленти smile Не мога да покажа снимка, защото нямам, но ако я намеря в нета тази торта, ще я кача smile
Сега продължавам да търся свещи - тъмно лилави, бледо лилави и бели. Обиколих Джъмбо и Кауфланд, но точно лилавите са проблем, дано намеря  crazy
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: август 16, 2011, 10:28:23 »

Lawyer, така като чета за твоята торта ми се струва, че ще бъде направо прелестна  Girl_hide Както и всичко останало на твоята сватба girl_wink Обожавам лилавото и съм сигурна, че ще бъде супер! Bravo За свещи - не знам как да ти помогна pardon Единствено се сещам, че например в големите магазини - Кауфланд, Била и др. съм виждала да се  продават свещи, но честно казано не съм се заглеждала за лилави  pardon  Успех ти желая, сигурна съм, че ще се справиш  Good luck Good luck Good luck Good luck
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #39 -: август 16, 2011, 11:25:40 »

Lawyer, вчера се отбих през Бижуленд-а в Капана, на втория етаж продават панделки от органза на метър - бяха по 10 стотинки/метър! Не знам дали няма да са ти малко теснички, но иди да ги видиш, ако искаш smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: август 16, 2011, 12:21:58 »

Сериозно? Не очаквах там да продават такива неща, още довечера отивам! Много ти благодаря  give_rose
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #41 -: август 16, 2011, 13:16:57 »

На втория неща има разни джунджурийки за украса - стъклените топчета, които могат да се разпръснат по масите за украса, разни перлички и камъчета, които пак може да украсяват подаръчета/покани/свещи/чаши и др. Мисля си, че тази органза ще ти дойде тясна като размер за столове, но все пак ще се радвам, ако ти хареса smile А свещи съм купувала и от Мосю Бриколаж, минах и през такава идея за подаръчета за гостите biggrin
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #42 -: август 16, 2011, 15:17:35 »

lawyer , панделки може също да намериш в едно магазинче, което се намира диагонално на БНБ, точно до подлеза. Ако идваш от халите ще ти се падне от дясната страна. 
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: август 16, 2011, 15:18:31 »

Момичета, благодаря на всички ви за помощта, в крайна сметка намерих такава лента в магазина, който е преди пешеходния мост smile за всички столове ще ми излезе 32 лв. Ширината е 5 см. и е тъмно лилаво- перфектно е  yahoo
Оnce_upon_a_time, четеш ми мислите, след работа и аз ще ходя до Бриколажа, защото наистина там има идеи за декорации и то по цветове, дано намеря такива свещи!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: август 17, 2011, 09:49:57 »

Да се включа отново... всеки ден правя по нещо и направо не мога да се наспя sad
Вчера отидох да купя въпросните лилави сатенени ленти и изчислихме, че ни трябват 4 ролки и малко отгоре. Хубаво, ама в този магазин преди пешеходния мост бяха останали само 3 бр., а зареждане чак октомври lol добре, че продавачите ми влезнаха в положение, изнамериха още половин ролка, след което ме пратиха в другия им магазин на Иван Вазов и там имаше още половин. Изкупих им всички тъмно лилави сатенени ролки lol но пък ми ги дадоха и по цена на едро, за което много им благодаря!
След това обиколка за свещи- има всички други цветове, само не и лилави sad намерих в интернет един магазин до пл.Славейков в София, там има и то точно с такава височина, каквато искам, пратих майчето да провери, дано да успее да ми купи.
Остава само да си намеря и еко почва, с която да напълня стъклените колби- те са дребни топчета, които се поставят във вода и набъбват и става много красиво. Това също се оказа трудна задача, защото намерих на едно място, но няма лилави sad Трябваше да оставя агентката ми да ги намери тези неща, след като предложи жената, ама аз не, реших, че ще вземам участие в украсата... сега да видим дали ще се справя  angry
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: