Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 01:47:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Lawyer - 04.09.2011
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Lawyer - 04.09.2011 (Прочетена 39316 пъти)
pink_panther
Професор
Отг: Сватбата на Lawyer - 04.09.2011
«
Отговор #30 -:
август 11, 2011, 16:16:25 »
Да, това със свещите е страхотна идея.
Те са едни такива спарклъри ( не знам как е на български), нали. Мисля, че са нещо като кутийка, която се пали и се оставя на земята. Имаше такива да една сватба, на която бях. Добре, че ми напомни!
И аз ще потърся такива. Сигурно в 101 балона ще има.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #31 -:
август 11, 2011, 16:40:36 »
Точно такива са pink_panther
иначе, с поставянето, паленето и махането от дансинга ще се заеме агентката. Ще се опитам да кача снимки, за да видите как изглежда
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #32 -:
август 11, 2011, 16:51:34 »
Ето това имам предвид
и ще бъдат на специални поставки с цветовете на сватбата
1014.jpg
(28.53 KB, 400x300 - видяно 2273 пъти.)
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #33 -:
август 11, 2011, 18:52:36 »
Гледайте да няма изгоряла коса около дансинга иначе е красиво.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #34 -:
август 14, 2011, 22:28:32 »
Момичета, тези дни бях в София при родителите ми и нямах време да пиша, но пък беше ползотворно това посещение
Младоженецът вече се сдоби с много хубави обувки и е напълно готов. В Пловдив не успяхме да намерим, каквото и да хареса все нямаше негов номер. Харесахме и картина за хола ни, което ще бъде подаръка от баба
толкова обикаляне, останах без крака
утре след работа отиваме до "Попимони" за торта, така, че стискайте палци да харесаме и да поръчаме. Освен това реших, че ще променя малко украсата на столовете в ресторанта и сега спешно издирвам тъмно лилави сатенени или органзени ленти на метър. Тъй като ще имам бели калъфи на столовете с бледо лилава панделка върху тях, реших да вкарам и тъмно лилаво, за да стане по интересно, иначе малко ще ми се губи и е банално. Тъмно лилавото ще е като лента, която да минава по средата на бледо лилавата панделка. Оф, голямо обяснение му дръпнах, но се надявам да стане и да намеря нещо не много скъпо, защото много пари стана тази украса
Отделно от това, младоженецът в петък установи, че си е загубил личната карта и направо съм в ужас, защото не знам дали ще успеем да се справим с ваденето на нова и дали ще минем васерман без нея
Просто лудницата е пълна!
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #35 -:
август 15, 2011, 00:06:54 »
lawyer
, защо се притесняваш за личната карта? Ако пуснете една бърза поръчка, до три дни след подаване на заявлението ще е готова личната карта. Ако пък не ви се чака три дни, пуснете експресна поръчка.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
август 15, 2011, 15:30:20 »
Ами ще пускаме бърза, просто не бях запозната бързите за колко време стават, а и се притеснявам, защото има ужасни опашки и днес е ходил, но се е върнал.Ще видим утре какво ще стане, сега тръгвам за тортата и ще пиша по-късно дали сме харесали
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #37 -:
август 16, 2011, 09:28:54 »
Вече имаме поръчани две торти- една за официалната част и една малка за кумовете
Отидохме в Попимони, като искам да благодаря на собственичката Ели, която изтърпя всичките ми прищевки и ще направи (сигурна съм) най-красивата торта
Каталозите там са много, около 10-15, така че има огромен избор! Моята торта я зърнах в едно списание, на 4 етажа е, като разстоянието между етажите ще бъде запълнено с естествени рози, разцъфнали, в бледо лилаво, а самите блатове ще бъдат "опаковани" от тъмно лилави ленти
Не мога да покажа снимка, защото нямам, но ако я намеря в нета тази торта, ще я кача
Сега продължавам да търся свещи - тъмно лилави, бледо лилави и бели. Обиколих Джъмбо и Кауфланд, но точно лилавите са проблем, дано намеря
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #38 -:
август 16, 2011, 10:28:23 »
Lawyer,
така като чета за твоята торта ми се струва, че ще бъде направо прелестна
Както и всичко останало на твоята сватба
Обожавам лилавото и съм сигурна, че ще бъде супер!
За свещи - не знам как да ти помогна
Единствено се сещам, че например в големите магазини - Кауфланд, Била и др. съм виждала да се продават свещи, но честно казано не съм се заглеждала за лилави
Успех ти желая, сигурна съм, че ще се справиш
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #39 -:
август 16, 2011, 11:25:40 »
Lawyer, вчера се отбих през Бижуленд-а в Капана, на втория етаж продават панделки от органза на метър - бяха по 10 стотинки/метър! Не знам дали няма да са ти малко теснички, но иди да ги видиш, ако искаш
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
август 16, 2011, 12:21:58 »
Сериозно? Не очаквах там да продават такива неща, още довечера отивам! Много ти благодаря
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #41 -:
август 16, 2011, 13:16:57 »
На втория неща има разни джунджурийки за украса - стъклените топчета, които могат да се разпръснат по масите за украса, разни перлички и камъчета, които пак може да украсяват подаръчета/покани/свещи/чаши и др. Мисля си, че тази органза ще ти дойде тясна като размер за столове, но все пак ще се радвам, ако ти хареса
А свещи съм купувала и от Мосю Бриколаж, минах и през такава идея за подаръчета за гостите
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #42 -:
август 16, 2011, 15:17:35 »
lawyer
, панделки може също да намериш в едно магазинче, което се намира диагонално на БНБ, точно до подлеза. Ако идваш от халите ще ти се падне от дясната страна.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #43 -:
август 16, 2011, 15:18:31 »
Момичета, благодаря на всички ви за помощта, в крайна сметка намерих такава лента в магазина, който е преди пешеходния мост
за всички столове ще ми излезе 32 лв. Ширината е 5 см. и е тъмно лилаво- перфектно е
Оnce_upon_a_time, четеш ми мислите, след работа и аз ще ходя до Бриколажа, защото наистина там има идеи за декорации и то по цветове, дано намеря такива свещи!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
август 17, 2011, 09:49:57 »
Да се включа отново... всеки ден правя по нещо и направо не мога да се наспя
Вчера отидох да купя въпросните лилави сатенени ленти и изчислихме, че ни трябват 4 ролки и малко отгоре. Хубаво, ама в този магазин преди пешеходния мост бяха останали само 3 бр., а зареждане чак октомври
добре, че продавачите ми влезнаха в положение, изнамериха още половин ролка, след което ме пратиха в другия им магазин на Иван Вазов и там имаше още половин. Изкупих им всички тъмно лилави сатенени ролки
но пък ми ги дадоха и по цена на едро, за което много им благодаря!
След това обиколка за свещи- има всички други цветове, само не и лилави
намерих в интернет един магазин до пл.Славейков в София, там има и то точно с такава височина, каквато искам, пратих майчето да провери, дано да успее да ми купи.
Остава само да си намеря и еко почва, с която да напълня стъклените колби- те са дребни топчета, които се поставят във вода и набъбват и става много красиво. Това също се оказа трудна задача, защото намерих на едно място, но няма лилави
Трябваше да оставя агентката ми да ги намери тези неща, след като предложи жената, ама аз не, реших, че ще вземам участие в украсата... сега да видим дали ще се справя
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
10
Нагоре