Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 22:54:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Халките - 9 "  (Прочетена 147529 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: ноември 17, 2011, 11:12:22 »

Всичко от стомана, което видях, много ми хареса. Досега не съм се замисляла изобщо за стоманени халки. Кое е по добре като издържливост - стомана или сребро?
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: ноември 17, 2011, 11:43:16 »

Стоманата със сигурност издържа много...дори може би вечно. Среброто страшно много го харесвам като метал. Имам много сребърни бижута, които обаче с времето и от много носене се деформираха. Единствено това ме спира да заложа на сребърни халки, макар че сигурно ще си вземем и такива.
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: ноември 18, 2011, 08:34:08 »

kiwi отговарям ти сега,защото чаках да ги вземем,за да видя точно сумата. Двете са 8.22 грама и ни излязоха 526 лева.Много хубаво са направени,много си ги харесваме  yahoo
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: ноември 20, 2011, 19:47:52 »

Поръчахме вече нашите халки и с нетърпение чакам да се обадят. Бях харесала модел от списание, но като пробвахме реплика на същите /доста добре изработена/, осъзнахме, че колкото и да са хубави на нас не ни седят добре. Поръчахме почти класически модел халка - бяло злато с една тънка линия розово, леко изместена от средата към единия край. Моята има 3 миниатюрни брилянта. С пълното съзнание съм, че колкото и да ги харесвам надали ще са вечни, докато се обърнеш на някой пръстите му напълнели и трябва да си правим нови. А златото си е риск, може да си повиши още стойността /не дай боже/, може и да падне, но в крайна сметка решихме, че е важна традицията.
Не взех това, за което отидохме, но съм невероятно доволна от избора. heart
Стискайте палци да пристигнат халките на мечтите.
Активен
rubijou
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #64 -: ноември 22, 2011, 10:41:44 »

Offtopic

момичета, имам едно въпросче и си мисля, че тук е най-подходящото място да го задам. Малко е офтопик, но се надявам модераторите да не се разсърдят   Wink

Аз подържат блог за бижута и там представям различни български и световни марки бижута. Една от фирмите, които представих неотдавна е Алтънбаш. Моето е питане е свързано с техните модели на халки. Какво ви е мнението за техните модели, особено тези, които са по-екстравагантни? Бихте ли си направил подобни халки?

Питането ми е провокирано от чисто любопитство. Лично аз съм силно впечатлена от подобни модели, но едва ли бих си поръчала подобни халки 

Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #65 -: ноември 22, 2011, 11:20:56 »

Първите лично намен ми харесват много, но всъщото време и традиционните халки много ми харесват и незнам дали  бих се решила на такива въпреки ,че ми харесват.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: ноември 22, 2011, 11:38:40 »

Аз със сигурност търся по нетрадиционни халки,  но от сребро. А и тези на Алтънбаш не са ни по джоба.    huhhuh.gif
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #67 -: ноември 22, 2011, 11:41:01 »

Подобни халки не бих си поръчала. За мен по-скоро са кичозни, отколкото екстравагантни. Като пръстен бих го носила в зависимост от повода или тоалета си, но не и винаги под формата на халка. Странни са според мен или съм прекалено консервативна.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: ноември 22, 2011, 12:13:42 »

Хубави са, но предпочитам класическите халки.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: ноември 22, 2011, 12:57:22 »

Интересни са, но поне за мен не като сватбени, а за ежедневието като пръстен. smile
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: ноември 23, 2011, 20:12:49 »

и на мен първите ми харесват.
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: ноември 23, 2011, 20:19:38 »

Не бих си направила подобни халки, доста са ангажиращи, а все пак я носиш всеки ден. Ако искам да направя впечатление, бих заложила на друго бижу, не точно на халката, която е символ.
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: ноември 23, 2011, 20:58:00 »

Да въпроса е на личен избор,
ако не бяха толкова скъпи аз бих си взела първия вариант,не мисля че са прекалено авангардни!!!
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #73 -: декември 19, 2011, 23:13:21 »

Момичета, може ли да споделите за колко време станаха готови халките, които са по поръчка? чудя се ако ги поръчаме 3 седмици преди сватбата дали е много рисковано...Освен това мисля да се разходим до град Раковски, доколкото разбрах имат хубави и разнообразни модели. На мен почти нищо не ми харесва, искам изчистено и да е само или предимно бяло злато. Примерно тези не са лоши:

http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=366710&cat=3&page=10

А дали има шанс да отидем и да има нашите размери готови халки? Изобщо който е ходил ако може да сподели впечатления smile
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: декември 20, 2011, 10:03:05 »

anna_karenina,ние също мислим до отидем до Сара Трейд в гр.Раковски,но това ще бъде може би към края на Януари за да го съчетая с Асеновград.Свързах се със фирмения магазин там и ми казаха че имат около 400 модела халки в наличност(като тези в сайта),така че няма начин да не си харесаме там.В моят град има само един златарски магазин и има 5 модели халки(доста стари модели).Така че успех и ще чакам отзиви за там,ако отидеш преди мен.
Също така  приемат старо злато или каквото там имаш и доплащаш за изработка,ние точно така ще направим,защото нашите родители имат злато и ще го заменим  pleasantry
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: