Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 10:26:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 15
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 15 (Прочетена 163884 пъти)
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
Отг: "Покупки за бебето и детето" 15
«
Отговор #375 -:
март 01, 2012, 15:55:42 »
Аз имам това
http://www.bebeconfort.com/products/feeding/high-and-table-chairs/omega.aspx
и съм доволна. Това, на което ни обърнаха внимание, е, че столчето има рамка между предните и задните крака, и дори да го бутнеш, не пада, защото краката са стабилизирани един за друг. Демонстрираха ни как едно на Chicco (без такава рамка) не е особено стабилно. Колелца също е много важно, да можеш да си го затътриш където искаш, друго много-много не съм гледала, дали имало три или трийсет и три степени за нагласяне - накрая така или иначе ползваш една, която ти е удобна
.
Кошарите за игра са от този тип
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/chipolino-zoo-new2009.jpg&imgrefurl=http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/8280&h=540&w=720&sz=1140&tbnid=0qGrDju5h1nETM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/search%3Fq%3D%25D0%25BA%25D0%25BE%25D1%2588%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25B0%2B%25D0%25B7%25D0%25B0%2B%25D0%25B8%25D0%25B3%25D1%2580%25D0%25B0%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0&docid=KotZsRk9Wq8xqM&hl=bg&sa=X&ei=9H5PT_HeJcH64QT1rIS5DQ&sqi=2&ved=0CEEQ9QEwAw&dur=438
- малко по-големи от кошарите за спане и обикновено квадратни. Кошарите за спане са правоъгълни
http://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B5&hl=bg&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=bX9PT4K_GI6P4gSKv_XNDQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=841
- като легълца. Естествено, на практика всяка кошара за спане става и за игра, стига да не му е малка на детето и да е с мрежести стени, да ижда какво става навън. Много кошари ги рекламират "за спане и игра". На практика размерът ги отличава.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #376 -:
март 01, 2012, 16:04:42 »
Денито
, да допълня поста си - аз имам преносима кошара, която първоначално ползвахме за спане, на Esprit. Слагала съм детето да си играе вътре, ама много-много не се получаваше... много е тясно за игра
. Мнооого се чудех за специална кошара за игра - по-големичка, ама докато се начудя, той порасна, та минахме без такава. Да ти кажа, такава кошара май има смисъл, ако искаш да го оставиш някъде на безопасно и ти да си свършиш нещо... не съм сигурна дали детето иска да стои вътре и да си играе, както по снимките
. Но пък ако имате място (толемичка си е) и ти се дават парички за още една кошара, пробвай, де да знам...
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #377 -:
март 01, 2012, 16:31:47 »
Момичета,изчетох миналата тема и почти цялата тази, моля ви да ме ориентирате каква количка трябва да си избера. Видях,че много от вас имат изисквания, но са мн разбъркани назад в темите. *crazy*Може ли някоя да ме ориентира в това какви са били те, при търсенето. Нашето бебче ще е лятно, но прочетох, че задължително трябва да има кош за новородено, за да е в напълно легнало положение.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #378 -:
март 01, 2012, 16:59:48 »
Моите лични изисквания бяха: кош за новородено; цяла дръжка, а не две отделни; лека и маневрена; поне задните гуми да са големи; детето да може да е обърнато и към мен, и обратно. Отделно исках и да е 3 в 1, тоест освен кош за новородено и летен кош с чувалче за крака, да има и кошче за кола.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #379 -:
март 01, 2012, 17:36:47 »
Моите бяха същите
, и естествено - да се събира в асансьора и в багажника на колата.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #380 -:
март 01, 2012, 19:51:30 »
Благодаря, Сънрей, Carlyangel, Prety, MWPO, явно ще взема на Бертони.
Аз за стол исках да й взема скъп, като си мислех, че са стабилни, Исках да дам много пари за стола. Да, ама се оказа, че намерих идеален.
Бертони -Мамбо
Статива (рамката) има няколко нива, може да е много високо, за холна маса и за ниско положение. Има борд, отгоре втори борд за чаши и отгоре играчка, много е хубава. Цветовете също. Облегалката има няколко положения от легнало до прав ъгъл. Плата е като гума, чисти се лесно, единственото, което не е хубаво е, че ако се заседи и й стане топло, и е облегната тази гума запарява главичката. Но ако не се задържа там не е проблем. Това за 2 м, се е случвало два пъти, явно просто й е било много топло. Има къде да си пости крачета и не на последно място толкова е стабилен, че ако съм го стопирала не мога да го помръдна. Модерните столчета на кръгла поставка са пълна нула, само при докосването ми се клатеха.
Има и екстра за хората, който готвят. Има как да си направиш мъфини (написано е на обегалката:) ), сладоледена торта, крем за мъфини, еми май беше това.
А има и кош за играчки примерно, не много голям, и поставка за чаша ако е на земята детето да си я взима. Това е. Идеално столче.
http://rayatoys.com/pic/65751309165974062711.jpg
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #381 -:
март 01, 2012, 21:04:08 »
*mwpo
,
carlyangel
, радвам се, че ви харесва кошарата!
И наистина и аз не мога да повярвам, че е на Кенгару!
Дано се окаже сполучлива покупка.
А шезлонгът защо не се вижда - идея нямам.
Правя втори опит само с линкче.
http://www.myhome-bg.com/product/6062/muzikalen-shezlong-comfort-biscotti-garden-bright-starts.html
Ние даже го сглобихме! Такова нетърпение...
ellimink
, аз не че мога да дам съвет относно количката, но по-назад съм публикувала какви са ми изискванията, които съм си оформила спрямо прочетеното и помолих момичетата, ако нещо пропускам да ме поправят. Та можеш там да прочетеш.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,29691.225.html
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #382 -:
март 01, 2012, 22:47:13 »
Много добре изглежда шезлонга!, ама много скъп, беее
Просто мнение. Понякога производителите/ търговците буквално дерат кожите на бъдещите родители, защото знаят, че покупките за бебето са слабото място
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #383 -:
март 01, 2012, 22:58:29 »
Ами сума време беше 138лв. и точно да го поръчаме и навсякъде му вдигнаха цената!
В този сайт с най-малко. Има го и по 170 и нещо! Луда работа! Ама е подарък от майка ми и като сме го харесали и това е. Знаете как е! Особено с първите покупки - голяма еуфория.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #384 -:
март 01, 2012, 23:13:23 »
Да, така е! Ние взехме на Фишър Прайс. Ползвахме го, но сякаш очаквах повече. Ще го запазим все пак за второто
Но разните му там активни гимнастики, музикални въртележки ги пуснах да се продават. Въртележка втори път не бих взела, поне не скъпа, а по-обикновена, защото тази се ползва супер кратко време.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #385 -:
март 01, 2012, 23:17:48 »
Шезлонгът е супер,много ми харесва-малък е и не заема много място,а също така е мултифункционален.Цената наистина е УАУ,но след като ще е от майка ти...
При нас положението с кошарата за игра е същото като при
розовка
-двоумихме се и накрая не взехме.Перфектно си играе и в леглото.Не й е много тясно,но ако имаше кошара за игра,със сигурност би се задържала и там.Според мен си зависи от детето-ако се занимава само,ще си играе,ако не-не.Лора си играе сама в продължение на дълго време,колкото я оставя,толкова може да издържи,дори и с една играчка.За това казвам,че може да си го спестите откъм разход-преносимата кошара става също за игра,стига да се занимава сам.
Нашата е на Чиполино,наследство от кумовете и не е мръднала.
Столчето ни за хранене е на Бертони,едно зелено.Сега не ми се търси снимка.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #386 -:
март 01, 2012, 23:55:09 »
На мен 157лв. за шезлонг ми се струва средна цена - има по 200 и нещо. Те вече са ми по-уау. Ама можеше и по-тънко да минем, де.
Аз активна гимнастика няма да купувам. Тя вече наистина ми се струва излишна.
Ние нямаме и дървено легълце - само на кошарка ще я караме. Засега нямаме детска стая (да даде Бог да ни се изпълнят плановете по-натам!
) и нямаме къде да го сложим. А и искам да мога ако реша да си преместя кошарката, когато ми се наложи.
Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208
«
Отговор #387 -:
март 01, 2012, 23:57:54 »
Денито относно стола за хранене имаме този http://www.pramwarehouse.com.au/product/Chicco_Polly_Magic_High_Chair_NEW_FROM_NEWBORN.html
има 4или 5 позици на жисочина, всичко се маха за да се пере (не става за пералня),има колелца само отзад и 2 позици за кръчетата. Много е стабилно и съм много доволан, съхто има полу легнало и легнало полужение, за по-малки бебчета.
Относно кошарата,тези преносимите легълца ми се сториха много тесни за игра. Бях се засилила да купувам на Неонато,сгъваема. Обаче реших че не ми се дават пари за още дна кошара за 2-3месеца.Както са казали момичетата може да я хареса а може и да не я хареса и затова и направих "кошара" с дивана
, ако се налагаше да я оставя сама. На стените имаше възглавници и плюшени животни да не се удря,отдолу постлах няколко завивки да е по-меко и си играеше чудесно
. Като започна да лази си излизаше сама си играеше само там.
Моникамария Шезлонга изглежда много уютен
. Със здраве да си го ползвате,живот и здраве.
Ето я кошарата на Неонато
enlar_11481_54158.jpg
(53.02 KB, 470x500 - видяно 191 пъти.)
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #388 -:
март 02, 2012, 00:00:36 »
Нашето е такова.Струва точно 6 лв
.Преди това се опитах да ползваме едно обикновенно-от пазара (немския,но по всяка вероятност пак правено в Китай),но дупката беше много голяма и все още е.Слагам го от 8-мият му месец на него.Тук като попитах няколко майки какво гърне да взема и те
"всички видове били за след 2 годинки." И чак тогава четох в темита (но доста назад),че има доста доволни от тези точно,защото аз хич не съм фен на чико.И донесохме гърне от Бг
За столчетата исках да кажа също,но просто не успявам редовно да пиша.Защо никой не залага на дървените?Като взимахме нашето навсякъде срещах отзиви,че пласмасовите се ползват само по година-две.Моят братовчет има това
сега е на 5 годинки и все още го ползва почти всеки ден (вече във варианта с масичката-на нея обядва сам).
Ние имаме това
Избрахме него,понеже е така да се каже изгодният вариант на Stokke.Едни познати го имат и двете им дечица са на по 6 и 8 годинки ,ами все още си седят на тях.Така столчето расте с детето някакси.
carlyangel , голям късмет имате с малката,че си играе сама в легълцето!!Супер!Аз дребния за 5 мин не можех да го оставя на ваша възраст.Имахме такава кошара-преносима (понеже неговото легълце е дървено) и искахме да я ползваме за игра.Нооо той само изхвърляше играчки през борда и гледаше къде падат и това 5 мин и после край-рев да излезе.Но и аз не съм настоявала,понеже все ми се струва ,че тези кошари много ограничават развитието на детето.
«
Последна редакция: март 02, 2012, 00:06:37 от matsinka
»
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #389 -:
март 02, 2012, 00:06:19 »
Благодаря, prety! Радвам се, че на всички ви харесва и шезлонга - разчитам, че не сме сбъркали.
prety
, това с кошарата от дивана ще го запомня като идея!
Отеснее ли ни леглото за занимавки и имаме ли нужда от място за игра от този сорт - ще ми влезе в употреба!
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...