Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 06:58:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 15
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 15 (Прочетена 163772 пъти)
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
Отг: "Покупки за бебето и детето" 15
«
Отговор #315 -:
февруари 14, 2012, 14:56:28 »
И аз съм решил ада взема триколка за пролетта а тази която си показала sunray я купихме за подарък на племенницата но по мои наблюдения детето се чувства удобно в нея след 2-та годишнина тя като че ли е за по-големи деца На племнницата просто не и беше интерсена а предпазването ставаше с меки колани без ограничител и тя като се въртеше и се изхлузваше и някак си не можехме да бъдем сигурни Иначе сега за това лято сигурно ще и хареса и хубавото на модела е че стават после и на колелета но аз не бих купила такава на Раличка Иначе тези на Илиенци са с около 50-60 лева по-евтини Сега преди коледа ходихме на Илиенци да и търсим шейна с мъжът ми и там видях една която ми хареса даже си взех и каталог заради модела защото беше със мека седалка и каучукови колела и имаше и пружина на седалката и отпред има разни копченца да пее и свири и много ме е яд че явно мъжът ми е почистил каталога
за да я покажа но моделът наистина ми хареса И изглеждаше точно толкова стабилна както и тази която си показала
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #316 -:
февруари 14, 2012, 15:01:18 »
Цитат на: rozovka в февруари 14, 2012, 14:12:41
Аз купих за пролетта и лятото Maclaren Zodiac... като свършат снеговете и ледовете, я вадя:
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://alistbaby.net/wp-content/uploads/2010/08/maclarenquest_zodiac_3_4_Gemini_102.jpg&imgrefurl=http://alistbaby.net/2010/08/2728/&h=1200&w=758&sz=92&tbnid=2pKGI1MD577pDM:&tbnh=90&tbnw=57&prev=/search%3Fq%3Dmaclaren%2Bzodiac%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=maclaren+zodiac&docid=P5vMHJsJBqlvJM&hl=bg&sa=X&ei=XE86T-bVKI_ssgbo55T8Bg&ved=0CEUQ9QEwBQ
Розовка
, каква й е цената, че и на мен ми хвалят Макларън?
m_eleva19
, мерси много! Тя Ели ще е на година и половина горе долу лятото, та мисля, че ще й харесва. Отделно, че кипи от енергия и като се научи да върти педали някой ден, ще е добре за нея. В шейната например умираше от кеф като я возехме онзи ден, направо пискаше от щастие
Аз никак не държа да пее и свири, щото тя вече въобще не ги отразява тези неща и вкъщи този тип играчки стоят низвергнати отдавна
И аз на тази, която показах много харесах това, че колелата са с каучуково покритие. Всъщност това ми беше едно от основните изисквания.
Ако не това лято, то следващата пролет, ще си я ползва. Още утре ще пристигне и ще видим как ще реагира Ели
«
Последна редакция: февруари 14, 2012, 15:03:04 от sunray
»
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #317 -:
февруари 14, 2012, 16:33:59 »
И аз гледах Макларените, но този Зодиак е с малките гуми и се чудя дали ще го бъде..но няма да дам 400 лева за да разбера/макар че в Ибея са на половина/.
Ти ползвала ли си я, или чака да бъде употребена?
Иначе съм се наточила на Макларън Техно
http://www.kolko.bg/bg/maclaren-lyatna-kolichka-techno-xt-red-bg/p/1344543
, гумите са по големи, че като се знам какви преходи правя...
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #318 -:
февруари 14, 2012, 17:19:03 »
Цитат на: carlyangel в февруари 14, 2012, 14:27:18
И ние си търсим лятна количка.Нашата е комбинирана,но хич не ми се иска да я мъкна по стълбите ката ден.Искам да е възможно най-лека и не много скъпа.За сега оглеждам само.Може би ще я вземем от продавалника,но попадам само на кофти обяви-или са прекалено износени количките,или са неподходящ цвят.
Този уикенд ще пообиколим из магазините.Дано да изскочи нещо.
Редактирам си поста и викам да се допитам до вас.Как ви се виждат тези трите отдолу?
Уточнявам,че няма да изкачвам планини с тях,нито пък ще ходя на дълги разстояния.Става дума за обиколки из квартала.За останалото ползваме комбинираната.
Hauck
Moni
Baby Max
Привет! Да ти кажа малко мнение за показаните колички от собствен опит - ние имахме тази на Мони,г която си показала. Пълен, ама пълен боклук! Още ме е яд, че я взехме.Спирачките й са от пластмасови пластинки, счупиха се на третата разходка.Плата се разнищи и накрая стойката за гърба буквално изби като шипове през плата, разбира се това не може да се зашие...Колелетата й са пластмасови,друса все едно влачиш детето по гръб.Сенника й нищо не пази, трябва задължително да сте с шапка и чадър (ние я ползвахме в разгара на лятото, докато купим читава количка).Няма багажник,а е много неудобно да закачиш чанта на нея, освен това не можеш да спуснеш детето да заспи в нея, ако е малко по-високо детето (както е Митко) крачетата висят много близо до гумите.Освен това детето не стои добре седнало в нея, поне Митко постоянно се гърчеше, сякаш не му е удобно. Понеже и другите две колички са подобен модел, почти съм сигурна, че повечето недостатъци на Монито ще важат и за тях.
Ние купихме Чиполино Суифт,по-тежка е с около 4кг от тази, която показваш. Обаче е супер маневрена според мен, Митко е 16кг вече, а го бутам без проблеми с нея, свалям го и качвам по стълбите, багажника е достатъчно голям и си пазарувам сама с Митко без проблеми,сенника е добър, има няколко положения, между които и легнало, та ако решиш при хубаво време да изкараш целия ден навън с детето - няма проблеми то да си поспи на въздух.
Надявам се да съм била полезна
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #319 -:
февруари 14, 2012, 23:57:06 »
Момичета, разглеждам летните спални чувалчета, защото имаме за задача да изберем какво е нужно на Ели, за да й бъде подарено от наши много близки за рождения ден
Единствените, които откривам в нета са на Babysens и на Sterntaler, ама за вторите дори аз не бих дала почти 100лв за
лятно
чувалче, колкото и да е качествено
. Но сякаш не намирам нито други марки, нито пък по--големи размери от 90см? Ако някой може да помогне, ще се радвам
Друг вариант е да поръчам да ми ушият тук, но тогава бих искала да е от органичен памук плата, а дали ще намеря не се знае...
«
Последна редакция: февруари 15, 2012, 00:24:19 от sunray
»
Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208
«
Отговор #320 -:
февруари 15, 2012, 06:56:44 »
Цитат на: sunray в февруари 14, 2012, 23:57:06
Момичета, разглеждам летните спални чувалчета, защото имаме за задача да изберем какво е нужно на Ели, за да й бъде подарено от наши много близки за рождения ден
Единствените, които откривам в нета са на Babysens и на Sterntaler, ама за вторите дори аз не бих дала почти 100лв за
лятно
чувалче, колкото и да е качествено
. Но сякаш не намирам нито други марки, нито пък по--големи размери от 90см? Ако някой може да помогне, ще се радвам
Друг вариант е да поръчам да ми ушият тук, но тогава бих искала да е от органичен памук плата, а дали ще намеря не се знае...
На Grobag са хубави,имат летни и размер до 36мес. Само незнам с доставката до Бг,дали няма да станат доста скъпи. Ето линк да ги разгледаш
http://www.gro-store.co.uk/sleep/grobag-baby-sleep-bags.html
Успех и Честит Рожден Ден!!
Активен
*mwpo
Професор
«
Отговор #321 -:
февруари 15, 2012, 07:44:39 »
Има български за по 20-тина лева, гледала съм на Вис Виталис,Захи. Ето едно
http://www.bebeshkidreshki.com/product/3905/lyatno-esenno-spalno-chuvalche.html
Честита първа годинка,да е жива и здрава малката-голяма госпожица и много много щастлива:)
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #322 -:
февруари 15, 2012, 09:54:41 »
beb4eto_na_me4o
,благодаря ти за отзива.Значи се отказваме от този вид..
Продължаваме да търсим нещо по-така.Не знам за Чиполино Суифт.Вижда ми се тежка,за това което търсим,но ако не намерим друго,ще опрем до нея.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #323 -:
февруари 15, 2012, 12:24:13 »
Цитат на: mwpo в февруари 14, 2012, 16:33:59
И аз гледах Макларените, но този Зодиак е с малките гуми и се чудя дали ще го бъде..но няма да дам 400 лева за да разбера/макар че в Ибея са на половина/.
Ти ползвала ли си я, или чака да бъде употребена?
Иначе съм се наточила на Макларън Техно
http://www.kolko.bg/bg/maclaren-lyatna-kolichka-techno-xt-red-bg/p/1344543
, гумите са по големи, че като се знам какви преходи правя...
Ние сме с Макларан Техно.Взехме я от е-bay ,понеже ни е поредна количка (имаме още две,голяма комбинирана и едно бъги).Много сме доволни.Според мен си струва.Е, чесно казано 400 лева не бих дала,но количката е супер.Много лесно се управлява и има легнало положение.Сенника се отваря с ципче и става доста просторен.Нашата е втора ръка и единственият недостатък е че на дръжките почва да се изтърква гумата.Но като търсихме в е-bay имаше и такива в гаранция които се продаваха и пак имаха такъв проблем с дръжките.Лошото е,че това не влиза в гаранцията.Говорихме с фирмата и ни казаха да си купим други дръжки или да облепим нашите с по-сдрави тиксо или да сложим бебешки чурапчета на тях отгоре.Което ми се видя лудост-количка за толкова пари и накрая с бебешки чорапчета на дръжките.Нооо,нищо друго не мога да кажа като недостатък.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #324 -:
февруари 15, 2012, 12:31:19 »
Prety, mwpo
, благодаря за пожеланията!
Разгледах линковете и ще помисля сега за варианти. На Grobag ни е яйцето термометър за стаята и съм много доволна! Имаме колега англичанин, който ще ни идва на гости напролет, та ако реша той ще ни го поръча и донесе
Ако ли не, ще видя тези Захи
Мерси още веднъж!
Ние имахме миналото лято на shushulka, органичен памук. Много тъничко, като пеленка, колкото да не е съвсем без завивка. Но те пък не предлагат размери за по-големи дечица.
«
Последна редакция: февруари 15, 2012, 12:33:39 от sunray
»
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #325 -:
февруари 15, 2012, 13:47:31 »
Цитат на: sunray в февруари 14, 2012, 15:01:18
Розовка
, каква й е цената, че и на мен ми хвалят Макларън?
sunray
, аз я купих миналата пролет и цената беше около 400 или 450 лева - новичка говоря. Нямам забележки, количката е много хубава. Много е компактна, като се прибере, с едно движение се отваря и затваря... пазарувала съм доста неща, като сме на разходка и всичко в багажника отдолу се събира... хубав, голям сенник, легнало положение, удължава се мястото за крачетата, включва дъждобран... не знам още какво да кажа, накратко, добра е. Аз я купих без да изчета целия интернет, както с комбинираната ни количка, но съм много доволна... според мен Maclaren е лидерът при летните колички.
За гумите някой ме попита по-горе... аз не виждам голяма разлика между гумите на Zodiac i на Techno, пък и това е лятна количка, ако искаш стабилност, буташ си комбинираната... за мен големите гуми са също приоритет и това беше един от важните ми критерии при голямата количка (имам Brevi Ovo и точно затова я предпочетох пред Chicco Trio, защото Chicco-то е с малки гуми). Може би не съм усетила проблем, защото Zodiac е с двойни и предни, и задни гуми и си е стабилна. При летните колички за мен основно е много лесно да се сгъва и разгъва, за да може с кола лесно да "бръмчите" и да я събираш лесно в багажника, и да има хубав голям сенник.
«
Последна редакция: февруари 15, 2012, 13:52:57 от rozovka
»
Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208
«
Отговор #326 -:
февруари 15, 2012, 13:49:17 »
Ето идея от мен за лятна количка
http://www.ebay.com/itm/Chicco-2011-Liteway-Ultra-Lightweight-Stroller-Fuego-/380411225127?pt=Strollers&hash=item589246a427#ht_624wt_1159
лека е,има напълно легнало положение и е мека седалката.Това съм харесала за нас,ако решиме да сменяме сегашната.
Също и тази
http://www.ebay.com/itm/Maxi-Cosi-Mila-Stroller-CV057APW-New-/130640230782?pt=Strollers&hash=item1e6ac3b97e#ht_2897wt_1159
но нея не съм я "карала" само на външен вид съм я харесала.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #327 -:
февруари 15, 2012, 13:55:13 »
А, забравих, Maclaren има отзад един много готин "джоб" зад сенника - каквото пуснеш, пада зад гърба на количката директно в коша долу
. Вода ако пиеш, бутилката директно я плъзваш в коша. Може повечето колички да го имат това поради конструкцията, не знам
, нещо дребно е, пък те кефи
.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #328 -:
февруари 15, 2012, 21:21:10 »
Момичета, дайте съвет!
Обмислям купуването на чувалче за спане. Ние ще се родим (живот и здраве!) май месец. И съответно според мен чувалчето (първото) трябва да е от тези без презрамките и памучно. Но ще бъде ли ОК да спи само с него (и с някакви дрешки, разбира се), без обаче да е завито с някакво одеалце?
Притеснявам се да не настине без да е завито бебчето!
Активен
*mwpo
Професор
«
Отговор #329 -:
февруари 15, 2012, 22:25:24 »
Е,ще го завиваш, няма да е отвито. Аз не съм ползвала чувалче, първите 2 месеца както го оставиш така го намираш. Не се отвиваше и затова не го ползвах, а имах. Сега,когато се отвива,не мога да го задържа в чувалче-реве,пищи, то му се усукало около краката,не може да се обърне. И се чудя дали не трябваше отначало да го свикна...
Та ти с ръкави ли искаш да купиш,че казваш да няма презрамки? А каквото и да е, отгоре ще метнеш едно одеалце,да не е без хич.
Розовка,мерси за разяснението за Зодиака
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24