Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 14:40:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 15
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 15 (Прочетена 164199 пъти)
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
Отг: "Покупки за бебето и детето" 15
«
Отговор #285 -:
януари 24, 2012, 09:51:17 »
Лина
,ние ползваме ето
тази
проходилка и съм много доволна.Бънджи не сме ползвали,защото също като теб няма къде да го закачим.
Проходилката е на Чиполино,модел "Пчела".Стабилна е и е лесно подвижна.Има 3 нива на височината,които могат да се регулират.
На нея очевидно й е удобна,защото пищи като понеча да я изкарвам.Също така се заиграва доста с играчките отпред.
Като недостатък отчитам това,че таблата с играчките отпред не може да се маха,за да се сложи друго на нея.
«
Последна редакция: януари 24, 2012, 10:17:52 от carlyangel
»
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #286 -:
февруари 06, 2012, 03:38:33 »
Момичета, след дъъъъъъъъълго ровене се спрях на количка -
http://www.ecobebe.bg/product_info.php?cPath=24_45&products_id=443
, цвят 141.
Изчетох и 15те теми, но вече нямам спомен дали сте писали за тази марка, по-скоро мисля, че не сте.
Отзиви почти не намерих в нета, освен едно безумно изказване, което гласеше, че количката била кофти, защото (!) на 8месечно бебе му бил тесен коша за новородено и нещата от багажника се прашели! Но и това изказване е за стария модел от 2008. Този е съвсем нов. На път съм да се откажа да чета въобще отзиви, благодарение на подобни на този, но все пак ще попитам вие какво мислите.
Обмислям и да я поръчам от италианския сайт, от който Ина си е поръчала нейната количка -
http://www.ebaby.it
. Излиза с 50лв. по-евтино, но това което повече ме вълнува е, че забелязах, че в някои от нашите он-лайн магазини са "забравили" да добавят някои от аксесоарите, които влизат в комплекта.
Ако
Ина
чете ще я помоля за съвет относно поръчката! Да обърна ли специално внимание на нещо?
Имам и друг важен въпрос! Забелязвам, че повечето кошчета за кола 0+ се продават без стойки като тази:
Нужна ли е тя, за да се закрепи столчето за седалката на колата, или е просто за допълнителна безопасност, както четох в една статия?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #287 -:
февруари 06, 2012, 09:00:22 »
Мони,нашето столче е без тази подложка и си се закрепя идеално за седалката.Мисля,че е за допълнителна сигурност.
Количката изглежда супер,много ми харесва-изчистен дизайн,множество аксесоари и изобщо доста възможности предлага.
Дано някой даде отзиви за нея.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #288 -:
февруари 06, 2012, 10:20:43 »
Monikamaria
, дано не те разочаровам, но на мен ми се вижда малко нестабилна - висока, а долу тясна... не е ли по-добре да има по-широка и стабилна ходова част? Цветът е много приятен
.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #289 -:
февруари 06, 2012, 12:05:46 »
Моникамария
, тази количка се доближава донякъде до визията на нашата Джордани. На мен, поне от снимката, де, не ми се струва по-тясна ходовата част. Като цяло ми харесва, но не от личен опит.
Пък за коша за новородено - ми, че той не е за 8-месечни бебета. Кошът е за бебета до 6 месеца. А и ако бебето е твърде едричко, в коша ли е проблемът?
За багажника - освен ако не е с плътни прегради и с капак, е неизбежно да се прашат нещата. Нашият багажник също не е плътен, ето защо вътре слагам само дъждобран, чувалче за крака или някакви дребни покупки, като за всяко нещо си имам торбичка - за да не се праши. Не е болка за умиране. И как няма да се цапа като е на сантиметри от асфалта
Нашето коше за кола нямаше такава стойка и пак си беше стабилно.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #290 -:
февруари 06, 2012, 13:13:19 »
То някои неща по количката бива от време на време да се перат,така че това за прашенето не е критерий.
Друг е въпросът,че ако цветът е твърде светъл,зацапването си личи повече.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #291 -:
февруари 06, 2012, 18:27:52 »
Като марка, не мога нищо да кажа. Но като визия е супер. За прашясването - хихиххихихих - незнамкакво друго да напиша на такава глупост. Това е абсолютно норнмално. За коша за новородено - аз също не съм чувала дете на 8 месеца да стой все ощр в такъв кош. Та то самите бебета искат вече да се разглеждадт наляво и дясно и в другия кош им е много по - забавно и хубаво. Та и това го отхвърлям. Аз само те съветвам за друг цвят. Защото докато бебчето е малко за цвета почти няма проблем, но послеееее. Те започват за държат разни неща в ръчички и после да количката всичко и много ще си личи мръсното и мазното (казвам мазно заради различните снаксове,солети, млека и т.н.). Друго да забележиш размерите в сгъното положение и добре да си прецениш колата. Защото нашата количка е с подобни размери, колата ни е уж голяма, а като сложа количката в багажника и ми го заема половината,ако не и повечето.
За столчето, това е като допълнителен защита. Но много зависи какво ти е столчето. Ние сме нямали такова и както са ти казали в по - горните постове, всичко си е наред. Но има столчета, който задължително изискват такава стойка, но обикновенно те са за по - големи деца (столчетата) и са определена марка.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #292 -:
февруари 06, 2012, 23:08:19 »
Много благодаря на всички ви за отговорите!
Радвам се, че като цяло количката ви харесва! Мисля, че тя ще ми е финалният избор.
Ама то било много трудно да си намериш количка, бе! Направо ми изтекоха очите от разглеждане на снимки и четене на инфо!
Но това вие сте го минали, така че знаете добре.
Относно подложката за столче - днес звъннах на вносителя и той каза същото като вас - просто улесняваща опция. И слава Богу, че иначе още 55 лева!
rozovka
,
за стабилността може така да ти изглежда от снимката. Гледах пак рекламното клипче и мисля, че не е по-тясна долу. Все пак мерси, че ми обърна внимание - не се бях замисляла.
За прашенето и коша за новородено - разбрали сте ме - някои хора се чудят какъв кусур да намерят!
Относно багажника на колата - мерих!
Даже и асансьора мерих, че ние сме с онези малките, на панелните блокове, а не сме на първия етаж и... Та по размери е добре.
Относно цвета - аз съм един странен оптимист, от типа на тези, които са с черни плочки и тъмен паркет вкъщи - т.е. все си взимам неща, които лесно се цапат и трябва да се перат и чистят постоянно, та и с количката така ще стане явно. Правилно е да се замисли за това човек, обаче аз съм си инато и после си чистя като луда, макар да съм предупредена, и това е.
Хубавото е, че поне цялата тапицерия си се пере в пералня.
Сега ми остана да реша откъде да я взема. От някои италиански сайтове ми излиза със 100лв. по-евтино - не е много, но си е нещо (в тази криза
), но лошото е, че точно италиански не знам и не мога за всичките сайтове да разбера имат ли доставка до БГ. Ако някоя от вас говори италиански ще й бъда много признателна да ми пише и да ми прочете дали 5те сайта, които открих имат такава опция!
Още веднъж ви благодаря, момичета, и стискайте палци да се похваля сравнително скоро с количка!
Активен
Данитка
«
Отговор #293 -:
февруари 07, 2012, 10:54:25 »
Продавам проходилка чико в отлично състояние,ако някой има желание може да ми пише !
http://kasida.bg/chicco-dj-walker-mr-owl-22-678.html
Цвета е само,че изцяло зелен
«
Последна редакция: февруари 07, 2012, 10:56:07 от Данитка
»
Активен
tedy87dani
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #294 -:
февруари 09, 2012, 10:43:54 »
Здравейте мами!
Аз още преди да забременея вече бях обиколила всички магазини. Винаги ми е било интересно всичко около бебетата. Даже като ходихме с милото и ни питаха все едно ще купуваме и ми ставаше едно такова мило и все се насълзявах.
И сега вече като имам повод съм по - ориентирана.
Търся нещо, което е по - стабилно в долната част, да има големи гуми, меки, улавящи всяка вибрация, така че на бебчо или бебка да не му тресе, трака или тропа. Държа да е компактна и да е с стандартна дръжка.
Ето на какво се спряхме с мъжа ми, красива е, така като дизайн е добра, лека.
Между другото, Monikamaria, количката която си избрала е много хубава, само две неща не ми допадат - кошчето изглежда по - голямо от носещата част на гумите долу, и гумите са много малки, този тип гуми доста тракат и улавят вибрациите и се тресе количката доста.
Виж тази не е ли подобна на тази, която си харесала изглежда по - стабилна.
http://www.dealsdirect.com.au/p/rock-star-baby-infinity-pram-stroller-beige/
«
Последна редакция: февруари 09, 2012, 13:35:24 от tedy87dani
»
Активен
Teo
Отговорник
«
Отговор #295 -:
февруари 09, 2012, 13:10:30 »
Цитат на: mwpo в януари 24, 2012, 08:33:12
За бънджито-ако имаш възможност да пробваш някъде първо. Моето дете категорично отказа такова нещо, той се опитва да върви от 6-тия месец и купих. Но той иска да върви, то го спира и ограничава и бяха неистови писъци. По същия начин сме с проходилката. Прав за ръце вървеше доста бързичко, но сложа ли го вътре започва да реве и не иска,вдига ръце да го взема. Общо взето си колекционирам разни "уреди". Пробвай в магазина дори, постойте 10-15 минути и дано му хареса. Иначе в ръцете ми скачаше, но ...
При нас бънжитата много се харесват и са невероятен център за забавление. Не съм сигурен дали са по-голяма радост за децата или за родителите.
Стига на детето да му хареса това приспособление се превръща толкова полезно, колкото се оказа ел. люлка за нас. Всъщност ние май ще продаваме нашата, дали да не направим една отделна тема за продажби на подобни неща?
Подариха ни една проходилка като тази на Чиполино, за да я пробваме. В последствие остана при нас. Ние взехме тези бънжита:
Много се скача на това. Бяхме взели за над вратата, но вратите са ни такива, че нямаше къде да го закачим.
От ebay на промоция взехме това graco:
Тъй като играчките са големи и са повече е доста забавно за тях.
Постоянно ги въртим между тях.
«
Последна редакция: февруари 09, 2012, 13:13:13 от Teo
»
Активен
dodo23
«
Отговор #296 -:
февруари 09, 2012, 16:57:41 »
Мами,и ти Тео-като представител на татковците
,какви термометри ползвате?
Наскоро счупих живачния,а според дигиталния съм с 24 градуса.
Мисля да купя някакъв по-скъп с идеята да е по-качествен.Някой ще препоръча ли?
Активен
Teo
Отговорник
«
Отговор #297 -:
февруари 09, 2012, 17:17:25 »
Всъщност измерването на средна температура в помещение е сложно нещо.
Има значение къде е термометъра и т.н. по тази причина, аз не му вярвам.
Ориентирам се по разликата в стойностите. Т.е. зная, че като показва 23 в стаята е добре.
Ползвам един дигитален термометър с голям екран и отчитане на влага.
Активен
dodo23
«
Отговор #298 -:
февруари 09, 2012, 17:22:20 »
Ах,извинявам се,не съм уточнила.
Питам за термометър за телесна температура.
Активен
Teo
Отговорник
«
Отговор #299 -:
февруари 09, 2012, 17:24:01 »
Мисля, че живачни вече не се произвеждат. Когато търсих имаше само дигитални.
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...