Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 06:41:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 15  (Прочетена 163743 пъти)

*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #195 -: ноември 30, 2011, 09:33:11 »

Каква мрежа? Люлката е така,както я виждаш, с колани.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: ноември 30, 2011, 10:50:43 »

Роси,няма мрежа,но и не виждам защо да има.Ние сме нямали проблеми до сега.Има предпазни колани. good Определено е по-добре от обикновен шезлонг. girl_wink
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #197 -: ноември 30, 2011, 12:52:38 »

Здравейте, мами give_rose
Имаме още много време, но аз отрано оглеждам количките. Поразгледах темата назад, но не видях, та да ви питам, дали имате наблюдения, относно някоя от тези 2 колички: Едната е на Cangaroo - Kids tour, а другата – Chipolino Tiana. И двете са 3в1
Нз защо, но съм се насочила към триколките, изглеждат ми много маневрени, но май са и по нестабилни huhhuh.gif Много ще ви бъда благодарна за мненията  smile

* cangaroo-chipolino.jpg (41.92 KB, 580x484 - видяно 280 пъти.)
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: ноември 30, 2011, 17:31:53 »

Каква мрежа? Люлката е така,както я виждаш, с колани.

на нашата люлка има предпазна мрежа- на снимка се вижда

Значи определено си заслужава да се вземе такава люлка,отколкото един обикновен шезлонг.Дано и ние успяваме да заспиваме в нея,че тогава ще ми бъде от още по-голяма полза! tease
А този тип люлка дето показах има ли такава предпазна мрежа? huhhuh.gif

Шезлонга има по- полегнало положение, докато люлката не. Но ако трябва да избираш между двете- люлка  good Както е писала carlyangel те нямат проблем, че люлката няма мрежа. Аз си мисля, че Дани постоянно пипа мрежата, защото му е интересна гледката през нея, а не защото иска да хване пръчките.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #199 -: ноември 30, 2011, 17:44:30 »

Здравейте, мами give_rose
Имаме още много време, но аз отрано оглеждам количките. Поразгледах темата назад, но не видях, та да ви питам, дали имате наблюдения, относно някоя от тези 2 колички: Едната е на Cangaroo - Kids tour, а другата – Chipolino Tiana. И двете са 3в1
Нз защо, но съм се насочила към триколките, изглеждат ми много маневрени, но май са и по нестабилни huhhuh.gif Много ще ви бъда благодарна за мненията  smile

Втората е с две дръжки; доколкото знам, това може да бъде неудобно, защото понякога не върви направо, ако искаш да я буташ с една ръка, а с другата да държиш кафе, вода или нещо друго.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #200 -: ноември 30, 2011, 18:51:02 »

Може ли снимка на люлката с мрежа,моля, че ми стана интересно?
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: ноември 30, 2011, 18:56:22 »

Може ли снимка на люлката с мрежа,моля, че ми стана интересно?

На предишната страница в края, в мой пост - зелената люлка smile
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: декември 03, 2011, 09:13:39 »

Мами,търся отзиви за такъв тип якета с торби

Диди, малко със закъснение отговарям, но вчера една от майките в парка беше с такова нещо и я разпитах. Каза, че е много доволна. Много лесно се облича и бебето не се дразни, че го пъхаш в 100 ката дрехи. Обаче нейното бебе е колкото Ники, т.е. още е в легналия кош. Не знам Дари като е седнала как и минават коланите на количката, в смисъл тези през крачетата как ще ги прекараш през долната част?
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: декември 03, 2011, 09:49:14 »

Благодаря Ели! smile
Самата торба има прорези през които минават коланите,така че това не е проблем.
Дари е такова шило,че не търпи космонавт и си мисля,че такова нещо ще ми е от полза.
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: декември 03, 2011, 19:11:08 »

Попитах за такава мрежа,понеже не разбрах къде е и за какво точно служи.
Вече взех решение и съм я поръчала,та сега я очаквам и се моля само на Дени да му хареса и да си стои доволно в нея!Другата ми покупка съм решила да е кенгуру,но да видим какво! tease
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: декември 04, 2011, 18:55:41 »

Айде пак съм аз с нова питанка! blush
Имате ли представа дали този тип активна гимнастика е така интересна както другите и дали е удобна? huhhuh.gif

Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #206 -: декември 05, 2011, 10:08:52 »

Роси, според мен тази е за съвсем малките бебчета и съответно не мисля, че ще се ползва дълго, но някой който има да каже от опит. Ние като избирахме - избрахме пластмасова. Ще я снимам най-късно утре и ще я кача да я видиш. Ами Влади и сега си играе понякога. Освен това, че става и за по-голямо бебче според мен и по-добре и по-лесно се поддържа чиста.
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: декември 05, 2011, 12:05:29 »

Роси, нашата е на Taf Toys  - музикална се води
Има топка, която при ритане от страна на бебчо свири, зеления гущер му вибрираха краката, като го дръпне с ръка, жълтото магаре свиркаше като го стиснеш, а на розовата калинка и шумкат крилата и дрънка. Има огледало и възглавница, Цецко обичаше да се оглежда и да рита възглавницата с крак. А и на някои картинки от килимчето можеха да се натискат. Става и на тунел
Много ми беше полезна, Цецко се заиграваше на спалнята между храненията, но като почна да се обръща започнах да му трупам възглавници от 2 страни.
Сага продължава да си играе с играчките.

* esys_20100222221956.jpg (33.33 KB, 439x233 - видяно 2620 пъти.)
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #208 -: декември 08, 2011, 13:51:04 »

Здравейте, мами,
В момента избирам легълце за бебочето и много искам да купя такова, което да е възможно най-еко изработено, а също така и съобразено със стандартите за безопасност. Знам, че легълцата на Мебел-Джен отговарят на горните критерии. Те са посочили и в сайта си, че използват безвредни материали, както и стандартът за безопасност, по който изработват леглата. Проверих и наистина това е европейският стандарт за безопасност. good
Заради конструкция и дизайн обаче разгледах и леглата на друга фирма - DiazainBaby. Те нищо не пишат в уебсайта си, затова им пратих мейл. Отговориха ми много кратко и лаконично - "леглата са тествани и отговарят на евростандартите, с бои и лакове не работим" Цитирам целия текст, който получих от тях. Затова и ми звучи малко несериозно (нямаше име на човекът, който ми отговаря, нито каквато и да е допълнителна информация).
Ще съм благодарна, ако някой има впечатления по въпроса и сподели. (четох в старите теми, че има доста мами, ползвали Мебел-Джен)

П.П. Редактирам си поста, за да добавя нещо - сега установих, че и Мебели Кирев предлагат легълца, които отговарят на нужните стандарти. Дано информацията е полезна и на други мами.
« Последна редакция: декември 08, 2011, 14:56:20 от Слънце » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: декември 09, 2011, 11:53:47 »

Слънце нашето е на Арбор и съм доволна. Виж в сайта им ако имаш интерес http://www.arbor-bg.com/bg/aboutus
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: