Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 06:56:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 15  (Прочетена 163769 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: септември 09, 2011, 19:18:23 »

Не е задължително да е в теб грешката.Много мои приятелки изобщо не харесват кенгуруто и не им е удобно.Аз си мъкна торбите с него без проблем.Е,не готвя или простирам с кенгуру,защото не виждам смисъл да разнасям Лора из къщи,но понеже сме на 2-рия етаж и нямаме асансьор,е идеално за излизане,когато мъжът ми го няма.  Wink
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: септември 30, 2011, 19:41:38 »

Майчета,мога ли да ви попитам за тези шишенца от кой месец могат да се ползват? blush

Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: септември 30, 2011, 21:36:08 »

Ако не се лъжа, това са така нар. преходни шишета, които не се разливат, заради клапичката вътре. Ако са те, не по-рано от 4-5 месец good Дори и тогава са по-скоро с опознавателна цел и създаване на навик, не че ще пие от него. Ние сега пием от нашето (взех Авент на Филипс), а й го дадох към 6-ти месец някъде. То детето си показва кога може да го държи здраво и кога знае какво да прави good
Активен
Sunnyday
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #138 -: октомври 03, 2011, 15:42:41 »

Здравейте, ползвалили сте възглавничка против колики.  и дали има ефект, защото мисля за взема нещо такова за подарък за бебока на една приятелка! smile
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: октомври 03, 2011, 19:54:33 »

Не  sad
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: октомври 04, 2011, 08:12:21 »

Здравейте, ползвалили сте възглавничка против колики.  и дали има ефект, защото мисля за взема нещо такова за подарък за бебока на една приятелка! smile
Много хубави отзиви съм чувала като цяло за тези възглавнички. Специално за такъв пълнеж не знам, но за черешови костилки и ориз , така че предполагам и това е добро. Аз лично не съм ползвала (за мое щастие нямахме колики) , но имах подготвени костилки и бях готова да приложа този метод, ако има нужда  smile Според мен е хубав подарък  good
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: октомври 04, 2011, 10:05:06 »

Sunnyday, аз имам и ползвах такава възглавничка със спелта и мога да кажа че съм доволна. Коликите не изчезваха като с магическа пръчка, но я успокояваха.
Активен
Sunnyday
Любопитен
*

« Отговор #142 -: октомври 04, 2011, 14:33:55 »

Много ви благодаря!  smile Това ще й подаря! smile
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: октомври 08, 2011, 12:23:37 »

Майчета,мога ли да ви попитам за тези шишенца от кой месец могат да се ползват? blush

Аз имам такова шише и е мега-гига-трудно за почистване. От плодовите сокове се е завъдило нещо в него там по тапичките и клапичките, което с каквото и да го кисна и чегъртам, избуява отново и отново. А и да - не става за миална - не знам къде съм гледала като съм го купувала. Иначе го водят за след 4 месеца, ама ние на четири месеца хииич не знаехме как да го ползваме. По принцип.. в конвенционалната медицина се казва, че детето може да пие от обикновена чаша след 6-тия месец. Преди това течности му се дават с лъжица. Всякакви шишета са непрепоръчителни.

В момента ползвам някакво смотано шише с мека сламка за около 2 лева от Джъмбо, което обаче се почиства безпроблемно - предимно когато сме навън. В къщи изучаваме обикновената чаша - без тежести и даже без дръжка.

Ние имаме ето тази възглавничка с черешови костилки и аз съм много доволна за заспиване и успокояване, но тъй като нямахме точно колики, за тази й функция нищо не мога да кажа..

Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #144 -: октомври 10, 2011, 16:44:53 »

Тази възглавничка е на Sterntaller, нали? Ние имаме чувал за спане с такъв заек  smile. Хубави са техните неща, макар и скъпички. Но за чувалчето не ми се свидят, ползва се много дълго.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: октомври 10, 2011, 17:17:34 »

Като заговорихте за чувалчета...дайте някаква идея за спално чувалче.Кой от какво е доволен?Аз уж си харесах едно,но е много малко и няма да може да се ползва.На Вис Виталис ми пробутват едни,ама то десенът им е като на мушама и хич не ми харесват.  crazy Където и да ида,все тях ми предлагат... huhhuh.gif
Сега майка ми видяла,че в Кауфланд предлагат на промоция някакви чувалчета по 18лв. и отишла да погледне-ами те китайски боклук,супер некачествени,с конци стърчащи отвсякъде и кофти плат.  bad
Та и 18лв. са им много де... girl_impossible
Може и по-скъпо да е,ама да е,дето се казва.   tease
Розовка,дай жокер от къде е вашия.  Wink
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: октомври 10, 2011, 17:33:36 »

Преди време много харесах ей тази чашка

и е много удобна за научаване на детето да пие от чаша. Като цяло си е много хубава, обаче вече не я ползвам, защото нещо почерня и по никакъв начин не мога да я почистя. Дори миялната не помогна. Та въпросът ми е следния - има ли някой такава и как я почиства. Капакът ми е проблем, защото между двете части, от които се състои просто не виждам как мога да изчистя  crazy
Активен
Sunnyday
Любопитен
*

« Отговор #147 -: октомври 10, 2011, 19:24:41 »

Тук http://ecolina-bg.com/index.html?cat=23 съм виждала нещо подобно!
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: октомври 10, 2011, 20:25:22 »

Като заговорихте за чувалчета...дайте някаква идея за спално чувалче.Кой от какво е доволен?Аз уж си харесах едно,но е много малко и няма да може да се ползва.На Вис Виталис ми пробутват едни,ама то десенът им е като на мушама и хич не ми харесват.  crazy Където и да ида,все тях ми предлагат... huhhuh.gif
Сега майка ми видяла,че в Кауфланд предлагат на промоция някакви чувалчета по 18лв. и отишла да погледне-ами те китайски боклук,супер некачествени,с конци стърчащи отвсякъде и кофти плат.  bad
Та и 18лв. са им много де... girl_impossible
Може и по-скъпо да е,ама да е,дето се казва.   tease
Розовка,дай жокер от къде е вашия.  Wink

Нещата на sterntaler ги има в Unique и наистина чувалчетата са скъпи - около 100 лева май бяха. Иначе възглавничката беше доста по-малко - между 10 и 20.

Имам чувалче от вис виталис и макар да е много красиво, имитация на жабешката серия на premaman, е пълен боклук - всички шевове му минах повторно. И се саморазкопчава. Останалите ми чувалчета са от ASDA и съм много доволна - семпли и стабилни - 10 лири бройката.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: октомври 10, 2011, 21:47:20 »

Мерси за информацията,Бастет.Добре,че даде отзиви за Вис Виталис,че от толкова агитация по магазините,за малко да се примиря и да взема такъв.  pardon
100лв. са наистина доста.Ти от интернет ли ги поръчваш тези на ASDA?  smile
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: