Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 11:56:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 15
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 15 (Прочетена 163940 пъти)
Anichka
Сватбен ГУРУ
Отг: "Покупки за бебето и детето" 15
«
Отговор #120 -:
август 28, 2011, 15:00:08 »
Цитат на: mwpo в август 28, 2011, 14:43:03
Третия линк и на мен не ми се отваря. Първия е хубав, но бяхме го коментирали и преди- 3-4 месеца. Бих си купила Грако-то. Незнам как е стандарта, но тук матраците са по 1,20м. Тази кошара е 1м. и да нямаш затруднение с купуването на матрак,защото опр. ти трябва допълнителен , че тези вътре са ...
изцяло съм съгласна с mwpo и carlyangel. Особено за матрака! Повечето от тези кошари идват с едни матраци, които са обвити в мушама, която шуми и поне моето бебе не пожела да спи в това:
Имам и Graco. Кошарата идва с едно като твърда подложка и в началото може да добавиш матрак, но може и само с нея да си.
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #121 -:
август 28, 2011, 19:06:48 »
Благодаря ви момичета за съветите и аз и мъжа ми клоним към гракото и май ще е тя.Само дето тази е по-малкия вариант и е 85см,а другата малко по-голяма е 104см...и вече е въпрос да решим за коя ще има повече място.Макар,че и тази по-малката да взема не ми е проблем.
А само да ви попитам още нещо,ако може...при тези кошарки според вас има ли смисъл от обиколници?
Активен
radi.
Сватбар
«
Отговор #122 -:
август 28, 2011, 19:15:14 »
Роси и според мен гракото е по практична от гледна точка, че се сгъва и става и за път, а и като си вземете по- голямо легло я сгъваш и прибираш. А относно обиколниците на мен ми се струва че няма нужда.
Аз съм много доволно най- после поръчахме кошарката ето това
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6676&cat=105
цвета е бреза с кант кафяв.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #123 -:
август 28, 2011, 20:08:35 »
Ние ползваме такава кошара и няма обиколници. Не съм виждала текстилна кошара с обиколници.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #124 -:
август 29, 2011, 08:47:15 »
И ние сме с текстилна и нямаме обиколници.
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #125 -:
август 29, 2011, 11:19:26 »
Момичета,много ви благодаря за помоща и в крайна сметка решихме да е тази,понеже гракото ми се струва доста малка-едва 81см,а тази на фишър прайс е поне 105см,което ме устройва повече!Малко ви се вижда шаренка в повече,според всички,до които се допитах тази е по-хубава от другата разцветка,а и таткото е твърдо решен да е този цвят!
Ради
много хубава кошарка сте избрали!
И аз исках комбинирана дървена ама...тцък!
Активен
radi.
Сватбар
«
Отговор #126 -:
септември 01, 2011, 12:03:28 »
Здравейте
Днес ходих до един магазин с 50% намаление и мн ми хареса едно космонавтче нещо подобно е
http://bebeshkidreshki.com/product/244/posledno-kosmonavtche-vega-tamno-rozovo-6m.html
за 15лв. и мн се чудя защото е размер 3-6 месеца. Та ако може някоя мама със зимно бебе да пише ползвала ли е, и дали и е било полезно
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #127 -:
септември 01, 2011, 18:56:32 »
Аз изкарах зимата на космонавти, но за малко бебе имам някои изводи - първо не е задължително да е непромокаемо, защото бебето не ходи и не се валя в снега и локвите (освен ако ти не го оваляш, но те като не са си овладели движенията не се кефят много много като цяло..) После гледай материята да е хубава, мекичка, за да не стяга бебока в сгъвките на ръцете и крачетата, подплатата да е нещо естествено - памук, бамбук, от сорта и зоната около закопчания цип да е предпазена по някакъв начин, за да не му драска личицето. Не е лошо да има ластик на качулката, за да приляга плътно около главичката, но ако няма не е фатално - слагаш шапчица. Има вариант на ръкавите да има едни специални парченца плат, които се обръщат и стават като ръкавички. Удобно е. Това с отделните "терлички" обаче не ми харесва за малко бебе. Ако крачолчетата са цели, си сигурна, че няма да му духа, а така трябва да тъпчеш чорапи ли, що ли и може да му убиват. Има разни тип полар, които са супер-сладурски, като мечета, тигърчета, маймунчета и т.н. Моите бяха такива и съм много доволна. От английските сайтове излизат 18 до 22 лева, твоята оферта е по-добра ценово, така че прецени си. Мен тези шушляци нещо не ме влекат особено.
Активен
radi.
Сватбар
«
Отговор #128 -:
септември 01, 2011, 19:22:23 »
BASTET
благодаря ти за изчерпателият отговор
аз все пак взех този
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/radi_i_mitko/radi_i_mitko/IMG_0006.JPG.html?action=gallery
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #129 -:
септември 09, 2011, 16:20:30 »
Мами, поръчах си ето това столче за кола, с подарък още едно
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_475+67_10751_-1_14601_132863_10001_14601.
Видях, че тук в Бг са на доста по-високи цени, прочетох и добри отзиви за марката, някоя от вас има ли такова да сподели мнение:)
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #130 -:
септември 09, 2011, 16:38:11 »
Офертата със столчетата звучи много добре!И аз съм чувала само добри мнения за марката,но нямам личен опит да споделя.
Аз искам да кажа,че продавам някои бебешки неща,които вече не ми трябват.Мисля,че в тази тема им е мястото.Продавам 2 кенгура Baby Bjorn ,количка ABC 3 TEC,кърпа за носене Amazon,кошница за кола Maxi Cosi, кошница за кола Baby One,възглавница за кърмене Tallia,лятна количка и т.н.
Някой от нещата са нови,а дриги в много добро състояние.Мога да пратя снимки и още информация.
Активен
*mwpo
Професор
«
Отговор #131 -:
септември 09, 2011, 17:35:45 »
Може ли линк на кърпа за носене, за първи път чувам за такова нещо. Иначе проучвах , но и слинга и кенгуруто така си стоят. Може тази кърпа да е нещо различно.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #132 -:
септември 09, 2011, 17:42:00 »
mwpo,ето линк
http://www.tragemaus.de/tragemaus-s714h43-Amazonas.html
лично на мен не ми беше удобна,предпочитах кенгуру затова имам и толкова много-сега съм с Ерго,но 2 те на Бьорн много ги ползвах и препоръчвах.Кърпата е ползвана 1 или 2 пъти само.Но на всеки различни неща са му удобни.Аз и пред количката дори предпочитам в кенгуруто да си нося детето,нищо че е 10,500кг.
«
Последна редакция: септември 09, 2011, 18:02:41 от matsinka
»
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #133 -:
септември 09, 2011, 17:58:17 »
Явно и аз съм от майките,дето предпочитат кенгуруто.Просто се родих с него.Ползвам на Бертони най-обикновеното.
Препоръчвам го с две ръце.
Активен
*mwpo
Професор
«
Отговор #134 -:
септември 09, 2011, 18:17:36 »
Да, мерси. Виждала съм ги. В слинга като беше малък не ми беше удобно, беше много сгънато. Сега вече е архивиран. Кенгуруто-става, но нито мога да правя нещо, нито за пазарене ми е удобно. Май грешката е в мен. Нищо, да се каже, че съм имала.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...