Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 09:44:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 15
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 15 (Прочетена 163866 пъти)
*mwpo
Професор
Публикации: 479
Отг: "Покупки за бебето и детето" 15
«
Отговор #105 -:
август 13, 2011, 17:48:47 »
Не е спор,изразихме мнение. Няма да сме интересни,ако сме еднакви.
Цялата серия РейнФорест ми харесва, като цяло ФП. Ние не заспиваме без техния прожектор
http://www.ibebe.bg/san/decoracia-san/bebeshki-muzikalen-projektor-zvezda.html
за една серия 12 минути и е отпътувал вече. Повече ми харесва от на Томи и винаги го препоръчвам.
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #106 -:
август 13, 2011, 18:02:29 »
mwpo
аз много съм си харесала един такъв прожектор и дори тук бях питала за такива модели и ми е много интересно дали наистина са инатересни на бебчовците?!Не се ли пада прожекцията много на високо?Е то зависи и от тавана де ама все пак...все си мисля,че няма да е толкова доловимо за бебчо.
Моля те,сподели при вас как е!
Активен
*mwpo
Професор
«
Отговор #107 -:
август 13, 2011, 18:25:10 »
Определено го харесва. Аз съм махнала играчките над кошарата,защото настава едно ръкомахане и вместо да спи той се разсънва. Но прожектора го гледа със захлас. Проекцията на тавана е доста голяма и се вижда ясно. Отначало може би е гледал "петното,което свети"
И музиката е много успокояваща. Има две нива на звука. Тати редовно заспива и той с бебчо. Но пак зависи от детето.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #108 -:
август 14, 2011, 08:30:58 »
Не и аз не съм тръгнала да споря с никой, просто обикновенно като публикувам нещо се намира някой да ме напада а аз само изказвам мнение, публикувам неща които наистина ме интересуват както и да е.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #109 -:
август 16, 2011, 15:38:19 »
И аз да си кажа мнението за столчето за хранене на Fisher price, понеже имаме такова в къщи. Страшно ми е удобно, защото е много компактно и не се налага да му търся специално място и на него, а в къщи нямаме особено много свободно такова. Закопчала съм го на един стол и там си седи постоянно. Разнасяме го постоянно като тръгнем на гости на бабите, защото при нас храненето без стол е мисия невъзможна. Аз също си мислих, преди да го купя, че ще се заиграва с панела отгоре, обаче този панел, ако не се свали при храненето, пречи. Нашия е свален и от време-навреме се присеща да го помъкне нанякъде. Та, може би, ако сега купувах, нямаше да държа на играчките отгоре, защото при самия процес на хранене просто пречат. А иначе, както е казала
mwpo
, храненето си е хранене и не е нужно да се играе, обаче не всички деца се хранят с охота и без да се налага да се развличат с нещо. При нас почти винаги има по някакъв предмет на табличката - я лъжица, я някоя друга джунджурия, защото ако не и отвличам вниманието с нещо, просто не мога да я нахраня. Та, всяко дете е различно и има различни интереси и предпочитания.
А за прожекционните лампи също е много относително. Ние имаме на Tomy, обаче въобще не представлява интерес, камо ли пък да се приспи и заспи от нея. Махнах я много отдавна, защото започна да я дърпа и да я блъска. Та, отново - въпрос на индивидуалност. Някои са много доволни от тези лампи и дечицата им се приспиват с тях, ама при нас не върви номера с лампата, приспиването винаги е гушната в мама
«
Последна редакция: август 16, 2011, 16:09:47 от Вили
»
Активен
Lina81
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #110 -:
август 20, 2011, 13:16:14 »
Здравейте, момичета!Искам мнението ви относно тези два шезлонга.Според мен разликата е в конструкцията,но...попитах и продавачката но не получих никакъв отговор.Ще се радвам ,ако някой,който има единия или другия сподели мнението.Благодаря.
Ето ги и тях:
http://kasida.bg/liuleesht-stol-shezlong-precious-planet-deluxe-fisher-price-32-2043.html
http://kasida.bg/fisher-price-shezlong-3-v-1-link-a-doos-32-3073.html
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #111 -:
август 20, 2011, 14:20:49 »
Lina81
, ние имаме втория и нямам оплаквания. Разликите, освен в конструкцията, са: 1. Първият е с музикални играчки, вторият - не (отделен е въпроса доколко това е важно). 2. Първият изглежда по-компактен при пренасяне, съдейки по последната снимка, а вторият - не. 3. Грифа с играчки на първият се закача само от едната страна и е подвижен, което улеснява поставянето и вземането на бебето, докато при втория - трябва да махнеш с две ръце грифа с играчките, да сложиш детето и тогава пак да сложиш грифа. 4. Първият има нещо като сенник.
Единственото, което отчитам като малък минус при първия шезлонг е, че доколкото виждам няма шанс да се сменят играчките. Май няма как да се закачат други
А при втория - сваляш една, слагаш друга, за разнообразие.
Както казах, аз и от втория съм доволна, просто ти посочих разликите, които забелязах. А ти си преценяш кое ти е важно
«
Последна редакция: август 20, 2011, 14:23:08 от sunray
»
Активен
dodo23
«
Отговор #112 -:
август 23, 2011, 13:49:46 »
Момичета,ще купувам зимен спален чувал за бебето-на какво да обърна внимание?Разгледах няколко варианта с цип отпред и отстрани-кое е по-удобно?Има ли чувалчета с ръкави?
И още нещо-имате ли впечатления от играчките на Vtech?
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #113 -:
август 23, 2011, 14:28:54 »
Диде
, аз съм фен на чувалчетата и имаме пролетно-есенно (на "Шушулка"). Зимно също смятам да вземем. Има и с махащи се ръкави, които според мен са много хитро измислени. Аз съм си харесала тези на Sterntaler:
http://www.bebe-best.com/detski-drehi-obuvki-bebeshki-tchuvaltcheta-c-265_581.html?osCsid=b0lid99mcbmn63ebm6d65ubrj0
Относно закопчаването - според мен по-добре да е отпред, но това вече си е въпрос на мнение и не мисля, че е толкова фатално
Важно е да има добър протектор за ципчето, за да не дразни вратлето.
Дано съм помогнала поне малко
Активен
AcucTeHT
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #114 -:
август 23, 2011, 23:27:26 »
Lina81 - освен изброените разлики според мен има още една - по-скъпият шезлонг става и на люлка и на шезлонг, едновременно а другият трябва да му се преправят краката. Честно казано не съм много сигурен. Мен ме изуми цената и точно поради тази причина се регистрирах във форума:
http://www.bebe-best.com/fisher-price-shezlong-precisious-planet-p-17276.html
http://www.bebe-best.com/fisher-price-shezlong-link-doos-p-9758.html
ето на какви цени ги продават по другите сайтове
Активен
rosit@
«
Отговор #115 -:
август 28, 2011, 10:56:43 »
Момичета,моля ви помагайте!!!
Става дума за кошарка за бебчо,днес реших да се поразровя по-обстойно и направо ме заболя главата от мислене и чудене!
Първо си бях харесала този модел:
http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/catalog/KC25475/z1_l.jpg
А днес тези двата:
http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/catalog/KC21734/KC21734_l.jpg
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=310325507251
И сега съм пред голяма дилема кое от всичките да бъде!Моля ви помогнете ми с малко съвети и мнения.Решихме да е нещо такова по-малко,понеже нямаме много място в стаята,а и има вероятност по-натам във времето да се местим.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #116 -:
август 28, 2011, 11:28:07 »
Рос
,тази първата ми се вижда много малка,а и няма да я ползвате повече от няколко месеца.Втората на kiddicare ми харесва повече и аз лично бих се спряла на нея.Не е голяма,но виждам,че има и долно ниво.
3-тата нещо не ми я отваря.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #117 -:
август 28, 2011, 13:00:57 »
За столчето за хранене Бертони
- на морето в хотела имаше такива и такива на Чико. Мисля че Ечи беше питала, така че към нея се обърщам - разгледай за друго столче. Това е нещо дето се ползва сравнително дълго време тъй че й да не е най евтиното няма да съжаляваш. Това на Бертони е толкова нестабилно, на няколко пъти дъщеря ми щеше да се обърне с него, много боклучлива работа!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #118 -:
август 28, 2011, 13:43:25 »
Гери, мерси за мнението. аз и от мнението на другите момичета понаучих това-онова на какво да обърна внимание като избирам столче.
Активен
*mwpo
Професор
«
Отговор #119 -:
август 28, 2011, 14:43:03 »
Третия линк и на мен не ми се отваря. Първия е хубав, но бяхме го коментирали и преди- 3-4 месеца. Бих си купила Грако-то. Незнам как е стандарта, но тук матраците са по 1,20м. Тази кошара е 1м. и да нямаш затруднение с купуването на матрак,защото опр. ти трябва допълнителен , че тези вътре са ...
«
Последна редакция: август 28, 2011, 14:45:41 от mwpo
»
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]