Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 08:33:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 15  (Прочетена 163785 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 09, 2011, 15:22:57 »

Бархетните не ги ползвам изобщо, само на консултация ги нося

Да, и аз ги нося по кабинетите good

а тънките дето приличат на марля известно време ги ползвах за сенници и комарници, но не са много подходящи, защото са възмалки. В общи линии са безполезни. Едните добре попиват, но бавно съхнат, обемни са и не са кой знае колко мекички, другите са толкова тънки, че всичко - вода, повръщано, храна - минава през тях и достига следващата повърхност.

Аз си купих тензух и си направих десетина по-големички пеленки. Метър на метър мисля. А за оригването и повръщането, сгънати на две си вършат работа smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #76 -: август 09, 2011, 15:28:50 »

Много оригинална идея е това с масата.И на нас как ни трябва един такъв дядо..  blum Предполагам,че ще сложиш от онези повивалници,мекичките отгоре му.Височината изглежда ок,важното е да не се изгърбва човек  Wink Да си го ползвате със здраве  Girl_hide

Много благодаря girl_wink за съжаление вече не може да прави такива красоти, занимава си се с градинката сега.

Относно повивалника ето такъв ще си взема с гумени крачета, който става и да се слага на леглото, питах момичето в магазина и тя ми го предложи като си търсех такъв за кошарата, но се оказа че не ги продават отделно за кошари а само от този тип...

Височината на скрина е перфектна, надявам се тази седмица да смогнем и да купим и другите неща които ни останаха  girl_wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: август 09, 2011, 16:09:00 »

Не знам,но ние имаме повивалник с кошарата,който е пълен боклук  nea Много е нестабилен и неудобен.Представлява нещо като шушляк,опънат на метална рамка.Замисълът е да го поставиш върху кошарата,ама то детето хлътва вътре като в хамак и е голяма борба да му смениш памперса в това чудо.  NO Ние го караме на подложка и пелена.Точно такава имах и аз в предвид за скрина ви smile
« Последна редакция: август 09, 2011, 18:00:51 от carlyangel » Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: август 09, 2011, 20:20:00 »

Някой,ако има нужда от повивалник да свирка,моя го махнах от употреба.В много добро състояние е  smile
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 09, 2011, 21:16:38 »

Момичета да ви попитам някой има ли излишна конусовидна клапичка за помпа на Авент, че аз от както съм родила се мъча с моите падащи клапички и наскоро разбрах, че проблема не е в мен sad Сега обаче сме извън гаранция и не ми се дават луди пари за нова клапичка (казаха ми цена почти колкото цяла помпа  crazy ) Ако можете да помогнете пишете ми на лични smile
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 10, 2011, 14:32:57 »

yahoo yahoo yahoo
Здравейте мами smile Бързам да се похваля  пристигна ни количката и съм мнооого щастлива yahoo

А това ни е и кошарката smile

Това са нещата от пакостника smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #81 -: август 10, 2011, 14:55:06 »

Милааа Кате, честито за количката give_rose много се радвам защото знам с какво нетърпение я чакаше girl_wink много е готина, браво със здраве да се ползва give_rose

И другите неща са супер, кошарката ви също... дано и аз скоро се похваля с нашите неща pardon

качила съм снимки на скрина в галерията
« Последна редакция: август 10, 2011, 16:09:54 от Ивето » Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 11, 2011, 10:37:30 »

Момичета много благодаря за информацията и съветите.Аз се снабдих или по-точно ми дадоха 3 бархетни и 4-5 тензухени пелени и явно все пак ще ми влязат в употреба! pardon
Кате,Иве честити ви покупки,много са хубави с много здраве да си ги ползвате! give_rose
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: август 11, 2011, 11:14:11 »

Кате страхотна количка good
Активен
kateto87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 11, 2011, 11:43:03 »

give_rose Благодаря ви и аз мн мн си я харесвам  yahoo
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: август 11, 2011, 18:21:06 »

някой има ли наблюдения за този стол за хранене на Бертони
Цената му е добра, но незнам доколко е удобен за детето.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #86 -: август 11, 2011, 19:12:27 »

Роси благодаря give_rose ние днес донакупихме каквото остана за бебето и нещата за родилното, остана ми само нощници да си взема и сме готови, количката най-вероятно другата седмица ще ходим да вземем smile сега остава голямото чистене, пране и гладене...ама това е най-сладката част след пазара хихиии girl_wink
Активен
kateto87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: август 11, 2011, 19:26:17 »

danceg yahoo Ивеее видях покупките мн се радвам и за теб, сигурно вече си по спокойна smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #88 -: август 11, 2011, 19:27:18 »

Оооо да, мила много ми е добре сега yahoo и много им се радвам...
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 11, 2011, 21:02:31 »

някой има ли наблюдения за този стол за хранене на Бертони
Цената му е добра, но незнам доколко е удобен за детето.

С тези текстилни части не знам как ще го поддържаш. На бертони нещата обикновено не се разглобяват да се перат. Аз имам ето този стол и съм супер-доволна. Завързали сме го за един от кухненските столове и не заема излишно място, освен това може да се "сгъне" и дори става като куфарче с ремък за носене. Ако имаш достатъчно място за цял стол, защо не погледнеш дървените, които се преобразуват в малко столче и масичка - някои мои познати много ги хвалят.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: