Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 08:39:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 15  (Прочетена 163798 пъти)

Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #60 -: август 03, 2011, 13:32:51 »

На мен ми изглежда доста нестабилна...не знам, аз вече с тия колички гледам и направо се чудя кой ги измисля такива модели nea аз тези двечките дето съм харесала съм точно 50/50 и двете страшно много ми харесват... pardon

Иначе остава още малко пазар при нас да се направи и сме готови... girl_wink
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: август 06, 2011, 02:18:46 »

Момичета,много моля тези от вас,които имат наблюдения или опита с такава количка,нека споделят малко инфо! blush

Ние сме с такава количка в момента и аз съм много доволна. Quinny e изключително маневрена количка - сама върви. И това не е само мое мнение, а на всеки, който я е бутал. И в никакъв случай не е нестабилна, никога не съм я преобръщала, дори когато съм закачала чанта на шасито. Сгъва се лесно и бързо. Широка и дълбока е. Има 4 позиции за височината на ръчката, което е много удобно, както за по-ниски, така и за по-високи майки. Борда на летния кош може да се маха. Предлага се с две тапицерии - по-тясна или най-точно казано по-плитка, защото широчината е еднаква и една XL - за по-големи бебета. Материята не запарва.  Седалката може да се монтира по посока на движението и срещу него - с лице към майката. Опората за краката на бебето също може да се регулира. Предното двойно колело се върти на 360 градуса, като в същото време може да се застопорява, когато количката се бута в прав участък. Задните гуми се помпат, като в комплекта е включена ръчна помпа. Багажникът може да изглежда малък, но издържа невероятни тежести, самото му дъно е подсилено с метални лайсни и не увисва, когато го напълниш при пазаруване. Предлага се с дъждобран и комарник. Останалите аксесоари се закупуват отделно.
« Последна редакция: август 06, 2011, 02:51:38 от summer. » Активен
Jujito
Новак
*
Публикации: 13

waiting for my sunshine...

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: август 06, 2011, 18:50:42 »

Гледам коментирате количките и Куини е доста харесвана като макра но се чудех относно Bugaboo Bee и Bugaboo Cameleon. Има ли някоя от вас да се е спряла на Бугабу? Малко са ми странни, като гледах бугабу Бее ми се стори коша за новородено доста носко. Едни познати имат тази количка но не ми хареса идеята да сложа новородено през януари в бебешко чувалче и да нямам кош за зимата. Гледах и Cosatto Cabi, те са 2-3пъти по евтини от Бугабу и идват с голям кош за зимата + столчето което се сменя после като порасне детето и ми изглеждаха прилежни но пък чух от другаде ,че били боклук.  crazy споделете какво мислите за тези колички?  smile
« Последна редакция: август 06, 2011, 18:52:23 от Jujito » Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #63 -: август 07, 2011, 21:17:46 »

Bugaboo са красиви колички, е имат някои странности като Stokke, ама дизайнерска им работа smile. Куини е доста по-нисък клас количка, не може да се прави директно сравнение. Не казвам, че е по-лоша, напротив, за мен е доста по-функционална в някои отношения, просто това са различни концепции.
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: август 08, 2011, 11:22:36 »

Много ви благодаря за инфото,но явно ще си го запазя просто за като информация,понеже вече си имаме количка! pardon
Извинете ме за невежеството,но...за вие за какво използвате бархетните пелени и за зимно бебе ще ми трябват ли? blush
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: август 08, 2011, 11:42:36 »

Много ви благодаря за инфото,но явно ще си го запазя просто за като информация,понеже вече си имаме количка! pardon
Извинете ме за невежеството,но...за вие за какво използвате бархетните пелени и за зимно бебе ще ми трябват ли? blush
Aз лично ги ползвам за абсолютно всичко-за след къпане вместо хавлийка,защото попиват много по-добре,за постилане на количката,за "възглавничка"(слагам ,ако случайно изплюе да не е директно на чаршафа,а и да не запарва),за бърсане,по време на хранене(изрязала съм си по-малки парченца,които са ми много по-удобни от лигавника за забърсване),за постелка на повивалника и мн др.... smile  good
Много са ми полезни Wink
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 08, 2011, 14:20:33 »

Бархетните аз лично по-скоро използвам като ги подлагам след баня - при мазането с лосиончето и масажа. Имам 4-5 и са ми предостатъчни.
Тензухените са тези, които попиват много по-добре и ги ползвам при подсушаване след баня, положени върху хавлията; върху повивалника; върху количката, за да не се запарва, дори и върху шезлонга и активната гимнастика поради същата причина; до преди 2-3 месеца си слагах и на рамото, когато Ели често повръщаше при оригане. Според мен тензухените са много, много по-практични. От тях имаме поне 10 и все се перат и са в оборот. Та, за тензухените съм с две ръце ЗА good
Активен
Sunnyday
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #67 -: август 08, 2011, 15:59:09 »

Много полезна информация, благодаря!
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 08, 2011, 21:33:37 »

И аз й слагам тензухено парче след баня за по-добро попиване. Много добра работа върши good
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 09, 2011, 11:41:49 »

Аз пък съм най-доволна от среднодебелите пелени, които купих от английските сайтове - стават отлично за всички цели. Бархетните не ги ползвам изобщо, само на консултация ги нося, защото няма да ми липсват ако ги забравя, а тънките дето приличат на марля известно време ги ползвах за сенници и комарници, но не са много подходящи, защото са възмалки. В общи линии са безполезни. Едните добре попиват, но бавно съхнат, обемни са и не са кой знае колко мекички, другите са толкова тънки, че всичко - вода, повръщано, храна - минава през тях и достига следващата повърхност.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: август 09, 2011, 13:19:28 »

Само да допълня,че нашите са памучни,не бархетни.Майка ми ги донесе от АГ-то,там ги ползват за всичко-повиване,бърсане след баня и т.н. .  good
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #71 -: август 09, 2011, 13:27:03 »

Момичета, да се похваля с новата ни придобивка за бебето

отгоре ще си слагам повивалника на бебо имам място за всичко и съм много доволна girl_wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 09, 2011, 14:56:15 »

Иве,много ми харесва този шкаф!  Girl_hide Много хубав цвят на дървото сте подбрали.От къде го взехте?  give_rose
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #73 -: август 09, 2011, 15:03:46 »

carlyangel това е само модела на нашия скрин,  иначе цвета ни е същия. На нашия етаж всичко имитира дърво и е в тази цветова гама, иначе ще питам мъжа ми от къде е нашия само знам че е от Перник smile

ето линк специално за този скрин: http://www.mebeli-detelina.com/

Взех снимката за да покажа модела, защото в момента го сглобява още  girl_wink

Единствено масата е истинско дърво и ни е правена по поръчка, дядо ми ни я прави за подарък за етажа ни преди 2 години blum
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: август 09, 2011, 15:16:33 »

Много оригинална идея е това с масата.И на нас как ни трябва един такъв дядо..  blum Предполагам,че ще сложиш от онези повивалници,мекичките отгоре му.Височината изглежда ок,важното е да не се изгърбва човек  Wink Да си го ползвате със здраве  Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: